< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Falken AS210 Dört Mevsim Lastik (12. sayfa)

-
-
Teşekkürler. Linki inceledim. Öneden de bakmıştım. Yanlız yuvarlanma direncinde yazlık lastikle arasında çok fark yok. Sanırım bu değer karşılamadı :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: True_Sun205 55 17 As210 ları taktırdım.
Tam üst orta sınıf f/p lastiği gibi duruyor.
İlk defa 4 mevsim kullanmıyorum ne olması gerektiğini yada beklentinin ne olması gerektiğini biliyorum.
Umarım bu lastikte sıkıntı yaşamam...
Hocam ben de 205 55 r17 almayı düşünüyorum. İstanbul için ne kadar mantıklı çok da emin değilim gerçi ama 2 yıldır kullananlar olmuş memnunlar. Benim çekincem biraz yakıt tüketimi ile alakalı, siz önemli bir fark hissettiniz mi yakıt artışında?
En olmadı 225 50 r17 taktırmayı düşünüyorum ondaki yakıt tüketim değeri C sonuçta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
185/50/15 ebatlarında 4 adet 1640 Liradan taktırdım 1 hafta önce.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
-
Hocam yakıt çok az fark etti. Ama bence dikkate alınacak kadar değil. Hele şehirler arası ekonomik suruste bu fark kalmıyor gibi birşey.
Herhalde 100 km ortalamada 0.50 / 0.75 lt fark olur.
Ancak lastikten o kadar memnun kaldım ki hiç önemsemiyorum.
Bu lastiği tamamen ekonomik sebeplerden dolayı aldım. Ancak bir sonraki lastik alımımda ilk tercihim olacak.
Şahsen tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: True_SunHocam yakıt çok az fark etti. Ama bence dikkate alınacak kadar değil. Hele şehirler arası ekonomik suruste bu fark kalmıyor gibi birşey.
Herhalde 100 km ortalamada 0.50 / 0.75 lt fark olur.
Ancak lastikten o kadar memnun kaldım ki hiç önemsemiyorum.
Bu lastiği tamamen ekonomik sebeplerden dolayı aldım. Ancak bir sonraki lastik alımımda ilk tercihim olacak.
Şahsen tavsiye ederim.
Teşekkür ederim
o kadar fark çok da önemsenmez bence de.
Ne kadara almıştınız? Dün bir bayi ile konuştum 675TL fiyat verdi, İnternetten 576 TL ye buldum. İnternetteki fiyatı verenle konuştuğum bayi aynı çıktı. Nasıl böyle bir fark oluyor cidden saçma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O kadar fark edecegini sanmıyorum belki 1000km/1lt anca fark eder. -
Muhtemelen haklısınız hocam...
Dediğim gibi ben çok fark hissetmedim..
Üretim tarihlerine dikkat edin hocam. Belki oradan bu fiyat farkı oluyordur.
Ben 2020 üretim olanları internette 670 e bulabilmiştim. Daha sonra bir bayii den sökme takma artı sibop değişimi ve doğal olarak balans ayarı 700 e almıştım.
Yakıt tüketimi konusunda çok fark hissetmezsiniz yarım litre bir litre civarı max artar bkz. uzun yolda 8.25 lt olan lpg tüketimim 8.5-8.75 civarında seyrediyor ancak diğer yandan konfor, yol tutuş ve performans özellikleri çok daha ağır bastığını hissedersiniz. Ben 14 jantını hepsiburadadan AKTAŞ oto lastik'ten, 17 jantını da ( 225 45 17 xl) ART Lastik (n11) 'den aldım. 2 satıcıyı da öneririm 41.hafta 2020 üretimli 1 gün icinde teslim ürün gönderdiler. Fiyat da muadil saticilardan uygundu. Bursa içi kullanıyorum 2 aya yakın bir süredir Uludağ'a da çıktım bugün yoğun karlı bayır ara sokaklarda da denedim bana mısın demiyor, yolda bırakmıyor. Islak zeminde de çok iddialı tutunma sergiliyor alırsanız hak vereceksiniz. Yazın da üzmediğini söylüyor arkadaşlar, elbette bi premium continental yaz lastiği performansı vermeyecektir ancak kış lastiği hantallığı da yapmayacaktır kesinlikle, limitler dahilinde kullanım önemli, yani size de öneriyorum. Diğer 4 mevsim diye satılıp, abidik gubidik desenli olup yazın da kışın da hiç bir performans gösteremeyen lastiklere bin basar bu lastik kalite ve fiyatıyla.
-
bu konular hep garibanlıktan :) nerelere düştük şu hale bak 20 30 dolarlık lastikler için 12 sayfa yorum okudum :)
-
Hepsi benim suçum. İlk taşı ben attım... -
Bugün ben de aldım, 205 /55 R17 . Pazarlık ede ede 650TL ye bağladık.
Ümraniye'de şu an ara sokaklar kar-buz. Baya iyi tırmandı yokuşu araba. İnşaallah iyi yapmışızdır
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Memnun kalmanıza sevindim. Ben de kar buz karışımı dik bi yokuştan çıktım bugün pati bile atmadan, yaz lastikli araçlar hızını alıp bile yarılayamadılar yokuşu, inmek zorunda kaldılar. Umarım uzun vadede de sorun çıkartmaz. -
Hayır işin zoruma giden kısmı 2 ay kış olacak yılın diğer 10 ayı bu melez lastikle sürünecez :) ama kışlık olmadan da olmuyor canımız emanet başa geldikten sonra ah vah demek çare olmuyor. 2 yıl gideceğini bilsem direk alırım ama güvenemiyorum
Ben polo aracımda 215 40 17 hs01 wintersport kullanıyorum. Konudaki as210 lastik ile deseni birebir aynı. Yandaki logolarda aynı.. tak çıkar yapmak yerine as210 alabilirmişim sanırım.. gerçi 215 40 17 ebadı bulmak bu fiyat aralıklarında çok zor.. bir tek falkende bulabilmiştim. Bunun dışında, bu ebatlar continental good year gibi markalarda var adeti temiz 1000 den başlıyor..
Evet.. aynı lastikler değilmiş..
Wintersport apayrı bir lastikmiş..
Zannetmiyorum bir 4 mevsim 40 yanakla beraber kartalkayada karın içine dala çıka girsin..
Gerçi bunda polodaki elektronik diff te etkili
2 yıl bitti, 2 yaz ve 2 kış geçti, 3. yılında ve 3. kışındayız...
Rahat olun, arkadaşın GoodYear 4 mevsimler (ki en başında almak istediğim lastik onlardı) daha ilk yılında desenlerinde parçalanma gösterirken bende henüz buna dair bir işaret yok. Bu konuda hamuru gerçekten hoşuma gitti...
Diğer 10 aya da sürünmek demeyelim.
Tamam, çok kaliteli bir yaz lastiği değil belki ama yazın da pek çok yaz lastiğini aratmaz... -
-
Arkadaşlar yorumları okuyarak as210 aldım. Fakat kullanıp deneme imkanım olmadı ama aklıma takılan birkaç husus var. Lastik üzerinde sarı noktalar var bildiğim kadarıyla siboplara denk gelmesi lazım ama takan kişi bunları denk getirmemiş bu büyük bir sorun yaşatır mı? Ayrıca aracın sağ ön ve arka lastiklerinde sarı noktalar dışa bakıyor sol ön ve arka lastiklerde ise sarı noktalar içe bakıyor bu desenden dolayı mecbur mu böyle oluyor yoksa bir yanlışlık mı var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X