Bildirim
|| Facebook'ta ios yada apple yazması ||
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sevenhillli
Arkadaşlar , konu pek açıklayıcı olmadı sanırım , hani resim filan yada herhangi bir şey eklediğimizde ios ile eklendi iphone ile eklendi gibi birşeyler çıkıyordu artık çıkmıyormu ?
hayır çıkmıyor.sadece iOS yazıyor. -
ios nasıl çıkıyor peki kendi feys uygulamasını kullanıorum ama resim yada bişiler eklediğimde ios yazmıor ? -
bildirim ekranından paylaşınca çıkıyor galiba -
iPad üzerinden fotoğraf paylaşınca sadece mobil yazıyor. Apaçiler baya üzülmüş olmalı. -
quote:
ios nasıl çıkıyor peki kendi feys uygulamasını kullanıorum ama resim yada bişiler eklediğimde ios yazmıor ?
Bildirim ekranını aşağı çek.Hava durumunun altında Facebook ve Twitter sekmesi var.Facebook da Yayımla yazıyor oraya tıkla gir yazacaktır. ( Bu özellik iOS 6 da geçerlidir.) -
Eskiden iPhone yazıyordu, şimdi sadece mobil. -
quote:
Orijinalden alıntı: cacaNEFES
quote:
ios nasıl çıkıyor peki kendi feys uygulamasını kullanıorum ama resim yada bişiler eklediğimde ios yazmıor ?
Bildirim ekranını aşağı çek.Hava durumunun altında Facebook ve Twitter sekmesi var.Facebook da Yayımla yazıyor oraya tıkla gir yazacaktır. ( Bu özellik iOS 6 da geçerlidir.)
panjura feysi ekledim bişi paylaştım ios yazdı ewt , sağol kardeş . bakalım resim paylaşınca ne yazacak .
@ multiTYRT , walla ben üzüldüm , o kadar almışız bırakalım da yazsın bişiler . -
evet iphone ile yazmiyor, olmadi çamaşır makinesi yazsin bisey yazsin bosunami o kadar para verdik
bu arada iphone ile paylasinca kizlar teklif ediyormus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iphone ile yazınca ne oluyor anlayamadım.Görende BMW 5.20 falan aldınız sancak alt tarafı 1 milyarlık telefon ne bu hava? -
kızlar teklif etmesin o zaman başım dönüyorrr , arkadaşın dediği gibi panjura feysi koymanız lazım onuda ayarlardan feybook şifrenizi girmeniz gerekiiyor o zmaan bişi paylaşınca çıkıyor ios .
edit : arkadaşlar sakin olalım , hava için varız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 24 Kasım 2012; 12:11:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaan
Iphone ile yazınca ne oluyor anlayamadım.Görende BMW 5.20 falan aldınız sancak alt tarafı 1 milyarlık telefon ne bu hava?
al gel iphone 5 bir görelim
ss isteriz
quote:
Orijinalden alıntı: This Time
quote:
Iphone ile yazınca ne oluyor anlayamadım.Görende BMW 5.20 falan aldınız sancak alt tarafı 1 milyarlık telefon ne bu hava?
ss isteriz
4s var kabul mu?
-
quote:
quote:
quote:
ss isteriz
4s var kabul mu?
5 lazım
iphone ne zaman bin lira oldu ki
vatana girip alıp çıkıyorum hiç anlamam unlock yurtdışı felan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
@ multiTYRT , walla ben üzüldüm , o kadar almışız bırakalım da yazsın bişiler .
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ss isteriz
4s var kabul mu?
5 lazım
iphone ne zaman bin lira oldu ki
vatana girip alıp çıkıyorum hiç anlamam unlock yurtdışı felan
5 yok ya şuanAce2+4s vercem kabul mu?
Türkiyede pahalı haklısın ben normal Amerika fiyatından bahsettim 5 bile 1300 orada burada 2-3 arası geziyor.
-
Paylaşımlarınızın altına
"Benim iPhone'um var"
Şeklinde yorum eklerseniz, daha iyi belli olur ios vs yazmasından
Galeriden direk face e resim gönderebiliyorsunuz o zaman da iOS ile yazıyor
demin bi foto çektim feysboktan foto çek die girdim gönderdim ama ios yazmadı mobil yazdı . -
quote:
Orijinalden alıntı: ercuezel
Paylaşımlarınızın altına
"Benim iPhone'um var"
Şeklinde yorum eklerseniz, daha iyi belli olur ios vs yazmasından
sadece mail atarken Iphone'umdan gönderildi imzam war o kadarama parantez içine 4S ekledimdi
Benzer içerikler
- hayday hile
- iphone çift whatsapp
- whatsappa davet et ne demek
- iphone kilit sesi az çıkıyor
- turkcell e-sim aktarma
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X