|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sen milyonluk ihaleleri elin whatsapp ı üzerinden yapıyorsan zaten geçmiş olsun. siz yazdığım mesajın ana fikrini kaçırmışsınız. saklayacağınız, size özel veriniz varsa bunun önlemini kendiniz alacaksınız. bedava uygulama kullanıp, verilerinizi korumasını mı bekliyorsunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceo-tr -- 13 Ocak 2021; 12:4:35 > |
|
|
bu işin ab hukuklçularının çalışıp bizimkilerin semirmesiyle filan bir ilgisi yok. adamlar senin üllkeni ve insanını 3. dünya sınıfı olarak görüyor. bütün mesele bu. çantada keklik diyorlar bizim için. |
Açıkçası verilerimin kullanılmasını dert etmiyorum. Telegram'ı merak ettiğim için indirdim, oldukça beğendim. Kullanıcı adı özelliğiyle başkalarının size numaranızı görmeden ulaşabilmesi, masaüstü uygulamasının mobil bağlantıya ihtiyaç duymadan çalışması, uygulamayı kişiselleştirebilme özellikleri oldukça hoşuma gitti. Whatsapp'dan da hızlı çalışıyor. Telegram'ın da verilerimi işletmesi umrumda değil. Benim ezelden beri "Facebook şirketine" iğretim var zaten. Sevemedim bir türlü bu adamları. 2010'lu yılların başlarında nasıl herkes Facebook'tan iletişim kuruyor diye el mecbur Facebook kullanıyorduysam, şu anda da Whatsapp'ı o yüzden kullanıyorum. Yoksa Facebook'u uçurduğum gibi, Whatsapp'ı da dakikasında siler atarım. Hiçbir şirket ve uygulama babamın malı değil. Ben hep alternatif, yeni şeyleri keşfetmeyi ve kullanmayı sevmişimdir. Hemen adapte olurum. Ama insanlar alışkanlıklarından kolay vazgeçemiyor maalesef. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 13 Ocak 2021; 16:50:46 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |