Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
244.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bişey merak ediyorum. fall out 3 te taşıyabileceğim ekipmanlar doluyor ve bazılarını satmak istemiyorum onları nereye koymam lazım?

Bir de ev satın alabiliyormuyuz? Megaton da boş bir ev gördüm en başta fakat nasıl alınacağını bulamadım.
  • Bende bunu sorucaktım megatondaki boş evdeki dolaba ne varsa koydum onlar bir süre sonra kaybolmuyor değil mi arkadaşlar bu arada andale ye gittim beni davet etmediler ama kendimi onlara kabul ettirdim cidden çok sürprizlerle dolu oyun ya
  • The Power of the Atom questini yapınca, yani nükleer bombayı disarm edince, şerif Lucas Simms sana bir anahtar verecek. Megaton'a girdiğin zaman sol taraftaki merdivenlerden çıkınca bulacağın empty house "My Megaton House" olacak artık. Buradaki dolaplara falan fazla eşyalarını koyabilirsin. Hatta ileride içerisine eşya falan da satın alabiliyorsun...
  • beyler ben point lookout a başlarken bana bir uyarı çıkardı uyarıda " şu an kullandığınız bazı itemler kullanılamaz hale gelebilir" diye yazıyordu bende sallamadım girdim oyuna neyse oynarken bir şeylerin eksik olduğunu farkettim anchorage DLC si ile eklenen Winterized T-51b armorunun yok olduğunu gördüm. hemde üstümdeydi normalde sonra broken steel ile gelen tesla cannon yok olmuştu ve bunlar uyarıda dendiği gibi tamamen yok olmuştu load yaptım bir işe yaramadı sanki hiç olmamış gibi yani sizdede böle bir uyarı verdimi resmen adamlar oyundan çıkardı bu 2 itemi cevap verirseniz iyi olur beyler.
  • Valla hiç dikkat etmedim dostum ama şimdi benim de içime bir kurt düşürdün. Tesla Cannon giderse üzülürüm valla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

Valla hiç dikkat etmedim dostum ama şimdi benim de içime bir kurt düşürdün. Tesla Cannon giderse üzülürüm valla...

bak bakalım sende durum ne böle bişey gerçekse gitti yani güzelim winterized T-51b armor hiç repair gerektirmiyordu miss gibi armordu ya
  • Hellfire Armor la dolaşıyodum Point Looukout ta donla dolaşmaya başladım . Sonra sağdan soldan ne bulduysam giydim. O dediğiniz armorlar silahlar hangi DLC yüklüyse onun için geçerli. Diğer DLC lerde kullanılamıyor bildiğim kadarıyla. AMa PointLooukout u bitirip Wasteland e geri dönersek orada bir save edip çıkıp aynı save üstüne Broken Steel ile devam edersek tüm silahlar armorlar geri eklenecektir envantere diye düşünüyom. Endişeye mahal yok bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cooler_king

Hellfire Armor la dolaşıyodum Point Looukout ta donla dolaşmaya başladım . Sonra sağdan soldan ne bulduysam giydim. O dediğiniz armorlar silahlar hangi DLC yüklüyse onun için geçerli. Diğer DLC lerde kullanılamıyor bildiğim kadarıyla. AMa PointLooukout u bitirip Wasteland e geri dönersek orada bir save edip çıkıp aynı save üstüne Broken Steel ile devam edersek tüm silahlar armorlar geri eklenecektir envantere diye düşünüyom. Endişeye mahal yok bence.

ben DLC bitirdim ve hiç biri geri gelmedi tamamen yok oldu megatondaki eve geldim save yaptım çıktım yeniden girdim hala yoktu ve hala aynı uyarıyı veriyordu

• Kaybolan eşyalarınız için: konsolu açıp ''player.additem item kodu 1 (kaç tane istiyorsanız) yazın. ''player.additem beef08 1'' gibi

T-51b Helm: 000A6F78
    T-51b Armor: 000A6F77

Tesla Cannon: 006725
  • Bu pointlookout sallama olmuş geldi acele ek görev uyduralımda nasılsa satar olmuş.Pitt veBs ye göre oldukça yavan bundan sonrakide uzay gemisinde geçermiş bu dlc olayı baymaya başladı artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalizmm

quote:

Valla hiç dikkat etmedim dostum ama şimdi benim de içime bir kurt düşürdün. Tesla Cannon giderse üzülürüm valla...

bak bakalım sende durum ne böle bişey gerçekse gitti yani güzelim winterized T-51b armor hiç repair gerektirmiyordu miss gibi armordu ya

dostum dayanamayıp girip baktım, benim itemler yerinde duruyor herhangi bir sorun yok yani. sen de kaybolan itemlerini kodlarını konsola yazarak geri getirebilirsin. zaten arkadaş vermiş kodları...

