![]() aracımda ara sıra fakir karışım hatası veriyor siliyorum siliyorum yine veriyor ne zaman motor arıza lambası yakacağı belli olmuyor bazen 600 km yol gidip geliyorum hiç sorun yok hiçbir şekilde yakmıyor arıza vermiyor ertesi gün şehir içinde kullanıyorum durduk yere motor arıza lambası yakıyor ben silmeye bıktım artık sanayiye gittim araştırdım birden fazla usta ile görüştüm sonuçlar şöyle: lpg enjektörleri yeni
lpg regülatör iç filtre yeni değişti lpg ayarı afr ayarı yapıldı lpg filitresi yeni oksijen sensörü 2 si de alt üst olmak üzere değişti yakıt aldığım yer düzeli olarak shell lpg (milyonda bir zor durumda kalırsam adı bilinmiş ana markalardan lpg) bakımlar için daha 8 bin küsür km var not: araç arıza lambası yakıp fakir karışım hatası verse de vermese de (arıza ışığını yanık halde veya silip söndürsem de) aracın hızlanması çekişi kalkışlarında en ufak bir problem yok canavar gibi çekiyor ne tekleme ne titreme her haliyle bir farkı yok ama bu arıza lambasına bir çözüm bulmak istiyorum sinir bozucu hal almaya başladı bazen 1 kaç gün veya bir hafta yakmıyor hiç belli olmuyor sağı solu ama şu kesin dediğim gibi arıza lambası yanık halde veya silsem de araçta en ufak bir sorun belirti yok çekiş performans kalkış tamamı normal ben bu hatanın neysen kaynaklandığını nasıl bulabilirim ? iyice sinirlerim bozuldu değişecek bir şey varsa değiştireceğim yada neyi kontrol etmem gerekli _? araç nissan qashqai 2008 1.6 tekna lpg li sübaplar yakın zamanda çelik sübap değişim de yapıldı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 28 Eylül 2021; 20:13:59 > |
|
|||ANKART|||[/coplar] Asus ROG Strix Z890-F Gaming WiFi soket: 1851 DDR-5 SATA6 |||İŞLEMCİ||| Intel(R) Core(TM) Ultra 9 285K |||RAM||| 32+32 xpg a-data rg dual kit 600 mhz |||SSD||| ssd1 Samsung SSD 990 PRO 1TB windows ssd-2 Samsung SSD 990 PRO 2TB oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Fazen fazeon f15 akvaryum kasa |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| asus rog strix scope ıı 96 snow wireless
|||MOUSE||| logitech g502 hero rgb |||EKRAN KARTI|||| asus tuf rtx 5080 oc 16gb gddr7 |||FSP Hydro PTM Pro HPT2-1200M Gen5 1200 W plaitum full moduler Power Supply||| ||| ZALMAN ALPHA2 A36 SİYAH 71 CFM 3X120mm ARGB AMD/Intel LGA1700 360mm SIVI SOĞUTUCU |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Hızlı