Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
245.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • point lookout a giderken kaptandan bir bilet alip kamara icindeki yataga uzaniyorsun, sonra gozlerini bir aciyorsun ki point lookouttasin.
    donu$ yolculugu da ayni $ekilde olabilir. Bilet bulup kamaranin icinde uyu, belki yardimci kaptan gelir felan :D
  • Kaptan öldü öldü param parça
  • Oyuna devam et. Başka bir kaptan çıkar elbet (bayan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 20 Ağustos 2009; 17:05:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanthina

Arkadaşlar

Level 3'teyim daha . Ufaklığın biri geldi babamı kurtar diyor durmadan .neyse gittim kurtarmaya örümcekler var alev püskürten .mermi kalmıyor onları öldürmekten orda ne yapmak lazım bilgisi olan varmı .. ?

Birde İTEMS'deki misc,ammo vb. anlamları nedir bazıları kullanılmıyor.ne işimize yarar onlar.

bence sen o görevi es geç..o lvlde çok zor o görev..sonra yaparsın o görevi
  • Beyler oyunda mutant öldürüoyrum Kan örneği çıkıyor baya birikti kime vericem onları? Birde The Pitt' te Gizli Cephane gibi biryer var değilmi?
  • Arkadaşlar şu ek paket olayını biri açıklayabilir mi?Bu ek paketleri kurduğumuzda oyuna normal başlayabiliyor muyuz,ek paketler oyunun normal haritasına dahil ek görevler olarak mı görünüyor?Yoksa ayrı haritaları mı var nedir yani?
  • Ek paketlerin içinde 3 tane data dosyası var onları Fallout3 Data'ya attıktan sonra oyuna giriyorsun. Bir yerden radyo sinyalinin alındığına dair mesaj geliyor, oraya gidiyorsun ve görev başlıyor. Tabi yeni haritada
  • görmeyeli ne kadar cok ek paket cıkmıs :D anchorage cıkınca bi heves indirdim sonra dedim bu nasıl görev agzını kırım :D oyunu sildim attım tav olup. tekrar kurucam simdi sabırla bitiricem anchorage yi :D diğerlerini de bakalım nemiş ne değilmiş :D pitt de galiba bebek kurtarıyomuşuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

Beyler oyunda mutant öldürüoyrum Kan örneği çıkıyor baya birikti kime vericem onları? Birde The Pitt' te Gizli Cephane gibi biryer var değilmi?

Kan örğeni derken?..blood pack mi?
  • quote:

Arkadaşlar Point Lookout oynuyorum şuan, Oyunu bitirdim yalnız ben fazla save yapmam. Herneyse, Pointlookout'ta çoğu silahım kırıldı, binlerce mermim bitti, Wasteland'a geri dönüp az medical suplies, ammo falan alayım dedim. Girdim gemi'ye kaptan yok bi kapıya girdim yok. Motor kısmı vardı girdim kaptan ordaydı konuştuk biraz kavga çıktı öldürdüm :D Beyin koleksiyonu falan vardı herhalde . Herneyse ben şmidi bir daha Wasteland'a geçemiycekmiymi? En son save açıyorum oda çok geri kalmış :D ne yapcam bilmiyorum.

Dostum bilet falan almana gerek yok. Geminin içine git ve koltuğa tıkla, seçenekler çıkacak. Bu şekilde Wasteland'e geri dönebilirsin...
  • quote:

Beyler oyunda mutant öldürüoyrum Kan örneği çıkıyor baya birikti kime vericem onları? Birde The Pitt' te Gizli Cephane gibi biryer var değilmi?

Dostum onlar muhtemelen blood pack'ler, +1 hp veriyorlar. Ama Blood Ties quesitini yapıp Hematophage perkini alırsan onlardan +20 hp alabilirsin...
  • Blood Pack'in ne olduğunu biliyorum ya, ayrıcada bi adamdan kan içmeyi öğrenmiştim Blood Pack Ler +20 hp veriyor. Benim dediğim Super Mutant Brute falan öldürünce Tüp içinde bir kan çıkıyo onları biriktiriyorum aynı parmak topladığım gibi.
  • Ya arkadaşlar şu konuşmalar filan baydı yaa. Aksiyona geçtiğimiz bölümden başlayan save dosyasını bir arkadaşımız paylaşabilirmi lütfen..

Birde save leri nereye atıyor bu oyun ya :(
  • Arkadaşlar 2 . kez bi kaç tane sorularım olcak..Yardım ederseniz memnun olurum

1.Arkadaşlar forumu okuya okuya Paranoyak oldum.Hep oyun biticekmiş havası ile oynuyorum.Şu an Vault 87 e gittiğimiz yerdeyim.Acaba oyunun bitmesine daha var dimi?

2.Oyunda şu Perks olayını çok fazla anlamadım.

3. Oyunda daha anlamadığım bir sürü olay varmış.Mesela kan örneği toplamak..Parmak toplamak gibi.Bunlarla hiç karşılaşmadım?Nerden bulabilirim?.

4.Oyunda alışveriş yapacak bi yer bulamadım.Acaba öyle bi yer koymamışlar mı?

5.Çok soru sordum kusura bakmayın..Oyunda bir sürü misc item var..Bunlar ne işe yarar sadece yer kaplıyorlar bir de VAL numaralı var..Acaba tahminime göre o Value mi?

6.Bu kadar soru fazla oldu..Şimdiden teşekkürler..