• Zenimax, ID Software' i bünyesine katıyor, Bethesda çalışanlarına yüz modellemesi ve animasyon dersleri de verirler inşallah.
    http://www.zenimax.com/id.htm
    http://www.joystiq.com/2009/06/24/bethesda-parent-company-buys-id-software/

• Oyun nasıl arkadaşlar? indirmeye değer mi? klasik FPS türünden hoşlanan biriyim, oyunda Kombinasyon olayları çok mu? harita,ıvır zıvır , al-sat tarzı,
  • quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

Oyun nasıl arkadaşlar? indirmeye değer mi? klasik FPS türünden hoşlanan biriyim, oyunda Kombinasyon olayları çok mu? harita,ıvır zıvır , al-sat tarzı,

Yalnızca FPS seven biriysen bu oyundan tad alacağını zannetmiyorum. Oyun FPS oyunu değil, FPS stili ile oynanan bir RPG. Oyuna FPS olarak bakıp öyle oynamaya kalkarsan oyundan tat alamazsın. Aksiyonu bir süre sonra yavan gelir. Sen denemediysen Stalker veya Far Cry 2'yi dene. Onlar FPS yönü daha kuvvetli oyunlar.
  • beyler bu (downloadable content) yamaları, sitesinde bulamıyorum , baslık ıcınde iyi olur Yamaları tek tek linkleriyle birlikte biri yazabılırmı :)
  • dostum torr... bakarsan rahatlıkla bulabilirsin...
  • quote:

dostum torr... bakarsan rahatlıkla bulabilirsin...

ttmdır hocam buldum hepsını,
    pekı yukleme sırası warmıdır exp.ları - kurulum bıtınce secılerek gırılebılınıyormu?

fallout u 3 cusunden ıtıbaren takıp etmeye baslsdım tokezlıyorum bıraz kusuruma bakmayın
  • herhangi bir yükleme sırası yok. ama ilk olarak broken steel'i kesin yükle. çünkü hem level sınırını 30'a çıkarıyor hem de ana quest bittikten sonra da oyunun devam etmesini sağlıyor...
  • Point Lookut ta bir dinozor fosili var dikkatimi çekti denizde, eski oyunlarını oynamadım belki onlarla alakası vardır. Neyse haritayı komple dolaşarak 9 tane quest çıkardım. gerçi bir kaç tanesi birbirinin devamı. Bir tane Ghoul safari questi var 3 tane eleman bir mağarada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz, Çinli ajanın olayı ilginç. Rusya bitti şimdi de Çin den korkmaya başladı Amerika. Baltayla bizi kovalayan gudubet elemanlar SUper Mutant Master ile Overlord arası bişey olmuş vur vur ölmüyor fukaralar. Double Barrel Shotgun, Lever action Rifle falan iyi tüfekler. Yalnız Bu Lincoln's Repeater ne silahmış ki 2 tane taklidini yapmışlar iyi olmuş. Magnum mermisi sıkıntısı olduğundan Lincoln ün tüfeğini kullanamıyorduk gönlümüzce, imdadımıza Lever rifle yetşiti. Aynı tüfeğin 10 mm mermi atanı. Bir tane de Microwave li bi silah var o da iyi. SOnuç olarak güzel bir eklenti olmuş aferin Bethesda ya.

• quote:

Orjinalden alıntı: the_cooler_king

Point Lookut ta bir dinozor fosili var dikkatimi çekti denizde, eski oyunlarını oynamadım belki onlarla alakası vardır. Neyse haritayı komple dolaşarak 9 tane quest çıkardım. gerçi bir kaç tanesi birbirinin devamı. Bir tane Ghoul safari questi var 3 tane eleman bir mağarada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz, Çinli ajanın olayı ilginç. Rusya bitti şimdi de Çin den korkmaya başladı Amerika. Baltayla bizi kovalayan gudubet elemanlar SUper Mutant Master ile Overlord arası bişey olmuş vur vur ölmüyor fukaralar. Double Barrel Shotgun, Lever action Rifle falan iyi tüfekler. Yalnız Bu Lincoln's Repeater ne silahmış ki 2 tane taklidini yapmışlar iyi olmuş. Magnum mermisi sıkıntısı olduğundan Lincoln ün tüfeğini kullanamıyorduk gönlümüzce, imdadımıza Lever rifle yetşiti. Aynı tüfeğin 10 mm mermi atanı. Bir tane de Microwave li bi silah var o da iyi. SOnuç olarak güzel bir eklenti olmuş aferin Bethesda ya.

Fallout evreninde nükleer felaket gerçekleşmeden önce dünyada iki büyük güç var birileri Amerikalılar birileri de Çinliler. Petrol çok değerli oluyor, Amerika petrol kaynaklarını kimseye vermiyor. Çinliler Alaska'da ki zengin petrol yataklarına göz dikiyor. Amerikan güçleri Alaska'ya ulaşmak için Kanada'dan geçmek zorunda. Ancak Kanada direnince Amerika Kanada'yı işgal ediyor, ülkeyi ele geçiriyor. Alaska'da Anchorage savaşı oluyor. (Bunu ilk DLC ile simülasyon tadında oynuyoruz zaten) Sonra ilk füzeyi kimin attığı bilinmiyor, nükleer savaş patlak veriyor. Dünya yerle bir oluyor falan. O yüzden Fallout evreninde Çin ile ilgili pek çok şeye rastlıyoruz (Çinli eski asker ghoullar gibi mesela)

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.