Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
245.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DoGGy_

quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

Better Criticals perkini açabilmen için en az level 16 olman, 6 Perception ve 6 Luck stats'larına sahip olman gerekiyor.

Stat ile Skill meselesini de karıştırmayalım...

STATS: Strength, Perception, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility, Luck.

SKİLLS: Barter, Big Guns, Energy Weapons, Explosives, Lockpick, Medicine, Melee Weapons, Repair, Science, Small Guns, Sneak, Speech, Unarmed.

lvl 19dum ztn..statlar yetmediği için veremedim işte..o statları nasıl yükseltiyoruz

Karakterini yaratırken düzgün bir dağılım yapabilirdin. Ama artık bunun için çok geç. Intense Training'i perkini alarak düşük gördüğün stats'larını tamamlayabilirsin. Her Intense Training'i aldığında sadece 1 puan verebiliyorsun belirlediğin bir stats'a. Ayrıca level 30 olduğunda Almost Perfect perkini alırsan stats ortalama 9 olacaktır. Tabi o zaman bu, son alacağın perk olacağı için Better Criticals perkini alamayacaksın, o da ayrı bi konu...

• quote:

quote:

quote:

Better Criticals perkini açabilmen için en az level 16 olman, 6 Perception ve 6 Luck stats'larına sahip olman gerekiyor.

Stat ile Skill meselesini de karıştırmayalım...

STATS: Strength, Perception, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility, Luck.

SKİLLS: Barter, Big Guns, Energy Weapons, Explosives, Lockpick, Medicine, Melee Weapons, Repair, Science, Small Guns, Sneak, Speech, Unarmed.

lvl 19dum ztn..statlar yetmediği için veremedim işte..o statları nasıl yükseltiyoruz

Karakterini yaratırken düzgün bir dağılım yapabilirdin. Ama artık bunun için çok geç. Intense Training'i perkini alarak düşük gördüğün stats'larını tamamlayabilirsin. Her Intense Training'i aldığında sadece 1 puan verebiliyorsun belirlediğin bir stats'a. Ayrıca level 30 olduğunda Almost Perfect perkini alırsan stats ortalama 9 olacaktır. Tabi o zaman bu, son alacağın perk olacağı için Better Criticals perkini alamayacaksın, o da ayrı bi konu...

artık çok geç "the end" oldu eklenti paketini yüklememiştim ben..şimdi hangi paketi yüklemem gerek?

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU]

• Broken Steel'le başlamalısın bence ama onu için de oyunu bitirmeden önceki bir save lazım. Ben Eden Prime çalışmadan hemen önce save almıştım. Sonra Broken Steel'i yükleyince oradan sorunsuz devam ettim. Diğerlerini de bundan sonra istediğin sırayla yükleyip oynayabilirsin...
  • quote:

Broken Steel'le başlamalısın bence ama onu için de oyunu bitirmeden önceki bir save lazım. Ben Eden Prime çalışmadan hemen önce save almıştım. Sonra Broken Steel'i yükleyince oradan sorunsuz devam ettim. Diğerlerini de bundan sonra istediğin sırayla yükleyip oynayabilirsin...

150 tane save dosyam var yeterli olur sanırım

peki bu;

Fallout 3 Expansions
    1 - Operation Anchorage.7z (264.71 megabyte)
    2 - The Pitt.7z (266.86 megabyte)
    3 - Broken Steel.7z (270.54 megabyte)
    4 - Point Lookout.7z (298.04 megabyte)
    5 - Mothership Zeta.7z (187.07 megabyte)

Torrentten sömürüyorum şuanda
    fakat;
    operation anchorage galiba pek RPG deil call of duty tarzı gibiymiş duyduğuma göre...geri kalan 4 ek paketten hangisini kurmam gerekiyor önce?? en son mothership zeta çıktı onu biliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 15 Ağustos 2009; 21:16:40 >

• Arkadaslar Operation Anchorage eklenti paketini Fallout 3'ü kurduğumuz dosyanın icine mi yükleyeceğiz...Bu eklenti paketi Broken Steel gibi yüklenmiyor...Bİldiğiniz setup'ı var ve bende %25 de kilitleniyor yüklenirken...Bir fikri olan var mı???
  • Bende de Operation Anchorage setup şeklindeydi, diğerleri gibi data değil yani. Normal kurulum yapıyordum, dizini kendisi bulmuştu ve yüklerken de hiçbir sorun olmadı. Sendeki setup'ta bir sorun olabilir...
  • quote:

quote:

Broken Steel'le başlamalısın bence ama onu için de oyunu bitirmeden önceki bir save lazım. Ben Eden Prime çalışmadan hemen önce save almıştım. Sonra Broken Steel'i yükleyince oradan sorunsuz devam ettim. Diğerlerini de bundan sonra istediğin sırayla yükleyip oynayabilirsin...

