Şimdi Ara

Falcon mu? Jasper ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Falconun tamiri varmış ve iyiymiş diyolar...
    Jasperin tamiri yok diyolar...
    Hangisini seçmeliyim?

• en yeni çıkan jasper olduğu için bence jasper...ben şahsen öyle yapıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmforce

en yeni çıkan jasper olduğu için bence jasper...ben şahsen öyle yapıcam..
    Yaw bnde oyle dusunyorum aslında ama tamiri yokmuş.Bi bozulursa gitti...ArALARINDAAKI FARKLAR NELER ACABA
  • quote:

Orijinalden alıntı: lrc619

Yaw bnde oyle dusunyorum aslında ama tamiri yokmuş.Bi bozulursa gitti...ArALARINDAAKI FARKLAR NELER ACABA

Alıntıları Göster
    falcon ilk ciktiginda ayni sey falcon icinde söyleniyordu ancak su an falconlar sorunsuz tamir edilebiliyor. sen jasper al tamir yöntemlerinin bulunmasi cok sürmeyecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

falcon ilk ciktiginda ayni sey falcon icinde söyleniyordu ancak su an falconlar sorunsuz tamir edilebiliyor. sen jasper al tamir yöntemlerinin bulunmasi cok sürmeyecektir

Alıntıları Göster
    Jasper tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: karamsar1İ

Çok sağol ;)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karamsar1İ

Çok sağol ;)

Alıntıları Göster
    Bak herşeyin yenisi iyidir bunu unutma ben Jasper aldım 3k gördüm oda benim hatam kablo yüzünden Ve günde sana yalan söylemiyorum FNR 4 ve Fifa 09 5-6 saat oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Four -- 30 Haziran 2009; 22:52:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Four

Bak herşeyin yenisi iyidir bunu unutma ben Jasper aldım 3k gördüm oda benim hatam kablo yüzünden Ve günde sana yalan söylemiyorum FNR 4 ve Fifa 09 5-6 saat oynuyorum

Alıntıları Göster
    Yahu tamiri var diyorsun ama tamirden sonra taş çatlasa 6 ay gitmez konsol, en son çıkan her zaman daha iyidir onun için kesinlikle jasper al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Four

Alıntıları Göster
    ben falconla günde en az 8 saat oynuyorum..haftasonu boyunca cumartesi 16 pazar 16 saat oynadım..yani haftasonu uyumak yemek yemek s..mak su içmek haricinde hep oyun oynadım çoğunlukla da geow 2..5-6 saat abartılcak bi rakam sayılmaz sanmıyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Yahu tamiri var diyorsun ama tamirden sonra taş çatlasa 6 ay gitmez konsol, en son çıkan her zaman daha iyidir onun için kesinlikle jasper al

Alıntıları Göster
    Zaten Jasperın bencede yakında tamiri çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerguy

ben falconla günde en az 8 saat oynuyorum..haftasonu boyunca cumartesi 16 pazar 16 saat oynadım..yani haftasonu uyumak yemek yemek s..mak su içmek haricinde hep oyun oynadım çoğunlukla da geow 2..5-6 saat abartılcak bi rakam sayılmaz sanmıyorum ..

Alıntıları Göster
    Ben de zephyr ile ortalama 10 saat oynadım 18 ay dayandı

En iyisi zephyr ciddiyim bu konuda

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lrc619

360 kullanıcısı olarak halimiz fena gerçekten.Olay sorun çıkarmaması değil,tamiri olup olmamasına dönmüş

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orjinalden alıntı: lrc619

360 kullanıcısı olarak halimiz fena gerçekten.Olay sorun çıkarmaması değil,tamiri olup olmamasına dönmüş

Saygılar...

Alıntıları Göster
    Jasper board varken falcon board alınır mı? Tabiki jasper board...

• quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

Jasper board varken falcon board alınır mı? Tabiki jasper board...

Alıntıları Göster
    1 yıl garantili Falcon , Garantisiz Jasper hangisini tercih edersiniz peki ? Atik'te durum böyle sanırsam Jasper'de garanti yoksa neden alayım ki ya bozulursa ? Tamiri de zormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: .DragonFly.

1 yıl garantili Falcon , Garantisiz Jasper hangisini tercih edersiniz peki ? Atik'te durum böyle sanırsam Jasper'de garanti yoksa neden alayım ki ya bozulursa ? Tamiri de zormuş

Alıntıları Göster
    Hocam Xbox zaten yaklaşık genelde 8-9 ay sonra bozuluyor. Garantiden tamir ettiririsn ama yaklaşık 4-5 ay sonra %80 tekrar bozulur. Garanti falan kalmaz, yine elinde patlar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kardeşim bence de kesinlikle jasper al...Ben almadan önce çook araştırdım;falconlar hiiç güvenilir değil,zaten onun için garantili satıp fark alıyolar...Yani aslında makine bozulduğunda direk alıp yenisini vermiyolar,sadece tamiri için para almıyolar ki o da zaten 100 lira fiyat farkına tekamül ediyo...Hem senin jasper bozulana kadar da(her xbox'ın 3k vericeğini düşünüyorsan) jasperlerlerin tamiri mümkün oılucaktır zaten...

• quote:

Alıntıları Göster
    jesperin tamiri yok çünkü henüz bozulan jesper yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfbastion

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: madozan

Aylardır bir tane bile Jasper ın bozulmadığına emin misin?Microsoft 3K ya çözüm buldu da,benim mi haberim yok.Çıkalı 7-8 ay oldu çünkü yanlış hatırlamıyorsam.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orjinalden alıntı: madozan

Aylardır bir tane bile Jasper ın bozulmadığına emin misin?Microsoft 3K ya çözüm buldu da,benim mi haberim yok.Çıkalı 7-8 ay oldu çünkü yanlış hatırlamıyorsam.

Saygılar...

Alıntıları Göster
    tabiki de Jasper... son çıkan en iyisidir mantığıyla. Falcon tamir oluyor da ne oluyor kalp masajı gibi birşey bu 3, 5 ay daha çalışsın diye tamir yapılıyor, sonra makine tamamen kullanılmaz hale geliyor. Makine bozuldumu gitti yenisini alacaksın ya da 100 120 liraya 3 ay daha takılacaksın. Jasper'ın şu an tamiri yok diorlar bir süre sonra bunuda tamiri çıkar, tamir demeye de içim elvermiyor aslında hayat öpücüğü diyelim ona...

• quote:

Orijinalden alıntı: searcherx

tabiki de Jasper... son çıkan en iyisidir mantığıyla. Falcon tamir oluyor da ne oluyor kalp masajı gibi birşey bu 3, 5 ay daha çalışsın diye tamir yapılıyor, sonra makine tamamen kullanılmaz hale geliyor. Makine bozuldumu gitti yenisini alacaksın ya da 100 120 liraya 3 ay daha takılacaksın. Jasper'ın şu an tamiri yok diorlar bir süre sonra bunuda tamiri çıkar, tamir demeye de içim elvermiyor aslında hayat öpücüğü diyelim ona...

Alıntıları Göster
    Falcon da en son modeldi ama çoğu arkadaşa göre en iyisi değildi.Jasper alacak arkadaşlar,"ben hayatta 3K görmem" mantığıyla hareket ederlerse sonu hüsran olabilir.Tamiri olup olmaması hiç önemli değil ki elbet olacaktır yakında,sonuçta tamir olayı da %100 çözüm değil 360 larda.Önemli olan arıza çıkarmaması ve bu da mümkün değil bu nesilde.

Saygılar...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.