Şimdi Ara

facebookta kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar. öncelikle laptopum win 8.1 pro 64 bit idi. google chrome üzerinden facebooka rahat rahat giriyordum kasmadan sıkıntı olmadan. laptopu win 10 64 bit yaptım bilgisayar şimdi chrome üzerinden faceye girince kasıyor facebook sohbet ile bağlantısı kesiliyor gezemiyorsun facebookta pc imde orjinal lisans lı kaspersky total security 2016 var virüs yüzünden olabileceğini sanmıyorum sadece chorme kullanırken oluyor ve ram kullamı 1.2 gb ta kadar yükseliyor. silip yükledim yine aynı java - adobe flash player, ekran kartı sürücüleri hepsi güncel durumda. bu kasmanın sebebi ne olabilir ?

pc özellikleri :

intel core i5 4200m 2.5 ghz

8 gb ram

4 gb nvidia 740m ekran kartı

• Sadece facebook üzerinden mi bu kasma problemi var ? ayrıca başka tarayıcılarda denediniz mi ? exporer, mozilla firefox vb . ?

Edit : Sadece Chrome üzerinden bağlanınca böyle oluyor demişsiniz . Acaba chrome da ki 32 bit 64 bit farkından olabilir mi birde chrome u kaldırıp geri yüklediniz mi , düşük bir ihtimal ise antivirüs korumanızda ki eş zamanlı internet koruması bu yavaşlamaya neden olabilir . + olarak chrome eklentilere bakın eklentilerde farklı yavaşlatıcı virüs tarzı eklentiler ,uzantılar olabilir . bu eklenti yüzüne 2 ay chrome u bazı sitelerde inanılmaz yavaş olarak kullandım ta ki o uzantıyı bulup kaldırana kadar . Umarım faydalı olabilmişimdir . Kolay gelsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 27 Ekim 2016; 1:16:02 >
  • öncelikle bilgilendirme için teşekkürler, virüs programın yüzünden olması sizinde dediğiniz gibi küçük bir ihtimal ayrıca eklenti olarak kaspersky protection vardı onu kaldırdım şimdi sadece internet download manager eklentisi var. chromu kaldırıp yeniden yükledim ama sizin dediğiniz gibi 32-64 bit farkından olabilir çünkü görev yöneticisinde 32 bit yazıyordu sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.