Şimdi Ara

Facebook'un kurucusu Zuckerberg, eşi için uyku kutusu icat etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anne olmak zordur, zira çocuklar büyüyene kadar gece boyunca sürekli olarak onları kontrol etmeleri gerekir. Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, eşi Priscilla Chan'ın uyku kalitesini artırmak için ona “uyku kutusu” adını verdiği bir cihaz yaptı.

Ayrıca Bkz.Microsoft'un yenilenen Edge tarayıcısının, Chrome tarafından engellendiği iddia ediliyor
    Ünlü girişimci Instagram hesabında yeni icadının görüntüsünü paylaştı. Kutu sabah 6 ile 7 saatleri arasında hafif bir ışık yayacak. Bu sayede Priscilla Chan, çocukları uyandırma saatinin geldiğini kolaylıkla anlayacak.

Zuckerberg: Bunu buraya bırakıyorum

Zuckerberg'in uyku kutusunu icat etme sebebi, eşinin her sabah çocukları kontrol etme zamanının gelip gelmediğini anlamak için uykusunu bölerek saate bakması. Ama artık Priscilla Chan, doğru zamanın geldiğini uyku kutusunun ışığından anlayacak. Zuckerberg, Instagram gönderisinde şu ifadelere yer verdi;

"Bir mühendis olarak eşimin daha iyi uyuyabilmesi için bir icat yapmak sevgimi ve şükranlarımı göstermek için en iyi yöntemlerden biri. Bazı arkadaşlarım da bunun gibi bir şey istediklerini söylediler, bu yüzden daha fazla insan için uyku kutusu üretmek isteyen bir girişimci çıkma ihtimaline karşı bunu buraya bırakıyorum."

• Pis fakir sen de herkes gibi telefon alsana. Para gitmesin diye mucit oldu pzevenk!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boş iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alarmdan haberi yok heralde

• bu yorumları yazanların mevzuyu anladığını fakat trollük olsun diye yazdığını varsayıyorum maksat alarm ile uyandırmak değil uykusu dağılmadan ayılmadan saatin farkındalığını sağlamak için yapılmış birşey basit , işlevi olabilecek birşey zaten o saatlerde gün aydınlanmaya başlamıyormu acaba orda onuda merak ettim :)

• ledli ekmek dolabı geldi aklıma

• Şakamı bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Philips hue da yapiyor zaten bunu. Amerika’yi bastan kesfetmeye gerek yok.

• Yapacağı icadı seveyim...

• Gerçekten bu adam facebook mu kurdu gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: H34RTL3SS

bu yorumları yazanların mevzuyu anladığını fakat trollük olsun diye yazdığını varsayıyorum maksat alarm ile uyandırmak değil uykusu dağılmadan ayılmadan saatin farkındalığını sağlamak için yapılmış birşey basit , işlevi olabilecek birşey zaten o saatlerde gün aydınlanmaya başlamıyormu acaba orda onuda merak ettim :)
    Uykusu dağılmadan , ayılmadan saatin nasıl farkına varacak ?

• Biz bütün cahiller toplandık toplandık

• icat deyince bende uyumadan dinlendirecek bir şey yaptı sandım , icada bak, 8 yaşındaki ilkokul öğrencileri bunun çok fonksiyonlusunu yapar, adam birde ilerde belki birisi icat eder diye ben peşinen yaptım diyor, zekaya bak, hay allahım :)

• Sesli uyarı yerine ışık yakan çalar saat :)

• Arkadaşlar, bizim anlayamadığımız ya da bilmediğimiz bir durum mu var, bu nasıl bir icat, salla at.

• En fazla 150-200 satırlık bir kodla yapılabilecek bir şey bunun için ayriyeten mühendisliği bile gerek yok ilgilenmiş ve az vakit ayırmış bir insan kolaylıkla yapabilir.. Sırf ünlü biri bir şey yaptı diye haberini paylaşmaya gerek yok :(

• H34RTL3SS kullanıcısına yanıt
    Yoo ne trollüğü kadın 6-7 arası kalkması gerekiyorsa, alarmı kurar kalkar olayın hiçbir elle tutulur yanı yok

• metebey21 M kullanıcısına yanıt
    Hayır aslında facebook un görevini yapacak bir program gerçek dahi ve zeki insanlar tarafından yürütülüyordu. Facebookun devreye girdiği gün sebepsiz fişi çekildi ve yerine facebook devreye sokuldu. 3.sınıf programcı diye tanımlanan bu vatandaşın tek artısı malum tabakaya ait olması ve o tabakanın en büyük kabiliyeti de insanları kandırması, yönlendirmesi ve kullanması.

• Ben böyle bişey yapsam ölene kadar dalga konusu olurum, mark yapınca oo icat.
  • Adamin komidini bile ceviz agaci egu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.