Ben 2ay olmuştur sanırım jasper konsol aldım günde 5-6saat kullanırım çoğu zaman ısınma görmedim gayet normal ısısı memnunum konsolumdan
quote:
Orjinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4
Ben 2ay olmuştur sanırım jasper konsol aldım günde 5-6saat kullanırım çoğu zaman ısınma görmedim gayet normal ısısı memnunum konsolumdan
İnşallah sorunsuz kullanmaya devam edersin dostumBende de Falcon var,5 ay önce aldım.Ortalama 3-4 saat oynuyorum,aşırı bir ısınma hatırlamıyorum hiç.Ama iişte bu nesilde Microsoft 3K ya çözüm bulamadı veya bulmak istemedi.Hiçbir aletin garantisi yok,demek istediğim buydu.
Saygılar..
Amman hocam ne yaptın,daha yeni aldık makineyi,hemen korkutma yaa...Bi şans vermek lazım bence jasperlere...Ben de jasperlerde de 3k'nın kesin olarak çözüldüğünü düşünmüyorum ama buna rağmen jasper aldım...Sonuçta microsoft yıllar geçtikçe hep yerinde saymadı heralde,ufakta olsa bazı adımlar attı...Yani jasperlar bozulmucak demiyorum;3k görülme oranı daha azalabilir ya da 3k görme süresi uzayabilir diyorum...
falcon ilk çıktığında da bunun tamiri yok diyip ellerinde ki eski 2006 ları satıyorlardı millete zihniyet yine aynı falcon stoğunu bitirip jasper tamirine başlamak
quote:
Orjinalden alıntı: Atl@s
falcon ilk çıktığında da bunun tamiri yok diyip ellerinde ki eski 2006 ları satıyorlardı millete zihniyet yine aynı falcon stoğunu bitirip jasper tamirine başlamak
Tüm olay budur işte. Ellerindeki Falconlar bitsin Jasper dolsun piyasa bakın nasıl da çıkıyor tamiri.
@bluelabel; halen forumumuzda3k görmüş bi jespere rastlamadık sonuçta :)
Evet yok 3k gören jasper inşallahta görmez Xbox larımız hiç birimizinki görmesin
emre dh
İmzan haddinden fazla kural dışı. 3 tane resim değil1 tane resim koyabilirsin. Ayrıca 7 satır imzada yazamazsın.
evet imzanı değiştirmelisin yoksa gereksiz yere uyarı puanı alırsın.
okudum baştan sona burayı.bende bugün gidip atikten alıcam bi xbox.jasper alıcam oaradakilerde başka bi tavsiyede bulunup aklımı çelmezlerse.birde ben monitöre bağlıcamda optik girişli amfi var bende ps3den öyle ses alıyorum xboxdan nasıl alınacak ses :S kuzen almıştı xbox arkadaki girişlere hdmi la diğer kablo aynı anda takılmıyodu sonra nsl halletti hatırlamıyorum ama
jasper al kafan rahat olsn şahsen bn öyle yapıcam sonuçta tamir yöntemleri nasılsa senin alet bozulana kadar bulunur..
Ben de Jasper alayım o zaman . Jasper'e soğutma modu gereksiz mi çoğu arkadaş yazmış makinam hiç ısınmıyor diye o zaman gereksiz mi ?
Benim 2007 üretim makinede dün gece gümledi :) daha yeni hd monitör almıştım.2 sene dayandı ama Sanırım bende Jasper board alacağım.
Bu xbox tamircilerinin günahını almıyayım ama şöyle bir mantık oluşuyor olabilir, eğer jasper önceki serilerden daha sağlam bir yapıya sahip ise bir süre sonra tamircilere 3k görmüş jasper gelme oranı diğer serilere göre çok daha düşük olacaktır ve tamirden para kazanamayacaklardır. Jasperler arıza yapmaya başlarsa garanti verip satışı desteklemeye başlarlar gibime geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: clemenza123
okudum baştan sona burayı.bende bugün gidip atikten alıcam bi xbox.jasper alıcam oaradakilerde başka bi tavsiyede bulunup aklımı çelmezlerse.birde ben monitöre bağlıcamda optik girişli amfi var bende ps3den öyle ses alıyorum xboxdan nasıl alınacak ses :S kuzen almıştı xbox arkadaki girişlere hdmi la diğer kablo aynı anda takılmıyodu sonra nsl halletti hatırlamıyorum ama
optik ses çıkışı için ayrı bir kablo var xbox360'da
quote:
Orjinalden alıntı: chetaci
quote:
atikte bulunurmu uğraştrmaz beni yani dmi birde fiyatı normal bişeymi yoksa biraz uçukmu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: chetaci
quote:
atikte bulunurmu uğraştrmaz beni yani dmi birde fiyatı normal bişeymi yoksa biraz uçukmu
Hocam atiği boşver forumda bile bulunur x360 hd av kablo diye geçiyor sanırım pro ve elite paketlerinden çıkıyor
quote:
Orjinalden alıntı: madozan
@bluelabel; halen forumumuzda3k görmüş bi jespere rastlamadık sonuçta :)
İnşallah hiç rastlamayız dostum.Her 3K mesajında içim gidiyor çünkü.Ama maalesef illa görülecek 3K,oranı azalsın en azından artık.
Saygılar...
quote:
Zaten ısınma dışa yansımıyor ki aletin içi ısınıyor. Yani benim falconun dışı hep soğuk
quote:
Orjinalden alıntı: marcus83
quote:
Zaten ısınma dışa yansımıyor ki aletin içi ısınıyor. Yani benim falconun dışı hep soğuk
Ben hem altını elliyorum hemde arkasındaki hava çıkışına bakıyorum ve gayet normal