Şimdi Ara

Facebook Türkiyeye Dava Açmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar facebook tam 1.5 hafta önce resmen kişisel profilimi kapattı ama hiç bir sebepsiz yere kapattı ve hilesiz 8bin abone vardı 5bin arkadaşım vardı hepsini tanıyorumdum fotoğraflarda hep kendi 700-800 beğeniliydi hesap 2 senelikti nerdeyse ama suçsuz yere 1.5 hafta önce kapattılar yetkililere mesaj attım kimlik gönderdim hala geri dönen olmadı dava açmak mümkünmüdür bunlara hem tcli kimliği yolladım kimlik bilgileri gitti hala geri dönen olmadı hemde kişisel hesabım kapandı

• nickine bak
  • aşiretmisiniz? 5bin arkadaşı varmış 8bin abonesi varmış hepsini tanıyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TC'sini vermiş.
  • iletişimden mail at

• Ben tanıyom la bunu...

Bizim ilçenin belediye başkanı bu... çok da sevilen bi kişiliktir!

Sevenleri olarak biz de çok üzüldük facebook hesabının kapatıldığına...

Hatta bu cumartesi belediye önünde bir gösteri ve yürüyüş yapacaktık ama bayrama denk geldi...
  • hesabı çalındığı için savcılığa dava açan bir arkadaşım olmuştu, ama uzun iş baya uğraşmıştı, sonrası hakkında bilgim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de 5 k arkadasli 10k aboneli hesabim vardi kapattilar.

• 5 bin arkadaşın hepsini tanimak mi? En en sosyal arkadaşımın bile 1500 arkadaşı var sadece tanıdıklarını ekliyor.

• Tamam fotoğraf vs. gider üzülürsün de isterse 999999 abonem, beğenim olsun ne fark edecek ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç uğraşma,ponpalını al ve zuckenberg in ofisini bas kardeş.onlar kim ki senin 8 bin aboneli 5 bin arkadaşlı hesabını kapatıyor.hadi git ve haddini bildir onlara.
  • la bi git sırf bu konuyu açmak için foruma üye olmuş hele şu mesaj sayısına bak
  • CAS'a dava açman lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.