Şimdi Ara

Falcıya gittim... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
118.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • var mı ankarada tavsiye edebileceğiniz mekan?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Argolos


    quote:

    Orjinalden alıntı: radressss


    quote:

    Orjinalden alıntı: Argolos

    Öncelikle bırakın falı malı, hiç bir fizikötesi olaya inanmam. Giderken tek amacım kızları öyle bir yere tek başlarına göndermek istemememden kaynaklanıyordu. Fal bakılan sözde cafeye geldiğimizde zaten ne kadar haklı olduğumu anladım. 5-6 metrekarelik bakkaldan bozma bir cafe, içinde iki tane masa. Alt kata inen bir de merdiven var, sanırım yasal olmadığından alt katta bakıyolar fala. Üst kata ise iki masa atılmış ve cafe görüntüsü verilmiş.

    Her neyse kızlardan biri indi aşağı... Ben hala geyiğindeyim işin, yukarda diğer arkadaşla sohbet ediyoruz, ciddiyetten eser yok. Herhangi bir heyecan ya da amaç duymadan bütün geyik duygularımla ben de baktırmaya karra verdim falıma. Bu sırada ark ciddi bir suratla çıktı yukarı. Ben de baktırmak istediğimi belirttim ve aşağı indim.


    Yanıma oturdu kadın ve sol elle tarot kartlarını bölmemi istedi. Ben dalgınlıkla sağ elimde bölmek için elimi uzattığımda elime bir şamar attı ; ))) Sağ elle dokunma o kartlara dedi. Ben hala geyiğindeyim işin, bu sefer doğru olarak sol elle böldüm.


    "Kaç yaşındasın" diye sordu.. "23" dedim. Elini kulağımın arkasına koydu, gerip bir şeyler yaptı tam anlamadım ne yaptığını. Sonra ismin 3 harfli dedi... "Haydaaa, ne oluyo len" dedim içimden. Evet dedim, ve ismimin Ali olduğunu tereddütsüz bildi. Tabi tasadüf olabilir, bende hala öyle bir etkilenme yoktu.
    Sonra dedi ki "derslerine neden fazla önem vermiyosun". Ben öğrenci olduğumu bile belirtmemiştim halbuki. "Bunu nerden çıkardınız" dedim... 3 tane dersin var ve çok önemli dedi. Arkadaşları gerçekten de üniversiteyi uzattım ve şubat ayında 3 dersten ek sınava girecem. Beni bir heyecan sarmaya başladı ; ))
    Ama durun, daha neler neler var.

    Sonra kafamın çok karışık olduğunu belirtti. Zihnimi kurcalayan iki kızın olduğunu söyledi. Evet, öyleydi gerçekten. Ama bunlardan birini zaten kafamda bitirmiştim artık. Yeni bir ilişkim vardı. Şu anki hatunumun çok nazlı ve beni bazen üzdüğünü söyledi. Gerçekten de kız nazlı değil, nazlı ötesi bir şey.
    Sonra dedi ki bu kızın ismi 6 harfli... Ulan şoklardayım. "A" harfi var, başta ve sonra... Ortada ise noktalı bir harf var ve bu harf "i".. u kızın ismi Almila fakat ben burda başka bir isim görüyorum sen ona ismiyle hitap etmiyosun dedi... Benim heyecan yerini biraz ürküntüye bırakmaya başladı. Gerçekten kadın hayatımdaki bütün şeyleri sıralıyordu, ilk kez böyle bir olay şahit oluyordum. Ailemle olam durumumu, yaşadığım evi ve bir çok şeyi yine bilmeyi başardı...

    Kız arkadaşımla ilgili bir kaç öğüt verdikten sonra seans bitti... Geleceğin içinde bir seans yapmamı ister misin dedi. Kabul ettim.


    İnannın bana direkt olarak şu cümleyle başladı.
    "Sen kafanda bir çok şeyi 30 yaşından sonraya itmişsin.. 30 yaşından önce hayatı doya doya yaşama gibi bir planın var. Asla evlikik düşünmüyosun bunu bir bağ olarak görüyosun" Sizlere yemin ederim ki bunu bir çok kez düşündüm ve tüm planım buydu.
    Sonra şu anki kız arkadaşımla evlenmeyeceğimi söyledi. Bu garip bir duygu ; )) Evleneceiğim kızla 29 yaşımda tanışacakmışım. 32 yaşında nişanlanıp 33 yaşımda "xxxxx" isimli bir kızla evlenecekmişim... İlginci ise gelecekte deniz kenarı bir kentte yaşayacaksın dedi. Ankaradayım ancak Zonguldaklıyım ve kurmayı planladığım iş de Zonguldakta ; )))

    Ben dumur bir şekilde yukarı çıktım. 5 kişi baktırdık fala ve beşimizde yine dumur bir şekilde düştük Ankara sokaklarına. Bir cafeye oturduk, değerlendirme yaptık. Yaşadığımız "inanılmazdı".. ; ))







    olay şundan ibaret >>> arkadaşın aşağıya inmiş her şeyi anlatmış, seni de bi güzel yemişler



    12 yaşında olmasan güzel bir cevap verirdim, sonra seni şeker niyetine yerlerdi..


