Şimdi Ara

Fallout 2. sezon izleyici ile buluştu; Eleştirmen puanı ilk sezonun üzerinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fallout 2. sezon izleyici ile buluştu; Eleştirmen puanı ilk sezonun üzerinde
    Geçtiğimiz yıl ekrana gelen ilk sezonuyla beğeni kazanan Fallout dizisi, 1.5 yıllık aranın ardından ekranlara geri döndü. Dizinin merakla beklenen 2. sezonu, bugün Amazon Prime Video'da izleyici ile buluştu. Amazon ilk sezonda olduğu gibi bu sezonu da her hafta bir bölüm şeklinde yayınlayacak.

Fallout 2. Sezon, %98 Rotten Tomatoes Puanıyla Umut Veriyor

İlk sezonuyla hem serinin hayranlarını hem de eleştirmenleri memnun etmeyi başaran Fallout, 2. sezonuna da iddialı giriyor. Zira 2. sezonun Rotten Tomatoes'taki eleştirmen puanı ilk sezonun bile üzerinde. İlk sezonun Rotten Tomatoes puanı %93'tü; 2. sezonun puanı ise bugün itibarıyla %98.

Ayrıca Bkz.It: Welcome to Derry'nin 2. sezonuna dair planlar paylaşıldı

Westworld'ün de yaratıcıları olan Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisinin yapımcılığını üstlendiği dizi, oyunlarda olduğu gibi Vault'ta, yani bir yeraltı sığınağında başlıyor. Vault'tan ayrılıp kıyamet sonrası bir dünyaya adım atan Lucy (Ella Purnell), bu yolculuk sırasında dış dünyanın tehlikeli yüzüyle karşı karşıya kalıyor.

Hikâyeyi ilk sezonun bıraktığı yerden devam ettirecek olan 2. sezonda Lucy, Mojave'nin çorak topraklarını geçerek New Vegas'a ulaşmaya çalışacak. Böylece oyunlarda önemli bir yere sahip New Vegas'ı dizide de görme şansı yakalayacağız.

Ella Purnell'in yanı sıra Aaron Moten, Walton Goggins, Kyle MacLachlan, Moisés Arias ve Frances Turner da ilk sezondaki rolleriyle geri dönüyor.

Kaynak:https://www.comingsoon.net/tv/news/2075059-fallout-season-2-reviews-rotten-tomatoes-scores-better-first-part

• new vegas oyunun sezonu olacak galiba fragmanlardan anladığım kadarıyla.

• Senaryonun yazıldığı yılların kafasıyla bakılması gereken bir dizi film, şimdiki zamanın kafasıyla bakılırsa yığınla eksiği çıkar. bu tip dönem kafasıyla yazılmış sonradan dizi-film-sinema yapımlarına böyle bakmak lazım.

Sezon boyunca ağırdan götürdüleri anlatımda eksikleri olsa da bence sezon finalinde güzel bitirdiler merak ettirdiler. gelsin izleriz. :)

• ilk sezon guzeldi , ikinci sezon harika olacak.Ama sezon aralarini cok acmamalilar , umarim ucuncu sezon daha cabuk cikar.

• Merakla bekliyordum izliyelim bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• halitozbasli kullanıcısına yanıt
    Amazon'un iyi yaptığı nadir işlerden biri, türü sevenler mutlaka bir şans vermeli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başroldeki devasa gözlü kızı görmeye tahammül edemiyorum

• 10 numara dizi.
    The Last of Us ile birlikte, oyuna ve evrene sadık kalarak yapılmış ender işlerden.
    Darısı LOTR, witcher başına olaydı keşke.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.