Bildirim
Fallout 3 mü New Vegas mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Grafiği çok kötü. 7 yıl önce çıkan Dmc 3 bile daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun bitene kadar serbest olarak dolaşıp yan görevler vb. yapabilirsin.
Grafik olarak F3 daha iyi. Senaryo olarak da öyle. Ama müzik,oynanabilirlik,çeşitlilik bakımından FNV derim. Şahsen FNV ek paketleriyle birlikte daha çekici geliyor.
Ekleme: İlk önce F3 oyna, sonra FNV'ye başla derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermiyon -- 14 Şubat 2013; 16:24:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: S. Hawking
skyrim gibi sağlam bir rpg olarak bir bunu birde witcher 2 yi önerdiler yüklemeye değmezmi -
oyunların iyiliğini kötülüğnü grafiğe göre değerlendirmek çok saçma bence. tek derdim görsellik olsa gider film izlerim.
fallout 3 de çok iyidir NV de -
quote:
Orijinalden alıntı: Mischevious60
quote:
skyrim gibi sağlam bir rpg olarak bir bunu birde witcher 2 yi önerdiler yüklemeye değmezmi
Oyunu o grafikleri gördükten sonra oynamadım zaten . Oyunları grafiklerine göre pek yargılamam hatta halen Cs oynarım ama millet demez mi yıl olmuş bilmem kaç senin bize gösterdiğine bak!
Bonderlands oyna daha zevklidir hiç değilse.
ikisinide oyna dostum ne olacak grafikler yakın zaten birbirine bu kapak mapak olayı 3de daha iyi nvde ise kapak dışı yaşamı anlatmış birde senaryo çok daha karışık geldi bana birde bir bos var onu bir türlü geçemeyince nvye biraz uyuz oldum tabi ama nvde gerçekçi mod var o süper bir özellik
-
quote:
quote:
skyrim gibi sağlam bir rpg olarak bir bunu birde witcher 2 yi önerdiler yüklemeye değmezmi
Aynı nedenden dolayı Witcher 2 önerdiler, iğrenç bir oyun olarak buldum maalesef. Yarım saat dayanabildim sildim sonra, Skyrim gibi bir oyun arıyorsanız Witcher2 değil buna emin olun -
quote:
Orijinalden alıntı: Meltzie
quote:
quote:
Aynı nedenden dolayı Witcher 2 önerdiler, iğrenç bir oyun olarak buldum maalesef. Yarım saat dayanabildim sildim sonra, Skyrim gibi bir oyun arıyorsanız Witcher2 değil buna emin olun
yükledikten sonra emin oldum zaten skyrimin yanına yaklaşamaz -
Ikisinide oyna
Fallout ve Skyrim zaten bethesda'nın zaten. Hikaye olarak Fallout ezer bana göre. Grafikler de birbirine yakın zaten.
Tavsiyem ilk fallout 3 sonra new vegas oyna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowint -- 14 Şubat 2013; 19:37:48 > -
new vegas 10 numara
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X