Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
245.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı linki bende verdim neyse bu Operation Anchorage şeyler gerçekten güzel özellikle Gauss Rifle yi çok sevdim.Bide mod yükledim
    Operation Anchorage deki tüm kıyafetler o kapalı odadan çıkımıyordu şimdi bütün kıyaftler çıkıyor
  • Kötü bir haberim var,diğer 2 indirilebilir içeriklerin çıkış tarihi ileri alındı.Şubat'ta çıkması gereken The Pitt Mart'ta,Broken Steel ise Nisan'a alındı.Bekle bekle nereye kadar ya.
    kaynak:ign

İnt booblehead'ini rivet city de bulabilirsiniz.Lab.da

düzeltme:şimdi gözüme çarptıda yorumlardan birinde The Pitt'in aslında o kadar geç çıkmayacağı yazıyordu.Forumdan baktım haklıymış adam,Pitt normalde Şubat sonu çıkacaktı,onun yerine Mart başında çıkıyormuş.Ama Broken Steel hakkında bir bilgi bulamadım :( Sadece Nisan diyolar başı mı sonu mu belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 7 Şubat 2009; 3:33:00 >
  • Bethesda's next two downloadable PC and Xbox 360 expansions for Fallout 3, previously expected to arrive in February and March, have been delayed by a month.

"The next DLC for Fallout 3, The Pitt, will be out in March," Bethesda marketing VP Pete Hines told GameSpot. "Broken Steel will be out the following month, in April."

The Pitt has players exploring a post-apocalyptic version of Pittsburgh, while Broken Steel picks up after the main game concludes and raises the level cap to 30.

The first batch of DLC, Operation Anchorage, arrived in late January, allowing PC and Xbox 360 owners of the action-RPG to experience the liberation of Anchorage for $10
  • 258 tane ek paket çıksa ne olacak? Oyun kuş gibi olduktan sonra. Unarmed açtığım hatuna gittim deathclaw gaunlet aldım. Oyun bitti. Daha lvl 6. Biçer döver gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol

258 tane ek paket çıksa ne olacak? Oyun kuş gibi olduktan sonra. Unarmed açtığım hatuna gittim deathclaw gaunlet aldım. Oyun bitti. Daha lvl 6. Biçer döver gibi...

level 6da nerden buldun deatclaw gauntleti yav?
  • Megaton'dan çık. Haritanın güneybatısına doğru git. Zaten lvl düşük olduğu için köpek, sıçan falan çıkar. Mr. Gutsy tarzı robotlara da bulaşma. Sonra piknik alanı gibi bir yere gel. Orada bir tane deathclaw var. Gizlice yaklaş. Eline al iki tane bottlecap mayınını. Üzerine gelmeye başladığı zaman yere döşe. İkisini yediği zaman kol bacak kalmaz, hızı kesilir. Sonra al pompalıyı iki vuruşta iner. Al işte deathclaw eli senindir. Şema da hemen yanındaki karavanın içinde, yerde yatan adamın yanında. Diğerleri her yerde bulunur zaten. Git Megaton'daki kızıl manyağın dükkanındaki masada yap. Ama repair yeteneğin düşükse kondisyonu düşük olur ama kızıl saçlı manyak %50'ye kadar tamir eder. Bitti gitti...
  • arkadaşlar şu kilitleri açmanın bir yolu var mı? her seferinde kırıyorum. bir keresinde açmıştım şansa. bi daha hiç açamadım. bilen varsa öğretebilir mi?
  • bu oyunuda başlamayı düşünüyorum fakat bir türlü başlayamadım. fallout 2 -1 oynamadım daha önce. başlarsamda 3 ten başlarım açıkcası...başlamaya değer mi
  • Değer bence,ama başlamadan önce fallout wiki den biraz araştırma yap,daha rahat anlarsın durumu.2 kez kilit pin e değince çıkıp yeniden girersen birşey olmaz.Ne kilit kırılır ne pin,ha birde patlayıcılarla kapıları açmaya yarayan bir mod var,denemedim ama güzel gibi duruyor.
  • Arkadaşlar oyunu yükledim başında doğuyoruz ya hani cinsiyet filan seçiyorum seçtikten sonra öyle kalıyor 'e' ye basıyorum ağlıyorum gene bişey olmuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReKi

Arkadaşlar oyunu yükledim başında doğuyoruz ya hani cinsiyet filan seçiyorum seçtikten sonra öyle kalıyor 'e' ye basıyorum ağlıyorum gene bişey olmuyor..

Oyunun ayarlarını hiçbirşey 0 olmayacak şekilde değiştir. 1 yap.
  • Biraz geç kalmış olsam da oyunu edindim, kurdum, oynadım, Vault 101'den çıktım, biraz dolaştım etrafta, birkaç köpüş öldürdüm zopayla, eşeğin yanında bekleyen iki kişi buldum sanırım satıcı bunlar param olmadığı için alamadım tabi birşey, şerifle konuştum, evin birine girip hırsızlık yaptım vs. Sonra direk çıktım oyundan. Niye çıktım? Çünkü oyuna bittim Acaba önce F2'yi mi edinip oynasam, sonra buna geçsem diye düşünmeye başladım, ne önerirsiniz? Bir hikaye bütünlüğü var mı F2-F3 arasında?

