Şimdi Ara

Elektrikli Soba Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Elektrikli soba tavsiyeniz nedir? Elektrikli soba alırken nelerine dikkat etmem gerekir?

Geçen seneden beri olduğum bu şehirde doğalgaz yok, ev sobalı. Soba kullanmanın ayrı bir tadı var fakat sabah vakti uğraşılmıyor, zaman yetmiyor. Bu hafta dükkanlardaki ve AVM'deki elektrikli sobalara baktım fakat almaya cesaret edemedim. Teknik özelliklerini ve tasarımını nasıl yorumlamam gerektiğini bilmiyorum.

• İzmir'de kaldıgım evde dogalgaz baglantısı olmadıgı için akşamları Ufo kullanıyorum. Elektrik sarfiyatı konusunda bir fikrim yok henüz ama akşamları 2 saat kullanıma baglı 1/2 kw/h tüketiyor. Eğer kullandıgım modeli ögrenmek istersen özelden yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Abyss -- 24 Aralık 2014; 1:37:24 >
    Falcon Freedom 250
    TUF GAMING Z490-PLUS (WI-FI)-InteL Core I7 10700K-Liquid Freezer II - 280-GSKILL 16 GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16-Asus DUAL-RTX2070S-O8G-EVO-Asus TUF GAMING VG27VQ
  • Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, memnunum.

• Evimizin yalıtımı iyi değil... Kötü yalıtımlı evler için hangi tür ısıtıcı tercih etmem gerekir?
    Genel olarak mevsimin sert geçtiği ve izolasyonun kötü olduğu evler için elektrikli ısıtıcı tavsiye etmiyorum. Ama illa elektrikli ısıtıcı diyorsanız.
    Elektrikli ısıtıcılarla ilgili detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz yerin linkini vereyim.
    Elektrikli ısıtıcı tavsiye
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: paries

malum kış geri geldi kış hortladığına göre konu da hortlayabilir.
    Genel olarak mevsimin sert geçtiği ve izolasyonun kötü olduğu evler için elektrikli ısıtıcı tavsiye etmiyorum. Ama illa elektrikli ısıtıcı diyorsanız.
    Elektrikli ısıtıcılarla ilgili detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz yerin linkini vereyim.
    Elektrikli ısıtıcı tavsiye

Elektrikli ısıtıcılar sobanın 10 da 1'i kadar değil. Sobanın üzerine su dolu güğüm de koyunca atletle oturuyorum en sert soğuklarda, o kadar sıcak oluyor.

Üşengeçlikten dolayı elektrikli aldım. Tercihimi yağlı radyatörden yana kullanmıştım konuyu açtığım dönem. Infrared ısıtıcılara kıyasla bin kat iyi. Şu an alsam yine yağlı radyatör tercih ederim fakat daha fazla alana etkili olanından.

• hangi modeli aldınız kapasitesi mi düşük geldi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.