Bildirim
Faker Riven mid özentisi adamlar[FEEDLEDİ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Küfürü Sansürle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de yapıyorum ben de feedliyorum ama yeniyoruz la 15 -1 win lose
quote:
Orijinalden alıntı: Bjovi LXIX
Ben de yapıyorum ben de feedliyorum ama yeniyoruz la 15 -1 win lose
Herif feedledi ve üstüne afk kaldı geçen oyunda 2 afk vardı -
Adamlar baya uzaktan takip ediyo metayı heralde , riven mid pek kalmadı benim bildiğim yanlış biliyosam affola. (Rivene gelen nörften bahsetmiyorum, oynayan her türlü oynar riveni , çünkü riven opi) -
Suçlayacak adam bulunmuş oldu,dur bakayım zed akmış çok feedlenmiş yada riven sizin lanee gelip bilerek mi öldü annieyi de sırtından tutup lucianın önüne atmıştır 7 kez ölsün diye sende dayanamadın annienin peşinden ah bu riven -
quote:
Orijinalden alıntı: LordRaiden
Suçlayacak adam bulunmuş oldu,dur bakayım zed akmış çok feedlenmiş yada riven sizin lanee gelip bilerek mi öldü annieyi de sırtından tutup lucianın önüne atmıştır 7 kez ölsün diye sende dayanamadın annienin peşinden ah bu riven
Belli takım da kimin ne kadar noob olduğu en fazla 1 ya da 2 kill vermişimdir luciana o da latede o herifi tokatladım botta suç bende değil -
Orayı hakkediyorsun zaten boşver
Senin de pek farkın yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X