Bir de karakteri ne yönde geliştirmemi önerirsiniz? En azından oyuna iyice alışana kadar yetenekleri falan ne yönde geliştireyim? Son olarak, iyi ya da kötü biri olmak senaryonun akışını veya oyun sonunu vb. değiştiriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 10 Şubat 2009; 11:57:18 >

• Fallout 2 ile Fallout 3 arasındaki fark kola ile su arasındaki fark kadar. Hikayesel bir bağlantı da yok. Sadece Fallout 2 oynadıktan ve 58 defa aynı oyunu değişik şekilde bitirdikten sonra, Fallout 3'ü oynamak istemeyebilirsin. Fallout 3'e bittiğine göre bence Fallout 2'ye hiç bulaşma.

Eğer oyunu kolay bir şekilde bitireyim diyorsan -hoş, oyun ne yaparsan yap zorlaşmıyor zaten- sniper bir dövüş biçimini benimse. Bunun içinde yoğunlaşman gereken yetenekler; Sneak, Small Guns, Lock Pick ve Speech. Tabi bunun için, PE, IN ve LK'ı da yüksek tutman gerekir. Ayrıca AG'nin ne kadar yüksek olması da o kadar iyi. Ek olarak; Gunslinger, Commando, Sniper ve Concentrated Fire gibi perk'leri al. Ayrıca Night Person da oyunun başlarında çok işe yarıyor.

Son cümleye cevap; [spoiler]Evet.

Edit: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algol -- 10 Şubat 2009; 12:41:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol

Fallout 2 ile Fallout 3 arasındaki fark kola ile su arasındaki fark kadar. Hikayesel bir bağlantı da yok. Sadece Fallout 2 oynadıktan ve 58 defa aynı oyunu değişik şekilde bitirdikten sonra, Fallout 3'ü oynamak istemeyebilirsin. Fallout 3'e bittiğine göre bence Fallout 2'ye hiç bulaşma.

Eğer oyunu kolay bir şekilde bitireyim diyorsan -hoş, oyun ne yaparsan yap zorlaşmıyor zaten- sniper bir dövüş biçimini benimse. Bunun içinde yoğunlaşman gereken yetenekler; Sneak, Small Guns, Lock Pick ve Speech. Tabi bunun için, PE, IN ve LK'ı da yüksek tutman gerekir. Ayrıca AG'nin ne kadar yüksek olması da o kadar iyi. Ek olarak; Gunslinger, Commando, Sniper ve Concentrated Fire gibi perk'leri al. Ayrıca Night Person da oyunun başlarında çok işe yarıyor.

Son cümleye cevap; [spoiler]Evet.

Edit: Ekleme.

Çok teşekkür ederim bilgiler ve spoiler için
    O zaman ben direk dalıyorum oyuna, baştan başlayayım bari, çok spontane ilerledim çünkü... Bunun ardından da F2'yi koydum sıraya

• acaba f3 ekran kartlarını ne kadar zorlucak
  • aa-af açılmadığı taktirde aşırı bir zorlama yok.ama güneşin olduğu vakitler 10 fps falan düşüş olabiliyor.
  • Arkadaşlar yeni çıkan nvidia 182.05 sürücüyü yükledim çok memnun kaldım performans bir nebze daha yükseldi kesinlikle yükleyin zaten sitesinde de fallout 3 de performans artışı olacağından bahsedilmiş

sürücüyü yükleyebileceğiniz siteler

www.guru3d.com
    www.nvidia.com

• Teşekkürler venomtrk . Grid' de durum nasıl, söylendiği gibi bir performans artışı var mı ?

Up to 8% performance increase in Fallout 3 at high resolution and AA.
    Up to 10% performance increase in F.E.A.R. 2: Project Origin.
    Up to 9% performance increase in Half-Life 2 at high resolution with AA.
    Up to 11% performance increase in Left 4 Dead at high resolution with AA.
    Up to 10% performance increase in Race Driver: GRID at high resolution and AA.
  • ati hala armut toplasın.adam gibi bi driver istioz ya çok mu
  • arkadaşlar şu bobblehead için id kodu girmeye çalışıyorum ama bir türlü beceremedim.

http://fallout.wikia.com/wiki/Vault_Boy_Bobblehead - bu sitede ~ tuşu ile konsolu açın yazıyor ama ben " tuşu ile açabiliyorum...

player.placeatme [388E6] şeklinde yazıyorum ama olmuyor !

tam olarak nasıl yazılması gerektiğini gösterebilirseniz inanın çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.