Bildirim
Fakir işi.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
o fiyata sadece 2.el almak mantikli hocam hicolmassa yine yeterli sayilacak fps de oynatir dusuk ayarda olsa sifir alsan dusuk ayarda bile oyanmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSKNKSVR -- 6 Aralık 2015; 16:52:27 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
zaten ikinci el düşünüyorum sıfır olur mu bu para ya :D _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 4mesyar4
zaten ikinci el düşünüyorum sıfır olur mu bu para ya :D
forunda 2.el komple sistemlerden bakabilirsin hocam bende bakip link atarim uygun gorduklerimi 400tl yi biraz gecebilirde ama:)
birde sadece kasa heralde yoksa monitorde dahil mi
sadece kasa arkadaşlar monitor istemiyorum değecekse 400 üstüde olur artık ne yapak :D _____________________________ -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112480642
sunu buldum hocam pazarlikla alabilirsin ilerde cpu yu 4 cekirdegede upgrada edersin gerci bakmadim ama anakart muhtemelen 4 cekirdekte destekliodur.
evet anakartin 4 cekirdek destegi var ilerde guncellersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSKNKSVR -- 6 Aralık 2015; 17:22:42 >
ilginiz için teşekkürler _____________________________ -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112292282
buda var hocam islemci 4 cekirdek ama vga dusuk biraz vga yi guncellersin ilerde bide 2.el 40tl ye falan 160gb sata alirsin.
hdd si yokmus pazarlikta yaparsin.
ama ekran karti dx10 son cikan oyunlari acmayabilir diger sistemdeki dx11
Hocam o fiyata en iyisi 2.el,forumda bolca konu var bakabilirsiniz bulamazsanız gösterebiliriz :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 4mesyar4
merhaba arkadaşlar 300 tl lik kasa toplamak istiyorum :) naçizane fikir ve önerilierinizi bekliyorum bütçe 400 e de çıkabilir ;)
bu iş bence direk sana kalıyor. pazarlıkla vs. toplanabilir. ilham almak istiyorsan bu youtube'dan linuxtechtips böyle bir program var ikinci el pc topluyolar ve bench. yapıyorlar. pazarlıkla vs. birşeyler çıkarabilirsin.
edit:şahsi fikrim 900 tl kadar biriktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 6 Aralık 2015; 18:14:06 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X