Şimdi Ara

Alien: Earth dizisinin eleştirmen puanı belli oldu; İlk yorumlar umut verici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alien: Earth dizisinin eleştirmen puanı belli oldu; İlk yorumlar umut verici
    Alien serisinden çıkacak ilk TV dizisi olan Alien: Earth, 12 Ağustos'ta izleyici ile buluşacak. Dizinin çıkışına daha bir hafta olsa da sinema basınından bazı isimler diziyi şimiden izleme şansı yakaladılar. Bu yazarlar tarafından paylaşılan ilk yorumlar, Alien dizisine dair heyecanı daha da yukarı çekti. Çünkü ilk tepkiler oldukça olumlu.

Alien: Earth'ün Rotten Tomates'taki eleştirmen puanı bugün itibarıyla %90'da; Bu da Alien: Earth'ü Alien serisinin en yüksek puan alan yapımlarından biri yapıyor. Çok sevilen ilk iki film dışında hiçbir Alien yapımı bu kadar yüksek puan alamamıştı.

Alien: Earth, 12 Ağustos'ta Başlıyor

Fargo ve Legion gibi dikkat çekici dizilere imza atan Noah Hawley'nin yaratıcısı olduğu Alien: Earth, adından da anlaşılacağı üzere hikâyeyi Dünya’ya taşıyor. 2120 yılında, yaniilk Alien filminin sadece iki yıl öncesinde geçen dizi, gizemli bir geminin Dünya’ya düşmesiyle başlıyor. Gemide hayatta kalan var mı diye bakmaya giden genç bir kadın ve bir grup asker, gezegenin bugüne kadar karşılaştığı en büyük tehlikeyle yüz yüze geliyor. Grup bir yandan hayatta kalmaya çalışırken, diğer yandan Dünya'yı değiştirebilecek bu yaratıkla ne yapacaklarına karar vermeye çalışıyor.

Alien: Earth hakkında paylaşılan yorumlarda, artık ikonikleşmiş olan Xenomorph'un dizide göreceğimiz tek yaratık olmayacağı; Noah Hawley'nin izleyicilere korku dolu anlar yaşatacak yeni bir türü hikâyeye eklediği belirtiliyor.

Ayrıca Bkz.Korku türünü sevenlerin kaçırmaması gereken en iyi korku dizileri

Genç oyuncu Sydney Chandler'ın başrolünü üstlendiği dizide Alex Lawther, Timothy Olyphant, Essie Davis, Samuel Blenkin, Babou Ceesay, David Rysdahl gibi isimler rol alıyor.

ABD'de FX ve Hulu'da ekrana gelecek olan dizi, globale ise Disney+ üzerinden sunulacak. Bu yüzden dizi Türkiye'de de Disney+ üzerinden yayınlanacak. 12 Ağustos'ta başlayacak diziden son yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Kaynak:https://screenrant.com/alien-earth-show-rotten-tomatoes-score-franchise-comparison/

• Disney+ boykotlu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Umarım beklenen etkiyi yaratır. Bu sene en çok merak ettiğim dizilerden biri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 6 Ağustos 2025; 11:5:1 >
  • Disney benim boykot listemde uzunca bir süredir.Korsanda izlemeyeceğime göre benim için hava hoş.

• İstanbul da oturan orta yaş üzerinde olanların çoğu bilir; yıllar yıllar önce İstanbul Beyoğlu istiklal caddesinde Dünya sineması diye bir sinema vardı, 2 katlıydı, üstte Fitaş sineması altta Dünya sineması vardı, zannedersem Dünya sineması İstanbul' un en büyük dev perdeli sinemasıydı, işte ilk Alien filmini o Dünya sinemasında seyretmiştim, dev perde de uzayın geniş boşluğunu en iyi şekilde hissetmiştim, Alien filminden inanılmaz bir tat almıştım.

Sinema ve filmlere tutkum o Alien filmiyle başlamıştı.
    Şu anda Dünya sineması yok, para uğruna salonları küçültüp salon sayısını çoğalttılar.
    Şimdi sinemalar küçülüp eski tadı kalmayınca kendi çapımda evde projeksiyonlu sinema kurdum, bu zevki sürdürmeye çalışıyorum.

Bu Alien dizisi de umarım beklentileri karşılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 7 Ağustos 2025; 13:51:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Disney+ alanı siLksinler. Atatürk filmi ile ilgili yaptıkları skandalı unutmadık. Başka yollarla izleyin ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.