Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
245.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mehmet fatih--biraz etrafı gezip yan görevleri alman lazım..direk ana questleri yaparsan tabi çabuk biter..Ana görevler haricinde gezip yan görevleri falan al
  • yauw şimdi bu fallout 3 main questlerle,side questlerle tekrar yapılabilen questlerle,operation anchorage,the pitt,broken steel,point lookout ve mothership zeta eklentileriyle,bobblegafalarla,bazı intikamlarımla falan filan bitti. hakkikaten bitti artık bitti ama ben daha modlara hiç elleşmedim bile,peki nelerdir fallout 3'teki en popüler modlar?şöyle yeni görevler veren, ortama şekil veren modlar.özellikle yeni görev veren modlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGGy_

Mehmet fatih--biraz etrafı gezip yan görevleri alman lazım..direk ana questleri yaparsan tabi çabuk biter..Ana görevler haricinde gezip yan görevleri falan al

İşte bende onu amaçlıyordum ama oyun bitti?
  • Bu oyun hakkında hiç bi bilgim yoktu.. İnternet kafede arkadaşlarla oynadık Gerçekten güzel bi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: electranwn

yaw kopeksiz fallout 3 mu olur.
    Ayrica fawkes i almadan da dola$mak olmaz. Onlar varken gattling lazerli fawkes ve de the dog ile rahat rahat dola$iyorduk, point lookout da ayna gibi zimbaliyorlar hemen fallah.

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_add-ons

Ya ben Fallout 3 bitirdim hatta ek paketlerinin hemen hemen hepsi bitti ve haritayı didik didik etmeme rağmen Köpeği bulamadım...Fawkes ile epey birlikte vakit gecirdik ama köpek ortalıklarda yok...Doğrusu oyunu oynayan 2 arkadasım da bulamamıs...Biz artık herhalde Fallout 3 efsanesi demeye baslamıstık...Sen nereden buldun...Bari öğrenelim de biz de alalım su köpeği...

• Minefield in guneyindeki scrapyardda(araba coplugu) katiliyor.
    http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_followers
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrş+alt+delete

yauw şimdi bu fallout 3 main questlerle,side questlerle tekrar yapılabilen questlerle,operation anchorage,the pitt,broken steel,point lookout ve mothership zeta eklentileriyle,bobblegafalarla,bazı intikamlarımla falan filan bitti. hakkikaten bitti artık bitti ama ben daha modlara hiç elleşmedim bile,peki nelerdir fallout 3'teki en popüler modlar?şöyle yeni görevler veren, ortama şekil veren modlar.özellikle yeni görev veren modlar..

Ben de Fallout 3'ü bütün ana, yan, orta, ense görevlerini tamamlayarak, bütün mekanlara gidip, mümkün olabilecek herşeyi yaparak oynadım. Dile kolay 200 küsur saat. Hiçbir DLCye henüz oynamadım, çünkü oyunu Xbox'ımda oynadım. Ekim ayında Goty versiyonu ile bütün DLCleri teker teker oynayacağım. Sonra da Fallout 3 defterini kapar Fallout: New Vegas'a kadar da Fallout olayına girmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: electranwn

Minefield in guneyindeki scrapyardda(araba coplugu) katiliyor.
    http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_followers

Buna en kısa zamanda bakıcam...Cok sağolasın
  • Bu oyundaki VATS sistemi kadar oyuncuya mutlak hakimiyet hissi veren bir olay daha yok hiç bir oyunda. New Vegas için acele etmeseler bari. İyi bişey yapsınlar DLC olayına kafa yordukları yeter zaten Motherşip Zeta'da su kaçırdılar mes'eleye. Neyse.
  • Oyunu az once kurdum ve oyuna girdim.Cinsiyetimi sectım ve karsıma bir adam cıktı. E tusuna bastıgımda aglama sesi duyuluyor fakat daha sonra hicbirsey olmuyor.Karsımdakı adamda oylece dikiliyor.İlerlemek icin acaba ne yapmak gerekir.
  • quote:

Ben de Fallout 3'ü bütün ana, yan, orta, ense görevlerini tamamlayarak, bütün mekanlara gidip, mümkün olabilecek herşeyi yaparak oynadım. Dile kolay 200 küsur saat. Hiçbir DLCye henüz oynamadım, çünkü oyunu Xbox'ımda oynadım. Ekim ayında Goty versiyonu ile bütün DLCleri teker teker oynayacağım. Sonra da Fallout 3 defterini kapar Fallout: New Vegas'a kadar da Fallout olayına girmem.

oo burda daha vahim bir durum varmış demek henüz DLClere elleşmeden oyunu el ense etmişsen daha bayağı oynarsın sen oyunu.. şimdi böyle uzun soluklu bir oyunu bitirince insan bir garip oluyor yau, başka oyun oynayasım gelmiyor.
  • ya siz böyle konuşunca üzülüyorum anasını satiyim ya.Adam iciğini cücüğünü bularak oynamış 200 saat..Ben sadece 9 saatte oyunu bitirdim ve hiç biyeş bile öğrenemedim..Ulan daha haritanın %30 unu oynamamışımdır..10 lvl ile oyun biterm i yaa..Şu Ana görev varyaaa sinir oldum..Ek paket yüklediğim gibi devam etcem inan
  • Çok ingilizce istiyormu arakdaşlar bu oyun ya?
  • Çok istediği söylenemez... Az çok okuduğunu anlayabiliyorsan oynayabilirsin. Hatta bi süre sonra genellikle üstteki diyalogların iyi cevaplar alttakilerin ise kötü cevaplar olduğunu anlayacaksın. Bu şekilde oynayan arkadaşlarım bile var...
  • Eyvallah deneyelim bakalım...
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım var...

rivet city e geldim. o gemideki adam ile konuştum ve yeni görev çıktı fakat o esnada bilgisayar dondu ve save gitti(internet kafeden oynuyordum) bana rivet city savesi varsa atabilirmisiniz?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var...

rivet city e geldim. o gemideki adam ile konuştum ve yeni görev çıktı fakat o esnada bilgisayar dondu ve save gitti(internet kafeden oynuyordum) bana rivet city savesi varsa atabilirmisiniz?..

rivet city save'i atsak bile sanırım kendi karakterin ekrana gelmicekkendi perklerin,statların,itemlerin gelmicek
  • ya gelmeyecekte napalım o kadar bölüm gittik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

ya gelmeyecekte napalım o kadar bölüm gittik

baba o zamana kadar insan bi save yapar yaBen inan her bir mutant öldürmemden sonra save yaparım
  • dostum zaten save yapıyordum habire bilgisayar dondu ve yeniden başlatınca oyun gitti(internet kafede oynadığım için)
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.