Şimdi Ara

FALCAO ORTAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR KARTALA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beşiktaşlı taraftarlar Falcao'ya tespih hediye etti
    08/03/12 17:32
    Falcao'ya tespih!

UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid-Beşiktaş maçı öncesinde bir grup Beşiktaşlı taraftar, Atletico Madrid'in yıldızı Radamel Falcao'yu ziyaret ederek, üzerinde Beşiktaş amblemi bulunan bir tespih hediye etti.

Atletico Madrid'in maç öncesi kamp yaptığı AC Finca Oteli'ne gelen 5 Beşiktaşlı taraftar, Falcao ile kısa bir süre görüştü. Sakatlığından dolayı bu akşamki maçta tribünde olacak Arda Turan da kısa bir süre için otele gelerek, Türk taraftarlarla buluştu. Beşiktaşlı taraftarlar, görüşmede Türk futbolcuya İspanya'da başarı dileklerinde bulundular.

Siyah-Beyazlı bir taraftarlar Falcao için ''Beşiktaş taraftarını çok seviyormuş, o yüzden buraya geldik ve bizden bir isteği oldu. Bizim 3'lü şovumuza bayılıyormuş, hatta telefonunda bile onun görüntüsü vardı. 'Haftaya İstanbul'a geldiğimde 3'lü çekmek istiyorum' dedi. Biz de bu isteğini kabul ettik'' ifadelerini kullandı.

BEN BU ADAMI RİVER PLATE'DE İKEN BULMUŞTUM.HATTA EFSANE KUPONUM DA BİR GOL DAHA ATAMADIĞI İÇİN YATMIŞTI MAÇ 3-3 BİTTİ,HAYTA YAPMADIĞINI BIRAKMADI AMA 4. GOLÜ ATAMADI BİZİM KUPON GİTTİ.
    1'E 250 VERİYORDU.

• Bu adam bizim mahallede oturuyodu kimse tanımazken
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Puskevit

Bu adam bizim mahallede oturuyodu kimse tanımazken

Misket bile oynadim onla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.