Şimdi Ara

falcon freedom 250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk motorum olacak nasıl motor sizce parca konusunda sıkıntı çıkarmı
    Cabuk bozulurmu
    Kronik sorununu bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende alıcaktım alamadım ama araştırmalarım sonucunda ufak tefek sorun yaratıyor parça sıkıntısı olmuyor ama malzeme kalitesi kötü aldığın zaman ++ ilgi isteyen bir motor değil parçası ucuz fiyatına göre alabileceğin en iyi yorumları alacağın görüntüye sahip motor.

gidip baktım alıcakken direkten dööndüm sigorta fiyatlarından dolayı kullanan biri daha detaylı bilgi verir.

youtube da beagle biker diye bi motovlog kanalı var sağlıklı videolar olmasada en azından kullanıyor falcom fredom 250 yakın zamanda incelemede çekecekti
  • FavellaS F kullanıcısına yanıt
    Klavyede noktalama işaretleri yok sanırsam.
  • Tek derdin o olsun

• Merhaba
    Ben de uzun araştırmalar sonucunda Süperlight 200 ve Falcon Freedom 250 arasında kalmıştım.. Fakat bu sıkı kıyaslamanın sonucunda Süperlight 200'e karar verdim.. Neredeyse motosikletlerin grenaj ve motorları aynı.. Fakat Freedom 250'nin yedek parçasını ve servis hizmetini Türkiye'de bulmanın çok zor olduğunu öğrendim. Ayrıca SL200 'e nazaran Freedom 250'nin kronik arızalarının daha çok olduğunu okudum..Mesela Freedom 250'nin yakıt ibresinin neredeyse fabrikadan çıkan her üründe arızalı olduğunu okudum, motorun üzerindeki tüm vidaları düzenli aralıklarla sıkmazsanız bildiğiniz dışarı atacağını öğrendim.. Okudum topiclerden bir arkadaşın galeriden yeni alıp çıktığı Freedom250 nin gidonunun eve dönüş yolunda bir anda düştüğünü yazmıştı.. Ölümden dönmüş gariban :) Yine de sizin verebileceğiniz karar fakat ben SL200 öneriyorum..Saygılar

• Konuyla ilgili uzunca yazi yazdim foruma, inceleyebilirsiniz ;)

https://forum.donanimhaber.com/falcon-freedom-250-kullanici-deneyimleri-ve-tam-bilgi--125627864

Buarada arkadas gariban diye benden bahsetmis de abartmis, gidon cikmasi nedir, gidon sikilmamis dolayisiyla asagi kaydi dengem gitti :) mevzu gercek fakat servisin dingilligi tabi motora mal etmemek gerek mevzuyu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.