Şimdi Ara

Faker'dan Mükemmel Flash (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
4
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 Ping + müthiş refleks,yetenek,ileri görüşlülük,oyunu okuma...
  • Maç izleme modunda takip edildiği için biz mızrağın otun içinden çıkıp geldiğini görebiliyoruz ama o mızrağın ucu ottan çıktıktan sonra görebiliyor. Bundan çok emin değilim ama önceden cs tarzı oyunlarda geçen tabiri caizse '' ses kasmak '' olayı burda söz konusu olmuş olabilir. Sesini duyduğu anda flash basıp ordan uzaklaşmış olabilir çünkü bu denli bir bilinmezliğin içinde o karanlıktan mızrağın çıkacağını öngörmek mantığın sınırlarını biraz aşıyor. Bunun dışında daha öncede söylenmiş olduğu gibi nidalee'nin orada olduğunu daha önce görmüş ve bu mızrağı bekliyor olabilir , dikkat ederseniz ota yönelmeden önce duvara bitişik gidiyor burdan da bu mızrağı beklediğini çıkarabiliriz. Her şeye rağmen tam Faker'lık mükemmel bir hareket.

•  Faker'dan Mükemmel Flash
     Faker'dan Mükemmel Flash

Ben ss aldım.Umarım yeterince açıktır

@prayerx
    @Özkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pkmn -- 30 Aralık 2013; 1:10:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

kesin nidanın orda oldugunu tahmin edip elini flashta tutmuştur

Canı az, base atacak, ortalıkta rakip yok. Bence zaten her oyuncunun yapması gereken bu, parmağı skill yerine flaşta tutmak. Tabi bu yaptığını basit gördüğümden değil.

Benim merak ettiğim şu, orada herhangi bir ward yokken o mızrak nasıl göründü?

Zaten konu o ya ucu çalıdan çıkarken atıyor yani senin düşündüğün kadar süresi yok

Ben zaten bunu herkes yapabilir demedim. Şu forudma belki yapabilecek insan yoktur.

Arkadaşın mesajına ithafen yazdım, zaten parmağının flaş tuşunda olması gerekir normal olarak.

İyide ben sen herkes yapabilir zaten dedin demedim ki mesajımdan onu nasıl çıkardın ben mızrağa açıklama getirmek istedim

Ki 60 ping te de yapılabilincek bi hareket değil zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Wix-n

Geldiği yerden görüyor.Çalıdan çıkınca görüp atması atması İMKANSIZ.

Videonun fakerın gözünden olan halini izledim. Çalıdan çıktığı an görüyor. Capslock kapa pls.

Bizim için bazı imkansızlar var oyunda. Faker için imkansız bizim yönetici. Var ya İmkansız.

Özetle çalıdan geldiğini görmüyor, çıkar çıkmaz refleksle basıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz ormandaki yaratıkların orda olduğunu bildiğimiz halde oraya gittiğimizde gecikmeli görüyoruz, gittiğinizde yaratıklar geç beliriyor hatta arada kim kesmiş bunları daha yeni çıktı diyorum bi'anda sonradan beliriveriyor.
    Sonuç bunu yapmak için düşük pinge ihtiyacınız var. 70 ping ile siz gördüğünüzde zaten çoktan hasarı yemiş oluyorsunuz flash atsanız bile ölürsünüz hasar verir o mızrak. Tabi bizim türkiyede nidalenin mızrak attığını gördüğü halde mızrağa kafa atanlar 5ms ping olsa bile kaçamaz

Orijinalden alıntı: Pkmn

Faker'dan Mükemmel Flash
     Faker'dan Mükemmel Flash

Ben ss aldım.Umarım yeterince açıktır

@prayerx
    @Özkan

adam belgelerle gelmiş beyler demekki faker orda flash değilde geriye dogru gitse yine kurtulcakmış

noob faker

• Ulan trde ben böyle kaç tane mızraktan kaçtım All chatten bize , Şerefsize bak nasıl kaçtı mızraktan yiyorsa flash almasn yazarlar o.O Elin gavuru yapınca mükemmel deniliyor.Ben böyle adaletin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 30 Aralık 2013; 3:07:19 >

Orijinalden alıntı: HerTOntK

faker aslında insan değil.riotun yazdığı bi bot

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama dostum o adamın olduğu yer farklı sen tr desin o adam yurtdışında diğer çekik gözlülere karşı yapıyo hareketleri :D

Orijinalden alıntı: Mathers

5 pingciler gelmeden kaçın

Artık çok geç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

Videonun fakerın gözünden olan halini izledim. Çalıdan çıktığı an görüyor. Capslock kapa pls.

İMKANSIZ

"Never lost a fair game... or played one."
  • Nice move.

--
    Bu arada mızrağın siste gözüktüğünü savunanlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.