150 tane save dosyam var yeterli olur sanırım

peki bu;

Fallout 3 Expansions
    1 - Operation Anchorage.7z (264.71 megabyte)
    2 - The Pitt.7z (266.86 megabyte)
    3 - Broken Steel.7z (270.54 megabyte)
    4 - Point Lookout.7z (298.04 megabyte)
    5 - Mothership Zeta.7z (187.07 megabyte)

Torrentten sömürüyorum şuanda
    fakat;
    operation anchorage galiba pek RPG deil call of duty tarzı gibiymiş duyduğuma göre...geri kalan 4 ek paketten hangisini kurmam gerekiyor önce?? en son mothership zeta çıktı onu biliyorum..

Operation Anchorage'ı de kesin oyna. Winterized T-51b Power Armor'ı buradan alıyorsun çünkü. En iyi özelliği hiç repair gerektirmemesi. Ayrıca Chinese Stealth Armor'da var. Bu da eğilince seni tamemen görünmez yapıyor, stealth boy'larla olduğun gibi. Bunların dışında Gauss Rifle'a da sahip oluyorsun.

Ek paketler için herhangi bir sıraya gerek yok. Ama öncelik Broken Steel'de, çünkü yeni perkler ve 30'a yükselen level sınırı söz konusu. Ondan sonra diğerlerini oynamak lazım ki bu ek peketlerde alacağın xp'ler boşa gitmesin...

• quote:

Bende de Operation Anchorage setup şeklindeydi, diğerleri gibi data değil yani. Normal kurulum yapıyordum, dizini kendisi bulmuştu ve yüklerken de hiçbir sorun olmadı. Sendeki setup'ta bir sorun olabilir...

Oyunu kurdum fakat 10 dakka beklememe rağmen radyo bağlantısı kurulmadı...Oyunu Fallout 3 oyununu kurduğumuz dizine mi atacağız yoksa baska bir klasöre mi yükleyeceğiz...Ondan yapıyor olabilir...Yoksa oyunu gayet normal sekilde kurdu...
  • Data klasörünün içine kuracaksın. Main.bsa, Sounds.bsa ve .esm diye üç farklı dosya atması gerekiyor klasör içine. Tabi bundan sonra oyuna girerken masaüstünde açılan menüde, data kısmından oynayacağın ek paketin yanına tik atmayı unutma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 16 Ağustos 2009; 0:17:44 >
  • ya ben broken steeli kurdum..en son save'i açıyorum..girince ekranda broken steel yüklendi yazıyor...hani şu babamızın öldüğü yere gidiyoruz ya birşey yerleşltiriyoruz makineyi devreye falan sokuyoruz.. fakat makineyi devreye soktuktan sonra cinematicler giriyor araya ve orda kesiliyor oyun..ana menüye dönüyor..ne yapmak lazım?? daha önceki sevelerden mi başlamak lazım?? ya da hangi save dosyasndan başlamak lazım
  • tamam hallettim arkadaşlar..video dosyalarını direk dataya atmışım video klasörü içine atınca düzeldi..2 hafta sonrasında uyandm sonunda
  • quote:

Data klasörünün içine kuracaksın. Main.bsa, Sounds.bsa ve .esm diye üç farklı dosya atması gerekiyor klasör içine. Tabi bundan sonra oyuna girerken masaüstünde açılan menüde, data kısmından oynayacağın ek paketin yanına tik atmayı unutma...

Evet senin dediğin gibiymiş hallettim...Cok sağolasın
  • Arkadaşlar Oyunu Hangi Zorluk Seviyesinde Oynuyorsunuz veya Oynayıp Bitirdiniz??

Bu Arada Ben Geçenlerde Oyundan Atma Sorunu Hakkında Yardım İstemiştim Sağolsun Arkadaşlar Hem Buradan Hemde PM'den Yardımcı Oldular.1.5'e Kadar Olan 4 Patch'i Sırasıyla Yükledim Ardından da 1.5'in İlacını Verdim.Daha Önce Oyundan Atılmadan En Fazla Gelebildiğim Nokta Dış Dünyaya İlk Çıktığımız Yerdi,Çıkışta Yüksek Ayaklı Su Deposu ve İlerisinde Yıkık Bir Kasaba Var,İçinde Sanırım Birde Harabe Halinde Bir Okul.Dış Dünyaya Çıktığımız Kapıyla Okul Arasında Atılmadan Oynayamıyordum Neredeyse,Mesela Bir Dolap veya Kutuyu Açıp İçinde Ne Var Diye Baktıktan Sonra "E" Yapıp Devam Etmek İsterken Atıyordu Hemen.Şimdi O Atma Olayı Kalmadı Desem Yeridir,Patch ve İlaç Olayından Sonra Toplamda Sadece 1 Kez Sıkıntı Yaşadım Oda Masaüstüne Atma Değilde Sanki Donanım Uyumsuzluğu vs. Gibi Birşey Olmuşçasına Restart Etti PC'yi O Kadar.Umarım Sorunsuz Devam Edebilirim Oynamayı Çok İstiyorum Bu Oyunu...

