Şimdi Ara

Facebookuma virüs tarzı bişe bulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 2 gün önce arkadaş bişe gönderdi oha utanmıyo musun böyle video çekmeye diye bende ne oluyo la demeden açtım. Yine bi facebook giriş sayfası geldi karşıma kullanıcı adi ve şifre girdim bişe olmadı bende direk kapattım. Simdı sabah baktım aynı şeyi bende gönderiyorum. Bu beğendirme dalgasıyla alakalı sanırım. Yardım edin ya nasıl hallederim bunu teşekkürler

• sil
  • nasıl ama
  • Hesabı kapat
  • dostum 5 senelik hesap önemli şeyler var içinde kurtulmanın yolu yokmu
  • up
  • Link varsa yollayı versene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    facebook virüsümü ne
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uygulamalara gir ordaki ne kadar gereksiz bilmediğin uygulama varsa sil düzelir
  • onu düşündüm ama gözükmeyebilir bu durumda ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadecefatih

onu düşündüm ama gözükmeyebilir bu durumda ne yapabilirim

Gözükmeyebilir Diyeceğine Baksana.
  • Şifreni değiştirmeyi dene. Anlaşılan arkadaşının hesabınıda ele geçirmişler. Sana keylogger göndermişler. Bundan sonra bilmediğin linklere tıklama.
  • Şifreni de değiştir sildikten sonra.
  • Beyler ne var ne yoksa sildim şifreyi de değiştirdim inşallah olmuştur.
  • sanırım adres farklı vwvfacebook.com/ .. diye bı link gelmişti banada bende başına bakmadan tıkladım ve facebook ekranı geldi yine. bende sazanlık yapıp şifre kullanıcı adı girdim ve sanırım şifrem kullanıcı adım birine gitti bu şekilde. tüm uygulamaları kaldırdım şifreyi ve msn ı de değiştiriyorum umarım düzelir. dikkatli olun arkadaşlar
  • aynen dostum bende oyle yaptım umarım düzelmiştir, benım şifremı gırdığım yer facebook değilmiş adres farklıydı çünkü yeni fark ettim. şifre değişikliği işe yarar umarım
  • cityville falan kullanıyorsan kaldır
  • Face ni almışlar artık başkasının bunun çözümüde yok ne yaparsan yap şifreyi ele geçiren zaten tüm yolları biliyor geçmiş olsun
  • oyun oynamıyorum.

şifre değiştirdim e posta değiştirdim guvenlık onlemlerını arttırdım ama alırlarmı yıne diyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.