    12 yaşında değilim her önüne gelen atlasın diye yazdım söyle sen yesinler bakalım




  • ya zaaten gercekten öyle falci falan olsa fal isi ile ugrasmaz ki yani kadin loto oynar hangi numarayi koycagini bilir zengin olur falcilik meslegi de gerekmez olur
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sumptuous

    var mı ankarada tavsiye edebileceğiniz mekan?

  • Genellikle bu vatandaşlar telapati gibi yolla düşüncelerinizi okurlar. Siz farkında olamdan sizi hipnotize bile edebilirler ki konuşturma teknikleri içerisinde de vardır bu. Kişi bi de soğuk savaş ülkelerindense korkacaksınız sizin beyninize müdahalede bile bulunabilir.

    Ama geleceğe dair şeyleri sallamış olabilir bunu ilerleyen zamanda gerçek olup olmadığını göreceğiz. Argolos martta yerel seçimlerden sonra hortlat konuyu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: #FireLord#


    quote:

    Orjinalden alıntı: budden

    "Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed'e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur." (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904)

    Ayrıca peygamberimiz bu gibi kişileri kâfilikle nitelemiş.

    Gaybı sadece ALLAH(c.c) bilir.

    aynen bu gibi kişiler sahtekarlukdan başka bişey değil...faln büyü tamam bunları ikar etmiyorum ama Müslüman bir insanın bu tiplere güvenmesi ve hayatını resmen ona bağlaması çok gereksiz ve saçma


    +1905


    artı saten o kadın onları dedikten sonra sen istemedende olsa "ben nasıl olsa ayrılıcam bu kızdan,bunla evlenmicem nasıl olsa" diye davranırsan kız saten senden ayrılır..

    e noldu " bak kadın demişti evlenmiycektik saten biz o kadın biliyormuş.."

    gibisinden davranırsan sen saten hayatını o kadının sölediklerine kaptırmış bi şekilde devam edersin..

    hiç gerek yok..

    adam gibi yaşayın hayatınızı kimsenin anlattıklarına sölediklerine inanmadan..




  • HEPİNİZİN YORUMLARINIZI HEMEN HEMEN OKUDUM FAKAT BİR İNSANIN HİSLERİNİN KUVETLİ OLMASI ALLAH TARAFINDANDIR DOĞRUMU (EVET) DİCEKSİNİZ BEN TAM 18 YILDIR FAL BAKIYORUM PEKİ BİR İNSAN FAL BAKARKEN ATIP TUTAR DEDİK YAA TUTARSA DİYORUZ BİDE ŞU YÜZÜNE BAKALIM ÇOK ÜNLÜ BİR FALCIYIM BİR FALCIYA NEDEN BAĞLANIRLAR VEYA AŞIRI BAĞLANIRLAR BEN BUGÜNE KADAR MİLYONLARCA İNSANLARA FAL BAKTIM ÜNLÜLER DAHİL KONU ŞU BEN TANIMADIĞIM İNSANI YAŞANTISINDAN GEÇMİŞİNDEN 20 TANE KONU SÖYLİCEM 20 SİNİDE YAKALAMA ŞANSIM VARMI OLAMAZ NEDEN PEKİ BU KONUYA NEDİCEKSİNİZ BENİM İÇİN SİZ NORMAL DEĞİL ANORMALSİNİZ DİYORLAR FAL YALAN OLABİLİR FAKAT FALA BAKAN NEKADAR ATAR TUTARDA % 95 ORANINDA KONUŞMALARI TUTAR.... DEMEKKİ SAĞLAM FALCILARDA VARMIŞ BENİM PROFOSYENELLİK ALANIMDA BUGÜNE KADAR FAL MUHABBETİMDE KİME BAKTIYSAM YILLARDIR BAĞIMLILIK YAPAN DOSTLUKLARIMIZIN OLMASI BENİ DEĞİL ONLARI ŞAŞIRTIYOR BU YÜZDEN İYİ FALCI OLMAK DEĞİL KUVVETLİ HİSSİ OLAN KİŞİ OLMASI GEREK HİÇ TANIMADIĞIM VATANDAŞI KARŞIMA GETİRİN 2 ŞAYİT HUZURUNDA ONUN HAYATINI ANLATIRIM İDDALI BİR ŞEKİLDE GELECEĞE TAHMİN YAPARIM TABİKİİDE ALLAH BİLİR AMA BİRAZDA KENDİME GÜVEN SÖZ KONUSU YANİİ HİSLERİMEEE BİLEN BİLİR HEPİNİZE İYİ GÜNLER. SAĞLIKLA YAŞAYIN. (FAL UZMANI TÜMER.)