• quote:

3. Oyunda daha anlamadığım bir sürü olay varmış.Mesela kan örneği toplamak..Parmak toplamak gibi.Bunlarla hiç karşılaşmadım?Nerden bulabilirim?.

bu kan örneği toplama işi broken steel diye bir eklenti paketini yükleyip bitirdikten sonra çıkıyor, parmak toplamak da seviyen yükseldiğinde seçebileceğin bir özellik.kötü adamları,örneğin raiders, öldürünce parmaklarını toplayıp regulatorların sorumlusuna veriyorsun

quote:

oyunda alışveriş yapılacak yer megatown'da,citadel'de,rivet city'vs.. var ama öyle migros gibi falan değiller, yani demek istediğim belirgin değiler, dikkatinden kaçmış olabilir..
    bu arada bir tavsiyem olacak, önce oyunu oyna ve bitir* sonra gelip burdaki yazılanlara falan göz at yoksa vaktinde oynamadığın oyuna sonradan yama gelebiliyor,eklenti gelebiliyor vs. falan, sonra işin içinden çıkamıyor insan.

*bitir demiştim, tabi oyuna broken steel eklentisini yüklemişsen şayet oyun bitmiyor..

bu arada şu parmak olayında garip bir durum var, regulator HQ'yu ziyaret ettim ve biliyorsunuz oralar radscorpion giantlarla dolu, kapıdan içeri girdim herkes panik içinde saklanıyor falan(rezil adamlar yauw ). o sırada o kadın dışarı çıktı ve ekranın üstünde de kadının unconscious olduğu yazdı. ya kadını ara ara bulamadım, şimdi bu kadın ölünce veya bir yerlerde bilinçsiz yatınca bendeki parmakların hepsi boşuna mı gitmiş olcak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl+alt+delete -- 22 Ağustos 2009; 21:15:33 >

• hmm..Çok teşekkürler...Bu arada Stimpakları nerden elde edebilirim?
  • Sağlık kutularının içinden çıkıyor genelde. Satıcılarda da bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

Arkadaşlar 2 . kez bi kaç tane sorularım olcak..Yardım ederseniz memnun olurum

1.Arkadaşlar forumu okuya okuya Paranoyak oldum.Hep oyun biticekmiş havası ile oynuyorum.Şu an Vault 87 e gittiğimiz yerdeyim.Acaba oyunun bitmesine daha var dimi?

2.Oyunda şu Perks olayını çok fazla anlamadım.

5.Çok soru sordum kusura bakmayın..Oyunda bir sürü misc item var..Bunlar ne işe yarar sadece yer kaplıyorlar bir de VAL numaralı var..Acaba tahminime göre o Value mi?

6.Bu kadar soru fazla oldu..Şimdiden teşekkürler..

Bildiğim kadarı ile cevaplamaya calısacağım yanlısım olursa arkadaslar düzeltir...Bende bütün eklentileri ile oyunu bitirdim...

1)Oyunun 3/4'ünden biraz fazlası bitmiş gibi duruyor...Zaten Fallout 3'de ana görev cok uzun değil...

2)Perk'ler bir nevi secebileceğin özel özellik...Yani alacağın bir perk skill'lerinde artış yapabileceği gibi bazı perkler bazı düsmanlara karsı daha etkili savasabilmeni bazıları extra'dan sağlık ya da geceleri(bu gündüzde olabilirdi) daha iyi zarar vermeni sağlayabilir...Bir nevi bana kalırsa senin karakterini oturtan yan etmenler...Perk'ler bana kalırsa belli bir level'den sonra cok cok önemle secilmeli...Bilhassa 20.level'de explorer perk'i harita da her yeri isaretlemişti...

3 ve 4'ü arkadas cevaplamıs...Yanlız alısveriş yapacağın yerler tek sehirle sınırlı değil yollarda gezinen kervan benzeri satıcılar var onlardan da mal alıp satabilirsin...

5)Evet o val value kısmını olusturuyor yani değerini ama bazı özel olan ve value'si düsük olan seyleri özel kişilere daha cok paraya satabiliyorsun...Mesela Brother of Steel'e mensup kişilerin kunyesi 0.5 value ama onu doğru kişiye satarsan 100 value olması lazım aynı sey pre-war book'lar icinde gecerlidir...

Ayrıca stimpak'ları alısveriş yapabileceğin coğu yerden satın da alabilirsin...Benim medicine skill'im yüksek olduğu icin kullandığım stimpack'ler inanılmaz artış sağlıyordu...Cevaplarım bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir

• oyun boyunca stimpaklere 1 kuruş para vermedim bence verilmemesi de lazım..gerçi ilerde yeterince para birikiyor ama hiç satın almamama rağmen şuan 27 lvlim ve 116 tane stimpakım var..artık çok feci birşey olduğm için adamın yanında eğilerek yürüdüğüm vakit bile anlamıyor ve her vuruşum neredeyse critical oluyor..açıkcası bu durumdan sıkılmaya başladım..bende şu uçak üssü görevindeyim..o bölüm harika heyecanlı..gatling cannon muydu neydi silahın adı..fenamsı birşey hakkaten..dağıtıyor ortalığı ..biraz bu bölümler uzun olduğu için sıkıldım ve tekrar bioshock'a başladım..little sisters'ları rescue etmekle uğraşıorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane48

Ya arkadaşlar şu konuşmalar filan baydı yaa. Aksiyona geçtiğimiz bölümden başlayan save dosyasını bir arkadaşımız paylaşabilirmi lütfen..

Birde save leri nereye atıyor bu oyun ya :(

Dostum böyle oynayacaksan oynamanın ne anlamı kaldı ki???
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.