Şimdi Ara

|| Facebook'ta ios yada apple yazması ||

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
24.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , konu pek açıklayıcı olmadı sanırım , hani resim filan yada herhangi bir şey eklediğimizde ios ile eklendi iphone ile eklendi gibi birşeyler çıkıyordu artık çıkmıyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Arkadaşlar , konu pek açıklayıcı olmadı sanırım , hani resim filan yada herhangi bir şey eklediğimizde ios ile eklendi iphone ile eklendi gibi birşeyler çıkıyordu artık çıkmıyormu ?

hayır çıkmıyor.sadece iOS yazıyor.
  • ios nasıl çıkıyor peki kendi feys uygulamasını kullanıorum ama resim yada bişiler eklediğimde ios yazmıor ?
  • bildirim ekranından paylaşınca çıkıyor galiba
  • iPad üzerinden fotoğraf paylaşınca sadece mobil yazıyor. Apaçiler baya üzülmüş olmalı.
  • quote:

ios nasıl çıkıyor peki kendi feys uygulamasını kullanıorum ama resim yada bişiler eklediğimde ios yazmıor ?

Bildirim ekranını aşağı çek.Hava durumunun altında Facebook ve Twitter sekmesi var.Facebook da Yayımla yazıyor oraya tıkla gir yazacaktır. ( Bu özellik iOS 6 da geçerlidir.)
  • Eskiden iPhone yazıyordu, şimdi sadece mobil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacaNEFES

quote:

ios nasıl çıkıyor peki kendi feys uygulamasını kullanıorum ama resim yada bişiler eklediğimde ios yazmıor ?

Bildirim ekranını aşağı çek.Hava durumunun altında Facebook ve Twitter sekmesi var.Facebook da Yayımla yazıyor oraya tıkla gir yazacaktır. ( Bu özellik iOS 6 da geçerlidir.)

panjura feysi ekledim bişi paylaştım ios yazdı ewt , sağol kardeş . bakalım resim paylaşınca ne yazacak .

@ multiTYRT , walla ben üzüldüm , o kadar almışız bırakalım da yazsın bişiler .
  • evet iphone ile yazmiyor, olmadi çamaşır makinesi yazsin bisey yazsin bosunami o kadar para verdik
    bu arada iphone ile paylasinca kizlar teklif ediyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone ile yazınca ne oluyor anlayamadım.Görende BMW 5.20 falan aldınız sancak alt tarafı 1 milyarlık telefon ne bu hava?
  • kızlar teklif etmesin o zaman başım dönüyorrr , arkadaşın dediği gibi panjura feysi koymanız lazım onuda ayarlardan feybook şifrenizi girmeniz gerekiiyor o zmaan bişi paylaşınca çıkıyor ios .

edit : arkadaşlar sakin olalım , hava için varız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 24 Kasım 2012; 12:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Iphone ile yazınca ne oluyor anlayamadım.Görende BMW 5.20 falan aldınız sancak alt tarafı 1 milyarlık telefon ne bu hava?

al gel iphone 5 bir görelim

ss isteriz

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Iphone ile yazınca ne oluyor anlayamadım.Görende BMW 5.20 falan aldınız sancak alt tarafı 1 milyarlık telefon ne bu hava?

ss isteriz

4s var kabul mu?

• quote:

quote:

quote:

ss isteriz

4s var kabul mu?

5 lazım

iphone ne zaman bin lira oldu ki

vatana girip alıp çıkıyorum hiç anlamam unlock yurtdışı felan

• quote:

@ multiTYRT , walla ben üzüldüm , o kadar almışız bırakalım da yazsın bişiler .

• quote:

quote:

quote:

quote:

ss isteriz

4s var kabul mu?

5 lazım

iphone ne zaman bin lira oldu ki

vatana girip alıp çıkıyorum hiç anlamam unlock yurtdışı felan

5 yok ya şuan Ace2+4s vercem kabul mu?

Türkiyede pahalı haklısın ben normal Amerika fiyatından bahsettim 5 bile 1300 orada burada 2-3 arası geziyor.

• Paylaşımlarınızın altına
    "Benim iPhone'um var"
    Şeklinde yorum eklerseniz, daha iyi belli olur ios vs yazmasından

• Galeriden direk face e resim gönderebiliyorsunuz o zaman da iOS ile yazıyor

• demin bi foto çektim feysboktan foto çek die girdim gönderdim ama ios yazmadı mobil yazdı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

Paylaşımlarınızın altına
    "Benim iPhone'um var"
    Şeklinde yorum eklerseniz, daha iyi belli olur ios vs yazmasından

sadece mail atarken Iphone'umdan gönderildi imzam war o kadar ama parantez içine 4S ekledimdi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.