Şimdi Ara

Facebook'ta 9 arkadaşımın olması hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir süreden beri oldukça az arkadaşım var. Sadece en değer verdiklerim Facebook'ta yer alsın dedim ve işe 3 arkadaşla başladım. Daha sonra değer verdiğim diğer insanları ekledim. (1 kişi beni geri ekledi bu süreçte) Önceden tanıdıktır deyip 250 arkadaşa kadar çıkmıştım ama şimdi en doğrusunu yaptığımı düşündüm ve pek çoğunu sildiğim gibi, geri kalan pek çoğunu da engelledim.

Bu yaptığım en güzeli, bir şeyler paylaşırken kafam hep rahat ama acaba Facebook'ta bile bu kadar asosyal olmak çok mu yanlış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skull Crusher -- 25 Ocak 2016; 17:35:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde 100 arkadaşım vardı. Saçma saçma resimler paylaşıyorlardı. Gereksiz akrabaları sildim, nerdeyse bütün sınıftakinleri engelledim. Oyun bildirileri gelmiyor ve sadece caps bakıyorum. Kafam rahat. (Şu an 15 arkadaşım var.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence doğru karar

• Facebookum yok kafam raad

• Demek aynı mantalitedeyiz hocam. Açıkçası ben paylaşımlarını görmemek için takibi bırakıyordum ama baktım ki böyle de sadece profilimde duruyorlar, bir anlamları yok, ben de siliverdim.

• Benimde 250 tane oldu bugün sadece tanıdığım kişileri ekliyorum. Haber kaynağım çöplerle dolmuyor aynı zamanda.
  • Benim Haber Kaynağımda genelde pek çok şey var ama hemen hemen hepsi takip ettiğim sayfalarla dolu. Fizikist, Evrim Ağacı, Mühendis Beyinler ve çok daha fazlası. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9 uz 8den iyidir 8de de 9 uzdan iyidir hepsi birinirinden iyidir sonuç olarak facebook iyidir ama ya facebook olmasaydy?o zaman millet nasyl sevi?ecek?yani facebook aile birli?i için çok lazym.o halde zuckerberege yylyn çöpçatanymyz ödülünü veriyoruz.

demek yanly?sa bence sizin dedi?inizde yanly? hocam fazla arkada? olmasy önemli önemli olan de?er verdi?in arkada?yn olmasy.di?erlerini sileydiniz konu?tu?un arkada?ynyz neden facenizde yer almasyn ?imdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsi

9 uz 8den iyidir 8de de 9 uzdan iyidir hepsi birinirinden iyidir sonuç olarak facebook iyidir ama ya facebook olmasaydy?o zaman millet nasyl sevi?ecek?yani facebook aile birli?i için çok lazym.o halde zuckerberege yylyn çöpçatanymyz ödülünü veriyoruz.

demek yanly?sa bence sizin dedi?inizde yanly? hocam fazla arkada? olmasy önemli önemli olan de?er verdi?in arkada?yn olmasy.di?erlerini sileydiniz konu?tu?un arkada?ynyz neden facenizde yer almasyn ?imdi.

Hocam sen ne anlatıyorsun?

• portesa P kullanıcısına yanıt
    yılan hikayesi.ne anlatıyorum zaten yazı bozuk çıkıyor.espirisine yazdım onları.
  • 3 tane var

ciddiyim
  • Ayıp olur diye kimseyi engelliyemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanla çevre değiştikçe yeni yeni insanlar tanıyacaksın

• traking , dağcılık ve Doğa gibi konularla ilgilendiğimden 750 tane filan arkadaş olmuş baksak çoğunu tanımıyorum face imi kapattam yenisini açtım Üniversiteden filan arkadaşlarla 90 civarı arkadaşım var.

çoğu laf olsun diye arkadaş oluyor , Profil veya kapak fotoğrafını begenenler ile arkadaş sayısı arasında bir orantı yoksa zaten arkadaş olmanında bir anlamı yok :(
  • Facebook ne la yeniyo mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.