Şimdi Ara

Fakir Darky - Arnica Merlin - Fantom DU 2500 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arnica Merlin, Fantom du-2500 ve Fakir Darky sanırım fena olmayan modeller. Bir de Fakir'in Matrix diye bir modeli var fakat çekim gücü bunlara göre daha düşük sanırım.
    Fakir Darky daha iyi fakat daha pahalı. Ayrıca sap kısmı kırılabiliyormuş ve servis bunu garantiye sokmuyormuş.

Önerileriniz ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 30 Ocak 2014; 14:47:32 >

• EPICA kullanıcısına yanıt
    Bu üçü arasından Arnica Merlin bir adım önde diyebilirim çünkü hepa filtresi var. Eksi yanı toz haznesi tırnak geçme kısmının çabuk kırıldığına dair şikayetlerin olması. Ben 2 aydır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. Fakir Darky alanlar memnunlar ama o da çok sesli çalışıyormuş. Bir de Fakir Starky Eco var hepa filtreli ve 800w tasarruflu motorlu, ona da bakabilirsiniz. Bu dik süpürgelerin çoğunda bir problem çıkıyor, bence o da aşırı bastırarak kullanılmasından kaynaklı.
  • Zaten ikinci süpürge olarak kullanılacak. Bu yüzden ekonomik olması nedeniyle Merlin daha mantıklı gelmeye başladı.

Peki bu sap veya toz haznesi kırılma olayları garanti kapsamına giriyor mu?
  • EPICA kullanıcısına yanıt
    Şikayet sitelerinde okuduğum kadarıyla garantiye girmiyormuş. Merlin için servise sorduğumda motor, düğme ve kablo garantiye giriyor dediler.
  • Merlinlerin şeffaf toz hazneleri cok kolay kırılmaktadır, süpürgemarket olarak pek tavsiye ettiğimiz bir model değil
  • Fakir Darky alınmışır. İlk izlenimleri iyi bizimkilerin.
  • Konu başlığı güzel açılmış. Ben de hemen hemen bu üçünün arasında kalmıştım.

Daha fazla yorum alabilir miyiz?

Arnica Merlin fiyatıyla benim için bir adım önde. Sonuçta hepsi birbirine yakın fabrikasyon ürünler. Kırılsa bozulsa da bir tane daha alınır ötekilerin fiyatına.

Şu an PTTAvm'de kargosuz 72 TL'ye alınabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    Neredeyse 2 yıl önce yazmışım, Arnica Merlin'i hala kullanıyoruz, toz hazne geçme yeri sağlam ama süpürme aparatının hazneye geçtiği yerde haznenin ucu birkaç yerinden çatladı ama kullanıma engel değil, daha sağlam olabilirmiş. Şimdi dik süpürge alacak olsam torbalı bir model alırdım. Bu pratik süpürgelerin içini temizlemek biraz zahmetli. Merlin bozulursa Arnica süpürgeç plus veya süpürgeç turbo düşünüyorum.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 23 Ekim 2015; 9:14:51 >
  • Mutlaka bakarsınız ama süpürgeçle ilgili hepsiburadadan iki yorum (karar vermek zor ama ben yine de merlin tarafındayım sanırım ):

Çekim gücü oldukça iyi rahatlıkla büyük süpürgeler gibi kapsamlı temizlikte kullanılabilir dezavantajları:biraz ağır hiç bir ek ucunun olmaması
    kablonun elle sarılması ve kablonun dışarıda sallanması(makaralı olmaması) ve ayakta durabilmesi için yapılmış olan çentiğin sert olması ve
    malzemeyi kırma riski bulunması renk seçme şansının olmaması sürekli kullanacaksanız toz haznesi biraz küçük

Daha önce Arnicanın Merlin modelini kullanmıştık. Çok memnunduk. Onu kiracımıza verdiğimiz için daha iyi çekiş gücü olan Süpürgeçi aldık.
    Çekiş gücü olarak Merlinden çok farkı yok. O da çok iyi çekiyordu. Sadece Süpürgeçin sesi daha az. Ama Merline göre çok ağır, daha fazla güç
    istiyor. Eğer bu bozulursa tekrar Merlin almayı düşünüyoruz. Yine de büyük süpürgeniz yoksa Süpürgeç işinizi çok iyi görür.

• nokmen kullanıcısına yanıt
    Evet o yorumları görmüştüm. Küçük ve daha pratik olması açısından Merlin bir adım önde. Sulu süpürgemiz var her zaman suyu koy boşalt zahmetli oluyor günlük süpürmede merlin yetersiz kalıyor, haznesi çabuk dolup emişi azalıyor. Sadece mutfak gibi yerlerde kullanılacaksa merlin iyi iş görür.
  • 1.5 yıldır Darky kullanıyoruz, bir sıkıntı yaşamadık. Diğer süpürgemiz de Philips Triathlon 1400. Darky daha iyi çekiyor. Hatta annem hiç çıkarmıyor neredeyse diğerini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.