Şimdi Ara

Facebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
18.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wasap insta face hepsi zukenborgun yani adam herkesle istediği gibi oynuyor (ki buna bence devlet el atmalı uygulamalar kafalarına göre kişisel bilgi satamamalı) mecbur kullanıcaz uygulamalarını yapacak birşey yok gidip alternatifleri kullanacak halimiz yok, yolu adam açtı devam etsin:D

  • Ab hukukçuları işlerini yapıyor. Bizim hukukçular ise yatsın semirsin. Ayrımcılık daha sonra konuşulur.
  • AB üyesi ülkelere dayamatamadığınız sözleşmeyi bize zorla mı dayatacaksınınız?
    Yaşasın tg

  • Çok kişi yazmış ama veri paylaşım konularında hepsi benzer ve bu paylaşımlar çok da sorun olacak şeyler değil her uygulamada var bunlar o yalan yanlış tablolara inanmayın ama.

    Asıl mesele whatsapp ın gelip siz 3. Dünya ülkesisiniz siz kimsiniz ki size veri paylaşmama hakkı tanıyacağım demesi

    Faceden instagrama her şeyi kullanıyorum verilerim zaten çoğu yerde var ama whatsapp ın bu aşağılayıcıyaklaşımı sebebiyle whatsapp ve Facebook hesaplarımı artık kapatıyorum protesto eden arkadaşlar da bu yüzden etsin. Ben kullanmaya devam edecem diyen de ben tüm bunları kabul ediyorum diyerek kullansın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babadol kullanıcısına yanıt

    sen milyonluk ihaleleri elin whatsapp ı üzerinden yapıyorsan zaten geçmiş olsun. Facebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama  biz toplantılarımızı jammer ile yüz yüze yapıyoruz. Facebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama Facebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama 


    siz yazdığım mesajın ana fikrini kaçırmışsınız. saklayacağınız, size özel veriniz varsa bunun önlemini kendiniz alacaksınız. bedava uygulama kullanıp, verilerinizi korumasını mı bekliyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceo-tr -- 13 Ocak 2021; 12:4:35 >
  • Avrupa’da neden aynı şekilde kabul ettiremiyorlar, burada Türkiye’ye ayrımcılık var diye silenleri başka uygulama kullananlara hak veriyorum. İsteyen istediğini kullanabilir elbette. Ama bildiğim kadarıyla Avrupa ile aynı kişisel verilerin korunması kanuna sahip değiliz. Bizim kanunumuzda Whatsappın bunu dayatmasına engel olacak herhangi bir şey yok. Bu sayede yapabiliyor. Neden Avrupa’ya yok da bizide var demek saçma geliyor bana bunu bilince.
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Oda bizim değil
  • Herşeyi whatsapp dan niye konuşuyorsunuz ki ? Konuşmayın arkadaş. Mahreminizi veya kimsenin bilmesini istemediğiniz hiç birşeyi dijital ortamda bulundurmayın. Bu kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hindistan'da bir gazete Facebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama 


    Facebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama
  • azizfikri A kullanıcısına yanıt

    bu işin ab hukuklçularının çalışıp bizimkilerin semirmesiyle filan bir ilgisi yok.


    adamlar senin üllkeni ve insanını 3. dünya sınıfı olarak görüyor. bütün mesele bu.


    çantada keklik diyorlar bizim için.

  • Facebook ve whatsapp temsilci bulundurmadigina öire nisan ayında band düşürülmesi ve sonrasındaki aşamada kapatılacak diye düşündüğüm için whatsapp i sildim, ilerde olay değişirse tekrar yükleyebilme ihtimalim olabilir belki ondada herkes toplu olarak başka programa gecerse...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası verilerimin kullanılmasını dert etmiyorum. Telegram'ı merak ettiğim için indirdim, oldukça beğendim. Kullanıcı adı özelliğiyle başkalarının size numaranızı görmeden ulaşabilmesi, masaüstü uygulamasının mobil bağlantıya ihtiyaç duymadan çalışması, uygulamayı kişiselleştirebilme özellikleri oldukça hoşuma gitti. Whatsapp'dan da hızlı çalışıyor. Telegram'ın da verilerimi işletmesi umrumda değil. Benim ezelden beri "Facebook şirketine" iğretim var zaten. Sevemedim bir türlü bu adamları. 2010'lu yılların başlarında nasıl herkes Facebook'tan iletişim kuruyor diye el mecbur Facebook kullanıyorduysam, şu anda da Whatsapp'ı o yüzden kullanıyorum. Yoksa Facebook'u uçurduğum gibi, Whatsapp'ı da dakikasında siler atarım. Hiçbir şirket ve uygulama babamın malı değil.


    Ben hep alternatif, yeni şeyleri keşfetmeyi ve kullanmayı sevmişimdir. Hemen adapte olurum. Ama insanlar alışkanlıklarından kolay vazgeçemiyor maalesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 13 Ocak 2021; 16:50:46 >




  • konu zaten kabul edip etmeme meselesi değil,neden başka ülkelere zorunluluk yok da bize var!!!??

  • Telegram sözleşme sunmadan ve daha çok şirkete satacak verilerinizi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceo-tr kullanıcısına yanıt
    İş dünyasından bihaber olduğunuz anlaşıldığı için çok söz söyleme gereği duymuyorum.
  • İlginç bir yaklaşım.
  • Whatsap kullanmayi bırakanlar ile israyili protesto amaçlı, koka kolayı alıp dökenler,aynı zihniyetin devamı arkadaşlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.