  • Konu hortlamış ama madem fal dendi ben de birşeyler söyleyeyim . Ben de sık sık tarot açarım , çoğu zaman da çıkar . Ama hayatım da yakın zamanda çok şaşırtıcı birşey oldu . Ama tarot falı ile değil . Bundan yaklaşık 6 sene evveli ben liseye başlayacağım Ağustos ayı gibiydi sanırım. Eve bir kadın geldi tanıdıkmış ama ben hiç görmemiştim. Annem hadi kızım kahve yap dedi bana. Kalktım kahveleri yaptım getirdim. Kahveler içildi felan.Kadın ben iyi fal bakarım dedi annemin falına baktı. Sonra ben de merak ettim , tutturdum bana da bak diye . Önce yok mok dedi sonra ikna oldu . Birşeyler söyledi sonunda da bir isim verdi bana .Bu kişi dedi senin hayatını çok etkileyecek yaklaşık bir sene sonra tanışacaksın dedi. Ve evet öyle biri ile tanıştım . Hayatımın hatasıydı o şahıs , ömrümün bir kısmını mahvetti Ama sonuç olarak o kişi ile tanıştım o zaman içinde. Geçenlerde ablam baktı fal bana . Sıkıntılarımı bildi ve sonuçlarını da söyledi ve aynen öyle oldu




  • Falcının reklamı la bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

    Falcının reklamı la bu.

    İyi de adam çizilmiş zaten reklam olsa ne olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok kişi

    Konu hortlamış ama madem fal dendi ben de birşeyler söyleyeyim . Ben de sık sık tarot açarım , çoğu zaman da çıkar . Ama hayatım da yakın zamanda çok şaşırtıcı birşey oldu . Ama tarot falı ile değil . Bundan yaklaşık 6 sene evveli ben liseye başlayacağım Ağustos ayı gibiydi sanırım. Eve bir kadın geldi tanıdıkmış ama ben hiç görmemiştim. Annem hadi kızım kahve yap dedi bana. Kalktım kahveleri yaptım getirdim. Kahveler içildi felan.Kadın ben iyi fal bakarım dedi annemin falına baktı. Sonra ben de merak ettim , tutturdum bana da bak diye . Önce yok mok dedi sonra ikna oldu . Birşeyler söyledi sonunda da bir isim verdi bana .Bu kişi dedi senin hayatını çok etkileyecek yaklaşık bir sene sonra tanışacaksın dedi. Ve evet öyle biri ile tanıştım . Hayatımın hatasıydı o şahıs , ömrümün bir kısmını mahvetti Ama sonuç olarak o kişi ile tanıştım o zaman içinde. Geçenlerde ablam baktı fal bana . Sıkıntılarımı bildi ve sonuçlarını da söyledi ve aynen öyle oldu

    Kızım
    Kızım
    Kızım
    Kızım
    Kızım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aelin-uial

    quote:

    Orijinalden alıntı: yok kişi

    Konu hortlamış ama madem fal dendi ben de birşeyler söyleyeyim . Ben de sık sık tarot açarım , çoğu zaman da çıkar . Ama hayatım da yakın zamanda çok şaşırtıcı birşey oldu . Ama tarot falı ile değil . Bundan yaklaşık 6 sene evveli ben liseye başlayacağım Ağustos ayı gibiydi sanırım. Eve bir kadın geldi tanıdıkmış ama ben hiç görmemiştim. Annem hadi kızım kahve yap dedi bana. Kalktım kahveleri yaptım getirdim. Kahveler içildi felan.Kadın ben iyi fal bakarım dedi annemin falına baktı. Sonra ben de merak ettim , tutturdum bana da bak diye . Önce yok mok dedi sonra ikna oldu . Birşeyler söyledi sonunda da bir isim verdi bana .Bu kişi dedi senin hayatını çok etkileyecek yaklaşık bir sene sonra tanışacaksın dedi. Ve evet öyle biri ile tanıştım . Hayatımın hatasıydı o şahıs , ömrümün bir kısmını mahvetti Ama sonuç olarak o kişi ile tanıştım o zaman içinde. Geçenlerde ablam baktı fal bana . Sıkıntılarımı bildi ve sonuçlarını da söyledi ve aynen öyle oldu

