Şimdi Ara

Facebook'ta lise arkadaşlarımın nişanlandığını, hatta evlendiğini görmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demin Facebook'ta gördüm, bir lise arkadaşım daha dünya evine girmiş. Düğünleri olacakmış, şu bu... Ortak Facebook hesabı alma modasına da uyarlarsa şaşırmam. :)

23 yaşındayım. Lise arkadaşlarımı böyle görünce tuhaf hissediyorum, nedendir bilmem.

Üniversiteye onlardan 1 yıl geç başladım gerçi; ama seneye mezun olduktan sonra ne yapıp edeceğimi düşünürken hiç "evlenmek", planlarım arasına girmiyor. Evlilik bana göre değil diyorum, zampara biri kesinlikle olmasam da ömrümü tek bir kadınla beraber geçirmek konusunda kendime güvenemiyorum, falan filan...

6-7 yıl önce ergence muhabbetler yaptığım tipler şimdi anne/baba adayı. Hayata, daha doğrusu dünya evine böyle erken girmeyi de anlayamadım hiç.

• 19 yasindayim ve lise arkadasim gecen ay evlendi.. İlkokul arkadaslarimin okuldan alinip evlendirilmesini saymiyorum bile.. Bir yerden sonra alisiyor insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yaşındayım bende ilkokul arkadaşım evlenmiş çocuğu olmuş hayret ediyorum
  • Ben de evlenmem büyük ihtimalle. Ayrıca 23-24 yaşında evlenecek ne var? Gençliğinizi yaşayın biraz.

• Sen onu birak bende hamile bile olan var. Zaten evlenenlerin hepsi kiz. Esleri ile arasinda en azindan 4-5 yas var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Gospel

Sen onu birak bende hamile bile olan var. Zaten evlenenlerin hepsi kiz. Esleri ile arasinda en azindan 4-5 yas var.

Aynen öyle. Bu evlenen/nişanlanan lise arkadaşlarım hep 20'li yaşlarının sonlarında erkekler bulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Gospel

Sen onu birak bende hamile bile olan var. Zaten evlenenlerin hepsi kiz. Esleri ile arasinda en azindan 4-5 yas var.

Aynen öyle. Bu evlenen/nişanlanan lise arkadaşlarım hep 20'li yaşlarının sonlarında erkekler bulmuş.

Millet kafayi yemis. 20 yas ne gercekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 23 yaşına geldim, ilkokul arkadaşlarımın hepsi evlenmiş. Aralarında 4. çocuğunu dünyaya getiren bile var. Üniversitedekiler ise nişanlanmaya/evlenmeye başladı. Bu yıl okul bitecek hâlâ doğru yolda olduğumu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkogrtmat

23 yaşına geldim, ilkokul arkadaşlarımın hepsi evlenmiş. Aralarında 4. çocuğunu dünyaya getiren bile var. Üniversitedekiler ise nişanlanmaya/evlenmeye başladı. Bu yıl okul bitecek hâlâ doğru yolda olduğumu düşünüyorum.
    4 yıllık hort olmuş. Hem de 4 yıl önceki ilk yanıtı da sen yazmışsın.

27 yaşındayım ve çevremdeki bekar sayısı gitgide azaldı. Ben pişman mıyım veya planlarımda değişim var mı? Hayır. Zira bulundukları hâl ve hareketler, bazılarından gelen bir takım "şikayetler" ve doğan masraflar evlilik kurumunu gözümde hiç cezbedici yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 1 Mayıs 2018; 22:56:51 >

• bunda tuhaf olan ne var da. doğanın kanunu bu. evlenme çağına gelmişler evlenmişler, tuhaf olan birşey yok. sen hiç "ben çiftleşmeyecem, yuva kurmayacam, çiftleşmek çok saçma" diyen erkek aslan gördün mü ?
  • Herkes evleniyor bu nehhhhhh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne evliliği ne nişanı çocugu var bir çoğunun

• Mutlu olmak istiyorsanız sizi seven sadık bir koca bulup evlenin benden size naçizane bir öneri

• quote:

Orijinalden alıntı: dav

Mutlu olmak istiyorsanız sizi seven sadık bir koca bulup evlenin benden size naçizane bir öneri

Problem zaten öyle birini bulmakta

• Yoo medyanında gazıyla bir cok kadına bakıyorum kendini kanıtlama derdine düşmüş sıcak bir yuvada daha mutlu olucagını unutmuş vaziyetteler yıllardır kadınların forumlarında geziyorum cogunun serzenişte bulunduğu şey bu

• quote:

Orijinalden alıntı: dav

Yoo medyanında gazıyla bir cok kadına bakıyorum kendini kanıtlama derdine düşmüş sıcak bir yuvada daha mutlu olucagını unutmuş vaziyetteler yıllardır kadınların forumlarında geziyorum cogunun serzenişte bulunduğu şey bu

Başkalarını bilemem. Ben bildiğim kadarıyla dedim

• Hortta üstüme tanımam.

• dav kullanıcısına yanıt
    Evlenenlerin hali ortada.

• Kendi seçimleri yapacak birşey yok sen hayatından memnun musun ona bak
  • :) oluşturulmak istenen imaj bu zaten herneyse hakkınızda hayırlısını dilerim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.