< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FAKİR ELEKTRİKLİ ŞOFBEN

-
-
fiyat çok iyiymİş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7500 watt nedir arkadaş doğrudan trafoyamı bağlıyoruz bunu
-
Yazım hatası olabilir. Benim bildiğim bir tek clero var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pi
Yazım hatası olabilir. Benim bildiğim bir tek clero var.Kaç kez Google de arattım solero diye imkanı yok çıkmıyor 😁
Dediğiniz gibi colero olarak var...
Bu solero BİM e özel bir parti olarak belirli sayıda üretilmiş olabilir mi acaba diye düşünmekten başka bir şey aklıma gelmiyor...???
Ama her ne olursa olsun fiyat hakikaten çok iyi 👍
Başka birşey olsa hadi neyse de altı üstü şofben hocam Taa ne zaman az kullanilmisini 90a satmıştım. Değerlendirilebilir. Ama ceyrani içer içer
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pi
Başka birşey olsa hadi neyse de altı üstü şofben hocamTaa ne zaman az kullanilmisini 90a satmıştım. Değerlendirilebilir. Ama ceyrani içer içer
Valla hangi şofben ceyranı içmez ki? Bu işlerden pek anlamıyorum gerçi ama hangisini alırsan al üç aşağı beş yukarı watt olarak hepsi aynı yâda birbirine yakındır yanılıyor muyum?
Netten şöyle bir arattım, daha önce adını hiç duymadığım şofbenler bile buna yakın fiyatta...
Bulabilir ve yakalarsam Alacağım inşaallah 👍
benim geçen sene bimden aldığım şofben ile aynı ona baktım clero yazıyor.servis ücretli olduğu için biz kendimiz kurmuştuk.kapağı çıkmıyor çıkarmak için çok zorladık sonra yana kaydırıp bağladık kabloları, ben bozduk çalışmaz demiştim ama çalışıyor.fazla elektrik yakıyor diyenler var, evet yakıyor ama piyasada bütün şofbenler 3 kademe ve nerdeyse hepsi 3000-4000-7000 waat.ben bunu bağlarım diyenler alabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtwt24 -- 6 Ekim 2020; 16:25:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: wtwt24benim geçen sene bimden aldığım şofben ile aynı ona baktım clero yazıyor.servis ücretli olduğu için biz kendimiz kurmuştuk.kapağı çıkmıyor çıkarmak için çok zorladık sonra yana kaydırıp bağladık kabloları, ben bozduk çalışmaz demiştim ama çalışıyor.fazla elektrik yakıyor diyenler var, evet yakıyor ama piyasada bütün şofbenler 3 kademe ve nerdeyse hepsi 3000-4000-7000 waat.ben bunu bağlarım diyenler alabilir.
Bilgi için teşekkürler 👍
Evet genel olarak elektrikli şofbenlerin iç aksamı, harcadıkları güç aynı. Ayırt edici özellik garantisi, üreticinin servis ağı olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hükümran
Evet genel olarak elektrikli şofbenlerin iç aksamı, harcadıkları güç aynı. Ayırt edici özellik garantisi, üreticinin servis ağı olur.Aynen öyle düşünüyorum üstad yalnız 139 TL ye Alacağım şofben için Servis kurulum ücreti isterse (Ki, yüzde yüz ister!) Oraya vereceğim parayı ilerde olaki bozulursa parçaya veririm.... Diye düşünüyorum 👍
Hocam ben olsam fakirin bulunduğunuz ildeki servisini arar bu kurulum ücreti işini sorardım. Ben 6 sene önce kurulumunu servise yaptırmıştım bende almamışlardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X