Şimdi Ara

Facebook ''Sohbetteki arkadaşların'' kısmı yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
38.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginç bir sorun.Acaba neden kaynaklanıyor merak ettim iyice.Bekleyiş sürüyor.En kısa zamanda gelirse güzel olcak.Yoksa face mace kapatıcam hesabı bi daha nah girerim.Bişeyden soğuyunca hayatta dönüpte tükürüğümü atmam.Bakıcaz artık
  • Evet arkadaşım bu genel bir sorun.
  • Problem yuzunden Facebook'a girmeye canim istemiyor..
  • Aynı Sorun Bendede Mevcut 1 Haftadır Var.Face'den Soğudum Twitter Daha İyi Twitter'a Geçin Derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

Problem yuzunden Facebook'a girmeye canim istemiyor..

Aynen valla.
    @tavlaridis99
    Bence twitter çok dandik ve saçma bir olay.Takipçiymiş Babanı kovalasınlar derim twittera ancak.Millet seni izleyince,peşinden gelince sapık dersin.İnternet üzerinden takip edince ne oluyor? Yine sapıklık...Ama bunlar sanal
  • aynı sorun bendede var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerard Butler

quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

Problem yuzunden Facebook'a girmeye canim istemiyor..

Aynen valla.
    @tavlaridis99
    Bence twitter çok dandik ve saçma bir olay.Takipçiymiş Babanı kovalasınlar derim twittera ancak.Millet seni izleyince,peşinden gelince sapık dersin.İnternet üzerinden takip edince ne oluyor? Yine sapıklık...Ama bunlar sanal

Twitteri sevmiyorum ısınamadım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu çözebilen bi Allah'ın sevdiği kulu ya Face sırf bu sorun yüzünden çekilmiyor.Ama sabırla bekliycem Çözen olursa bi şekilde yazsın buraya.Facebook'a şikayet ettim resimle beraber.1 kişiden giderse ilgileniceklerini sanmıyorum.Sizde gönderin beyler
  • Bu sorun bende de var 2 gündür ilk başta benden kaynaklandığını sandım farklı tarayıcılardan denedim olmadı başkalarının görünüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametle

Bu sorun bende de var 2 gündür ilk başta benden kaynaklandığını sandım farklı tarayıcılardan denedim olmadı başkalarının görünüyo

Sorun tamamen hesapla alakalı bu kesin en azından Asıl problem nasıl geri geliceği,üstte arkadaş bekleyin yazmışda 3 hafta oldu.Tövbeee
  • @Gerard Butler Ama Twitterda Rahatsız Edilme Gibi Birşey Yok Ünlüler Falanda Var Geçinip Gidiyoruz :))
  • Facebookta beni şuana kadar eden olmadı.Olursa engelleme diye birşey yapmış adamlar engellersin,başka hesap açması gerekir.1-2 kere engellersen zaten vazgeçer.Ayriyetten ünlülerin sayfaları facedede var.Sanki ünlü bir kişi hesabından yazdığı birşeye gelen yorumların kaçına dikkat ediyor? Hiçbirisine Ancak gözüne önemli bulduğu bişey çarpar belki cevap yazar.Kısacası twitter boş iş ve karmaşık.Pes ve fifa gibi düşün.Pes basit ve güzel.Fifa karışık ve dandik.Şahsi yorumum tabi.Face pes oluyor burada bence

• düzelmedi halen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

düzelmedi halen.

Aynennn devam ediyor
  • Aynen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faceden soğudum harbi ya.. Artık kimseyle muhabbet etmez oldum.. Orada gözümün önünde görünce sık sık muhabbet ederdim milletle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Faceden soğudum harbi ya.. Artık kimseyle muhabbet etmez oldum.. Orada gözümün önünde görünce sık sık muhabbet ederdim milletle.

Katılıyorum.Aynı sorun kardeşimin hesabındada baş gösterdi.Congrats face.Fckkkkk
  • Evet arkadaşlar facebook hızla soldaki kolay sohbet penceresi kısmını engelliyor galiba.Arkadaştada gitmiş.Müthişsin face
  • haberi bulamadım ama sohbet bölümü sol tarafa alınıcaktı onunla bir alakası olabilir mi acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.