Şimdi Ara

Facebook ''Sohbetteki arkadaşların'' kısmı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
38.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar son 3 günden beri ''sohbetteki arkadaşların'' kısmı gözükmüyor.Sağ alt kısımda sohbet kısmı var ama solda online olan kişileri göremiyorum.Google chrome kullanıyorum ve kesinlikle bi alakası yok.Çünkü kardeşimin hesabından yada başka bi hesaptan girince o kısım gözüküyor Ama kendi hesabımda yok.İşte resmi.Ayarlara az bişey göz attım ama yok galiba.Bilen birisi varsa ve yardım ederse sevinirim.Durduk yere oldu

Facebook ''Sohbetteki arkadaşların'' kısmı yok

• aynı sorun bende de var çözemedim bir türlü
  • Bir arkaşa sordum.Banada oldu sonra kendiliğinden düzeldi diyor.Birkaç gün daha bekliyimde.Uyuz ediyor o kısmın olmaması.Açık olanlara bakmak için sohbeti tıklamak çıldırtıyor bazen
  • Aynı sorun bende de var. Hatta tam şimdi konu açmak için siteye girmiştim önce forumda bir araştırma yapayım dedim girer girmez de bunu gördüm. İnşallah kısa süre içinde bu sorun çözülür. Bu arada hazır mesaj yazmışken sorayım. Son günlerde sitede bir arıza mı var ? Sitede dolaşırken sürekli hatalar alıyorum , sayfalar açılmıyor. Bu sorun sizde de var mı ?
  • Devamlı zaten iyi ve yolunda giden şeyleri değiştirip sıçtırmaya çalışıyorlar Tek sorun o sohbet penceresinin görünmemesi kardeş İnsan devamlı sağdaki sohbet kısmından tıklayıp bakmakla uğraşamıyor
  • Uppppp Saçmalık devam ediyor
  • bendede var cok sınır bozucu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok İlginç Twitter Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Heralde hesaplara özel bişey 10 farklı hesapla girdim.Hepsinde gözüküyor.Bende hala aynı Faceye falan bildiremezmiyiz acaba durumu
  • kendiliğinden düzeliyor evet program formatından olmalı herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih.k.87

kendiliğinden düzeliyor evet program formatından olmalı herhalde

Kardeş aynısı senin başına geldimi? Geldiyse ne kadar sürdü.2 hafta oldu hala aynı Farklı 5-6 hesapla denedim hepsinde gözüküyor.Faceye bildirdimde bişey olcağı yok
  • daha uzun sürüyor ama ne kadar olduğunu bilmiyorum
  • Sonunda geliceğini bilmek iyidir Konu çözüldü o zaman.Bekliycez artık
  • Bendede öyle arkadaşlarımda herhangi bir sorun yok 2 gündür böyle çok sinir bozucu ne zaman düzelicek acaba ?
  • up up up aynı sorun bende de var arkadaşlar düzelten varsa çözümü yazsın
  • Arkadaşın dediği gibi beklemek lazımmış.İnternettede araştırdım baya bi ama çözümü yok gibi.Facenin bize cilvesi Bekliycez artık.Faceyede bildirdim.Herkes bildirsin ''sorun bildir'' kısmından.Yeteri kadar aynı şikayet giderse bi çözüm bulabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerard Butler

Arkadaşın dediği gibi beklemek lazımmış.İnternettede araştırdım baya bi ama çözümü yok gibi.Facenin bize cilvesi Bekliycez artık.Faceyede bildirdim.Herkes bildirsin ''sorun bildir'' kısmından.Yeteri kadar aynı şikayet giderse bi çözüm bulabilirler

Kardeş son durum nedir düzeldi mi ? Bende aynı sorunla karşı karşıyayım sinir bozucu birşey. Acaba düzelirse buraya yazabilir misin ?
  • Maalesef hala aynı.2 haftayı geçti sanırım
  • Ayni sorun bugun bende de oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 11 Eylül 2012; 21:16:32 >
  • [Fac]eboo[k] daha bişey diyemiycem u yerine a oldu ama yinede iyi oldu Ne kdr saçma bi sorun.Bence girdiğimiz saçmasapan yerlerden kaynaklanıyor olabilir.Çünkü şikayet mesajı atarken 3 soru soruyor.Nerdeydiniz,napıyordunuz falan.Bakalım bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerard Butler

[Fac]eboo[k] daha bişey diyemiycem u yerine a oldu ama yinede iyi oldu Ne kdr saçma bi sorun.Bence girdiğimiz saçmasapan yerlerden kaynaklanıyor olabilir.Çünkü şikayet mesajı atarken 3 soru soruyor.Nerdeydiniz,napıyordunuz falan.Bakalım bekliyoruz

Bende çift hesap vardı. Düne kadar onda herşey normaldi , dün onda da kayboldu. Herkesde yavaş yavaş gidiyor galiba.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.