    Kızım
    Kızım
    Kızım
    Kızım
    Kızım

    ne var ne




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok kişi

    Konu hortlamış ama madem fal dendi ben de birşeyler söyleyeyim . Ben de sık sık tarot açarım , çoğu zaman da çıkar . Ama hayatım da yakın zamanda çok şaşırtıcı birşey oldu . Ama tarot falı ile değil . Bundan yaklaşık 6 sene evveli ben liseye başlayacağım Ağustos ayı gibiydi sanırım. Eve bir kadın geldi tanıdıkmış ama ben hiç görmemiştim. Annem hadi kızım kahve yap dedi bana. Kalktım kahveleri yaptım getirdim. Kahveler içildi felan.Kadın ben iyi fal bakarım dedi annemin falına baktı. Sonra ben de merak ettim , tutturdum bana da bak diye . Önce yok mok dedi sonra ikna oldu . Birşeyler söyledi sonunda da bir isim verdi bana .Bu kişi dedi senin hayatını çok etkileyecek yaklaşık bir sene sonra tanışacaksın dedi. Ve evet öyle biri ile tanıştım . Hayatımın hatasıydı o şahıs , ömrümün bir kısmını mahvetti Ama sonuç olarak o kişi ile tanıştım o zaman içinde. Geçenlerde ablam baktı fal bana . Sıkıntılarımı bildi ve sonuçlarını da söyledi ve aynen öyle oldu

     Falcıya gittim...




  • bizim reklama ihtiyacımız yok karşıma çıkıpta veya msn üzerinden fal baktıranlar kısacası beni fal konusunda tanıyanların dilinde dolaşan cümleler beni anlatan kelimeler olduğu süre içerisinde benim sanaldaki reklama veya medyadaki reklama ihtiyacım yok benim sanatcı camiasında olmam parayla reklamla değil baktığım falla alakalı varsa böyle allah vergisi başkasında gelsin çok iş var ona ben yetiştiremiyorum.............
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fingolfin `

    quote:

    Orijinalden alıntı: yok kişi

    Konu hortlamış ama madem fal dendi ben de birşeyler söyleyeyim . Ben de sık sık tarot açarım , çoğu zaman da çıkar . Ama hayatım da yakın zamanda çok şaşırtıcı birşey oldu . Ama tarot falı ile değil . Bundan yaklaşık 6 sene evveli ben liseye başlayacağım Ağustos ayı gibiydi sanırım. Eve bir kadın geldi tanıdıkmış ama ben hiç görmemiştim. Annem hadi kızım kahve yap dedi bana. Kalktım kahveleri yaptım getirdim. Kahveler içildi felan.Kadın ben iyi fal bakarım dedi annemin falına baktı. Sonra ben de merak ettim , tutturdum bana da bak diye . Önce yok mok dedi sonra ikna oldu . Birşeyler söyledi sonunda da bir isim verdi bana .Bu kişi dedi senin hayatını çok etkileyecek yaklaşık bir sene sonra tanışacaksın dedi. Ve evet öyle biri ile tanıştım . Hayatımın hatasıydı o şahıs , ömrümün bir kısmını mahvetti Ama sonuç olarak o kişi ile tanıştım o zaman içinde. Geçenlerde ablam baktı fal bana . Sıkıntılarımı bildi ve sonuçlarını da söyledi ve aynen öyle oldu




    İnanıp inanmamak senin elinde Ama ben inanıyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok kişi
    İnanıp inanmamak senin elinde Ama ben inanıyorum

    Yapma yahu aklı başında birine benziyordun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fingolfin `

    quote:

    Orijinalden alıntı: yok kişi
    İnanıp inanmamak senin elinde Ama ben inanıyorum

    Yapma yahu aklı başında birine benziyordun

    Yahu eğlenceli de oluyor Canım sıkılıyor tarot açıyorum biraz oyalanıyorum ne var bunda kimseye bir zararı yok yani




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok kişi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fingolfin `

    quote:

    Orijinalden alıntı: yok kişi
    İnanıp inanmamak senin elinde Ama ben inanıyorum

    Yapma yahu aklı başında birine benziyordun

    Yahu eğlenceli de oluyor Canım sıkılıyor tarot açıyorum biraz oyalanıyorum ne var bunda kimseye bir zararı yok yani

    Tarot ne diye arattım googledan karışık birşey.Biz burda genellikle illuminati kartlarını yorumlarız.Onlarında gelecekteki olayları gösterdiğine dair inanış var forumda.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fingolfin `

    quote:

    Orijinalden alıntı: yok kişi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fingolfin `

    quote:

    Orijinalden alıntı: yok kişi
    İnanıp inanmamak senin elinde Ama ben inanıyorum

    Yapma yahu aklı başında birine benziyordun

    Yahu eğlenceli de oluyor Canım sıkılıyor tarot açıyorum biraz oyalanıyorum ne var bunda kimseye bir zararı yok yani

    Tarot ne diye arattım googledan karışık birşey.Biz burda genellikle illuminati kartlarını yorumlarız.Onlarında gelecekteki olayları gösterdiğine dair inanış var forumda.

    Off Finfin ne alakası var . Doğru düzgün araştır şunu , yalan yanlış şeylerle gelme karşıma




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.