Şimdi Ara

falkon kesmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kesinlıkle dm daha güçlü falconun zehire dikkat edin yeter atağı ve defansı dm den daha az. Ama cnı daha hızlı doluyo sanki.

Bir de bu tür yaratıklarda kayarak kesmeseniz daha iyi. Çünkü arada seni heallayan prieste vurabiliyor veya monserin kendine doğru geldiğini gören priest can derdine düşüp seni unutabiliyor. Benden söylemesi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thefear

falkon ne la
    fallen angel mi

1.falcon
    2.crimson wing
    3.raven harpy
    4.harpy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 3 Temmuz 2006; 13:54:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

quote:

falkon ne la
    fallen angel mi

1:Harpy
    2:Falcon
    3:Crimson wing

-1
    1.falcon
    2.crimson wing
    3.raven harpy
    4.harpy

• dm daya güçlü ikisi de bana vurdu ordan biliyorum. ayrıca olympiada alanla dm dönen yok ama falcon dönen çok

kıyaslama
  • Valla arkadaşım o dediğin grupla Falcon kesersiniz ama yinede dikkatli olmanız lazım vede Nerkek arkadaşımızın da dediği gibi kayarak kesmeye çalışmayın çünkü o zaman healcilere de damage verebiliyor bu tür yaratıklar onun yerine ikiniz birden Z+R vede skillerle dalın ama tabiki öncelikle yanınıza çekmeniz lazım. O şekilde kesebilirsiniz ama dikkatli olmak şartı ile, item olarak ta Shell BOT düşüyor 2 hafta kadar önce arkadaşa partyden düşmüştü X te +1 ini 890M a sattı onun dışında da mirage düşebilir vs.
  • falcon harpy queen den sonra en gucluharpy dir.

bu item ve party ile kesemezseniz ayıp
  • 1500 300 ve 1920 ile tek kesiyorum 65 Assassin diezde oynuyorum
  • biz çok rahat kesioz valla hemde seri şekilde

party şu ;

1 adet 70 asassin
    1 adet 69 warrior
    1 adet 62 asassin
    1 adet 1500 buff+1920 heal

talos keserken arkadan falcon sana doğru gelince (şerefsizin birisi seni öldürtmek için çekince) bu party ile rahat ve seri falcon kesebildiğini öğreniyorsun.

falcondan ne düştüğüne gelince unique itemler dışında bosslardan düşen itemler düşebiliyor ama baya bi zor.
  • e bluelion almadığınız ne kaldı????
  • peki crimsan mu daha kolay falcon mu
  • crimsan dğil crimson daha kolay
  • quote:

Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet

quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

quote:

falkon ne la
    fallen angel mi

1:Harpy
    2:Falcon
    3:Crimson wing

-1
    1.falcon
    2.crimson wing
    3.raven harpy
    4.harpy

bossu da atlamamak lazım en bassitten dogru
    harpy
    raven harpy
    crimson wing
    falcon
    harpy queen

• quote:

Orjinalden alıntı: By PCCoPAt

e bluelion almadığınız ne kaldı????

alacağımız başka bişey yok bu bizim her zamanki party, biz exp ide bu şekilde kasıtık hatta kasıyoruz birlikte np yide.
  • işallah kesebiliriz falconnn
  • falcon = junior H.Q arkadaşım falcon denemedim ama dm denen yaratık masive i yedimi oyuncak oluo kankam +8 fp set ve uniq takısız kesmişti 1920 ile +7 chitinlerle daha kolay oluocaktır tabi ama unutmayın 2 asas masivve bitene kadar yatırın sonra hp bar oluo equalizer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echelion

dm daha sağlam şakası olmuyor. falcondan kacmakta kolay olur dm ayrıca seri vuruyor hp si yüksek. ama dm olsun falcon olsun fallen angel olsun tc olsun hatta berserkerde dahil buna şakaya gelmiyo

Hepsini ama hepsini denedım

Falcon 1k defansla çok rahat kestım ama zehiri çok damage atıyor.

Darkmare çok seri vuruyor, defansı çok...

Troll Berserker Fındık fıstık o kadar diyorum...

Dark Stone beklediğim kadar çok sağlam vurmuyor... iki Giant golem aynı anda bana vurdugunda daha çok heyecanlanmıştım

Troll Captain'de dönduk Echo Müjdemı isterım. Ve Bana en yüksek damage vuran Troll Captain...

Normalde 1096 defansa 1500 civarı vururken bazen arada 2856 gibi abuk damagelar vuruyor.. Ama benı yatıramadı. Bence Dm'den kolay... Ama çok daha sağlam vuruyor... Yamulabilirsiniz

Alttaki resimler 1920+960 heal ile kesilmiştir. Siz evde denemeyiniz...

falkon kesmek

falkon kesmek

• 850 900 arası defans la kesebilirmiyiz 2 asasin falconu
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

850 900 arası defans la kesebilirmiyiz 2 asasin falconu

adam başı 1 tane 1920 heal düşsün kesinlikle... Tehlikeye atmayın kendınızı...

Kesersiniz ama biraz zorlanabilirsiniz.
    Gerçi iki kişi saldıracağınız için Falcon bi sana bi arkadaşına vuracak buda daha yavaş damage alacaksın demek...

Ama healciler çok dikkatli olmalı çünkü direk onlara saldırabilir.

Ayrıca arkanıza falan çok dikkat edin şerefsiz oğlu şerefsizler kıskanıp iki üç tane golem veya ikinci, üçüncü falconu tepenıze çekebiliyorlar. Çok dikkatli olun.
  • 61 lvl fp+7 horncroosbow+8 ile CZdeki dmleri kesebiliyoruz, ben bu rogue oluyorum yanımda birde warrior. tabi debuffer şart. defansım 648 300ac ile CZdeki dm 800-1500 arası vuruyor. horn+8le bende ona 800-1100 arası vuruyordum. ama eastlanttaki dm yalar yutar beni

şu ana kadar düşürdüğümüz itemlar:

CZdeki dmden >>> rogue shell pauldron, warrior shell pauldron, 2 tane mirage dagger, 2 tane destroyer
    eastlanttaki crimsondan >>> priest shell boot

en iyisi czdeki dm hem az vuruyor hemde ii item düşüyor. ama clanla gitmek lazım ve debuffer lazım
  • falconda mı daha iyi itemler düşüyor dm den mi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.