• @Bora_T
    Genelde ''normal'' seviyede başlayıp oyunun ortalarına doğru gittikçe zorlaştırısın.

Fallout3' ün yama olayını da anlamış değilim, oyunun sorunlarını çözmeleri gerekirken daha çok sorun yaratıyorlar. Forumlarda hiç yama yüklemeyip (fake patch hariç) mutlu mesut yaşayan pek çok wastelander gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Arkadaşlar Oyunu Hangi Zorluk Seviyesinde Oynuyorsunuz veya Oynayıp Bitirdiniz??

Bu Arada Ben Geçenlerde Oyundan Atma Sorunu Hakkında Yardım İstemiştim Sağolsun Arkadaşlar Hem Buradan Hemde PM'den Yardımcı Oldular.1.5'e Kadar Olan 4 Patch'i Sırasıyla Yükledim Ardından da 1.5'in İlacını Verdim.Daha Önce Oyundan Atılmadan En Fazla Gelebildiğim Nokta Dış Dünyaya İlk Çıktığımız Yerdi,Çıkışta Yüksek Ayaklı Su Deposu ve İlerisinde Yıkık Bir Kasaba Var,İçinde Sanırım Birde Harabe Halinde Bir Okul.Dış Dünyaya Çıktığımız Kapıyla Okul Arasında Atılmadan Oynayamıyordum Neredeyse,Mesela Bir Dolap veya Kutuyu Açıp İçinde Ne Var Diye Baktıktan Sonra "E" Yapıp Devam Etmek İsterken Atıyordu Hemen.Şimdi O Atma Olayı Kalmadı Desem Yeridir,Patch ve İlaç Olayından Sonra Toplamda Sadece 1 Kez Sıkıntı Yaşadım Oda Masaüstüne Atma Değilde Sanki Donanım Uyumsuzluğu vs. Gibi Birşey Olmuşçasına Restart Etti PC'yi O Kadar.Umarım Sorunsuz Devam Edebilirim Oynamayı Çok İstiyorum Bu Oyunu...

Sevindim sorunu cözdüğüne...Benim sansıma hic oyunu patchsiz oynamama rağmen böyle hatalarla karsılastım...
    Sorduğun soruya gelirsek işin aslı ben normal'de basladım...Oyunu normal de bitirdim...Ek paketlerini kurunca hard'a gectim...Yanlız Broken Steel eklentisinde bir yerde tekrar normale cevirdim...Su an Hard'da oynuyorum ve böyle daha zevkli gibi

• Valla Ben Direk Very Hard Olması Lazım O Seviyeden Başladım Oyunlarda Alışkanlığım Bu En Zor En Çetrefil Haliyle Oynamayı Seviyorum Zaman Zaman Çok Zorlasada...
  • hmm. ya genclik point lookout i kurdum, daha ilk gorev olan investigate mansion mission inda elemanla triballari temizliyoruz.
    Fakat bir iki tribal temizledikten sonra mansiondaki ghoul yukari cik temizle gel ben kameralarla ilgilenecegim dio. Sonra bir odaya girince 4 tribal gelio ustume. Ve de inmio ipneler, gausrifle la felan. bi 15 dakika kastim ama olmadi. Zorluk seviyesi very hard tabe de. yukari kadar stealt boy la ko$up intercom a tikliom ama bir$ey olmuo, bu seferde arkamda toplanmi$ 20 tribal indirio hemen :S
  • Arkadaşlar

Level 3'teyim daha . Ufaklığın biri geldi babamı kurtar diyor durmadan .neyse gittim kurtarmaya örümcekler var alev püskürten .mermi kalmıyor onları öldürmekten orda ne yapmak lazım bilgisi olan varmı .. ?

Birde İTEMS'deki misc,ammo vb. anlamları nedir bazıları kullanılmıyor.ne işimize yarar onlar.
  • Mermin kalmıyorsa mecburen meele silahları deneyeceksin dostum. Yani beyzbol sopası, demir boru ya da power fist gibi şeyleri...

Misc kısmındakiler genelde standart eşyalar veya quest itemleri olurlar. Ammo kısmında ise topladığın cephaneleri görebilirsin...
  • Arkadaşlar Point Lookout oynuyorum şuan, Oyunu bitirdim yalnız ben fazla save yapmam. Herneyse, Pointlookout'ta çoğu silahım kırıldı, binlerce mermim bitti, Wasteland'a geri dönüp az medical suplies, ammo falan alayım dedim. Girdim gemi'ye kaptan yok bi kapıya girdim yok. Motor kısmı vardı girdim kaptan ordaydı konuştuk biraz kavga çıktı öldürdüm :D Beyin koleksiyonu falan vardı herhalde . Herneyse ben şmidi bir daha Wasteland'a geçemiycekmiymi? En son save açıyorum oda çok geri kalmış :D ne yapcam bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frrozen -- 20 Ağustos 2009; 14:23:58 >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.