arkadaşlar bugun teyzemın dukkanda oturuyoruz teyzemın bı bır tanıdıg geldı kahve falı bakıyormus sanada bakayım dedı ıctık kahvelerı kapattım fıncanı kapatır kapatmaz kadın bı basladı anlatmaya azım acık kaldı dınlıyorum ben,eskılerden gırdı ılerıye dogru gıttı kız mevzuları para mevzuları vs vs anlattı anlattı ben sastım kaldım kız mevzusunda sevdıgım kız hakkında pek olumlu konusmadı sınırlerım cok bozuldu fala ınanma falsızda kalma dıyorum kendı kendıme ama moral 0 ne yapıcam ben sımdı
herşey olacagına varır
içini rahat tut
Kahvenin falı doğru olsaydı ben şimdi ohoooo zengin olmuştum
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
Kahvenin falı doğru olsaydı ben şimdi ohoooo zengin olmuştum
iyi bakan birilerinin gercekten soyledikleri cıkıyor
İnanmayın öyle şeylere ya falmış pehh
Valla fal cidden çıkıyo bende inanmazdım ama fikrim değişti.
bende ınanmazdım.... hep gecmıste soyle oldu oyle oldu derlerdı
bu kadın hep gelecegı anlattı..her dedıgı cıktı ki oyle herkezın dedıgı gıbı 3 vakte kadar para gelcek 5 vakte kadar naspı kısmet var falan degıl...
hangi şehir?-?- Ankarada nerede böyle iyi fal bakan birileri var ??_?
dostum ben bursadayım ama oyle parayla falan bakmıyor ama baktırdım dıye mutlumuyum degılım gelecege donus dekı gıbı fantazı olacak belkı bıraz ama gelecegı bılmek ıstemedende olsa sanrım kaderı degsıtıre bılır sımdı aklımdakılerı cumlelere dokup anlatamıyorum umarım anlarsınız ama kadın cogu seyı bıldı benım yaptıgım yanlısları hıc cekınmeden soyledı kendımı duzeltmemı soyledı,kız mevzusundan dolayı kafam zaten bulanıktı smdı ıyıce bulandı
yapmayın ya fal falan harbiden boş şeyler
kısa ve net gelceği Allahtan başka kimse bilmez
quote:
Orjinalden alıntı: tub4
yapmayın ya fal falan harbiden boş şeyler
kısa ve net gelceği Allahtan başka kimse bilmez
dogrudur ama bizim de tanıdık bir falcı varmış yıllar önce şimdi nerede bilmiyorum da babannemin falına bakmıs babannem daha annemle tanısmadıgı bir günmüs ve babanneme babamın annemle iliskisi oldugunu soylemis ve annemin ismini de vermiş dogru cıkmıs.
ben bu fal işini zihin okuma olarak görüyorum. zihin okuma gerçekten yapılabilen birşey. ancak gelecek ile ilgili söylenenler bana kalırsa palavra. annenin babanın adını söyleyebilirler, kız arkadaşını tarif edebilirler, ama geleceğinle ilgili söylediklerine inanman yanlış olur.
sonuçta, soğuk savaş döneminde amerikanlar telekinezi uzmanlarını kullanıyorlardı.
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
istiyorsan sana birisini verebilirim, tanıdığım bir abim var. yalnız msn'e girmen gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: Amroth.
F
A
L
quote:
Orjinalden alıntı: Hazan
quote:
Orjinalden alıntı: Amroth.
F
A
L
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
ben bu fal işini zihin okuma olarak görüyorum. zihin okuma gerçekten yapılabilen birşey. ancak gelecek ile ilgili söylenenler bana kalırsa palavra. annenin babanın adını söyleyebilirler, kız arkadaşını tarif edebilirler, ama geleceğinle ilgili söylediklerine inanman yanlış olur.
sonuçta, soğuk savaş döneminde amerikanlar telekinezi uzmanlarını kullanıyorlardı.
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
istiyorsan sana birisini verebilirim, tanıdığım bir abim var. yalnız msn'e girmen gerekiyor
kız ıcın o ıs olmıyacak falan dedı eger dedıgınız dogruysa aslında kendıme ıtıraf edemedıgım seylerı bana soylemıs oluyor
bu benim kendi düşüncem. ben geleceğin bilineceğine inanmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme