Şimdi Ara

fal baktırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun teyzemın dukkanda oturuyoruz teyzemın bı bır tanıdıg geldı kahve falı bakıyormus sanada bakayım dedı ıctık kahvelerı kapattım fıncanı kapatır kapatmaz kadın bı basladı anlatmaya azım acık kaldı dınlıyorum ben,eskılerden gırdı ılerıye dogru gıttı kız mevzuları para mevzuları vs vs anlattı anlattı ben sastım kaldım kız mevzusunda sevdıgım kız hakkında pek olumlu konusmadı sınırlerım cok bozuldu fala ınanma falsızda kalma dıyorum kendı kendıme ama moral 0 ne yapıcam ben sımdı

• herşey olacagına varır

içini rahat tut
  • Kahvenin falı doğru olsaydı ben şimdi ohoooo zengin olmuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Kahvenin falı doğru olsaydı ben şimdi ohoooo zengin olmuştum

iyi bakan birilerinin gercekten soyledikleri cıkıyor
  • İnanmayın öyle şeylere ya falmış pehh
  • Valla fal cidden çıkıyo bende inanmazdım ama fikrim değişti.
  • bende ınanmazdım.... hep gecmıste soyle oldu oyle oldu derlerdı

bu kadın hep gelecegı anlattı..her dedıgı cıktı ki oyle herkezın dedıgı gıbı 3 vakte kadar para gelcek 5 vakte kadar naspı kısmet var falan degıl...

artık ınanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • F
  • hangi şehir?-?-
    Ankarada nerede böyle iyi fal bakan birileri var ??_?
  • dostum ben bursadayım ama oyle parayla falan bakmıyor ama baktırdım dıye mutlumuyum degılım gelecege donus dekı gıbı fantazı olacak belkı bıraz ama gelecegı bılmek ıstemedende olsa sanrım kaderı degsıtıre bılır sımdı aklımdakılerı cumlelere dokup anlatamıyorum umarım anlarsınız ama kadın cogu seyı bıldı benım yaptıgım yanlısları hıc cekınmeden soyledı kendımı duzeltmemı soyledı,kız mevzusundan dolayı kafam zaten bulanıktı smdı ıyıce bulandı
  • yapmayın ya fal falan harbiden boş şeyler

kısa ve net gelceği Allahtan başka kimse bilmez

• quote:

Orjinalden alıntı: tub4

yapmayın ya fal falan harbiden boş şeyler

kısa ve net gelceği Allahtan başka kimse bilmez

dogrudur ama bizim de tanıdık bir falcı varmış yıllar önce şimdi nerede bilmiyorum da babannemin falına bakmıs babannem daha annemle tanısmadıgı bir günmüs ve babanneme babamın annemle iliskisi oldugunu soylemis ve annemin ismini de vermiş dogru cıkmıs.
  • ben bu fal işini zihin okuma olarak görüyorum. zihin okuma gerçekten yapılabilen birşey. ancak gelecek ile ilgili söylenenler bana kalırsa palavra.
    annenin babanın adını söyleyebilirler, kız arkadaşını tarif edebilirler, ama geleceğinle ilgili söylediklerine inanman yanlış olur.

sonuçta, soğuk savaş döneminde amerikanlar telekinezi uzmanlarını kullanıyorlardı.

quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

hangi şehir?-?-

istiyorsan sana birisini verebilirim, tanıdığım bir abim var.
    yalnız msn'e girmen gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amroth.

F

A

L
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

quote:

Orjinalden alıntı: Amroth.

F

A

L

• quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

ben bu fal işini zihin okuma olarak görüyorum. zihin okuma gerçekten yapılabilen birşey. ancak gelecek ile ilgili söylenenler bana kalırsa palavra.
    annenin babanın adını söyleyebilirler, kız arkadaşını tarif edebilirler, ama geleceğinle ilgili söylediklerine inanman yanlış olur.

sonuçta, soğuk savaş döneminde amerikanlar telekinezi uzmanlarını kullanıyorlardı.

quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

hangi şehir?-?-

istiyorsan sana birisini verebilirim, tanıdığım bir abim var.
    yalnız msn'e girmen gerekiyor

kız ıcın o ıs olmıyacak falan dedı eger dedıgınız dogruysa aslında kendıme ıtıraf edemedıgım seylerı bana soylemıs oluyor

• bu benim kendi düşüncem.
    ben geleceğin bilineceğine inanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.