Şimdi Ara

Facebook ''Sohbetteki arkadaşların'' kısmı yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
38.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

haberi bulamadım ama sohbet bölümü sol tarafa alınıcaktı onunla bir alakası olabilir mi acaba ?

Sol tarafa derken nasıl yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook sohbet kısmı sağdan sola alınacaktı , öyle bir haber vardı hani onunla bir alakası olabilir mi bu sorunun ?

haberin linkini bulamadım yoksa ekliycektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

facebook sohbet kısmı sağdan sola alınacaktı , öyle bir haber vardı hani onunla bir alakası olabilir mi bu sorunun ?

haberin linkini bulamadım yoksa ekliycektim

Kardeş iyide bizim sorunumuz o değilki bizim sorunumuz soldaki sohbet penceresi varya.O anda online olan arkadaşlarının küçük profil resimlerinin görüldüğü pencere.Yukarısındada ''Sohbetteki arkadaşların'' yazıyor.O kısım yok bizde resime dikkat edersen.
    Beyler bu arada arkadaşımdada gitmiş.Ne oluyor face hepimizi yavaştan sinir etmeyemi başlıyor nedir Düzelsin artık şu sorun

NOT:Şikayet bildir kısmından olayınızı anlatır ve üstteki gibi bi resim gönderirseniz eğer facebook şikayet sayısını yeteri kadar fazla bulursa ilgilenecektir problemle.Ben bildirdim mesela.Ancak böyle birşey yapılabilir.Herkesde gitmeye başlamış çünkü

• bende diyorum ki , acaba sağdan sola alma çalısması sebebiyle mi gitti ?
    bir alakası olabilir mi yani ?
  • Halâ bi çözüm yok.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ümidi kestim beyler
  • Bende 2-3 haftadır böyle, düzeleceğinide sanmıyorum yani bu özelliği kaldırmış facebook birkaç yerde yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 27 Eylül 2012; 19:09:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Bende 2-3 haftadır böyle, düzeleceğinide sanmıyorum yani bu özelliği kaldırmış facebook birkaç yerde yazıyordu.

Eğer kaldırma gibi bi durum olsaydı.Herkesin profilinden aynı anda kalkmaz mıydı? Bazılarımız 3 ay önce yitirdi bu özelliği bazılarımız yeni yeni yitiriyor.Ama dediğin gibiyse iyi ok yemişler.''B'' yi söylemiyorum bak Zaten nerde basit-şık ve yararlı birşey var onu kaldırırlar
  • sanırım geri gelmiycek artık
  • Sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 28 Eylül 2012; 4:10:40 >
  • Ayni sorun bendede var yaklasik 1 aydir. Bende şikayet ettim yardim yerinden bakalim duzelteceklermi.

• abi daha iyi işte facesiz hayata alışman lazım
  • Çözümü ney bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi21 -- 16 Aralık 2012; 17:52:49 >
  • Ben İngilizce mozilla sürücüsünde giriş yaptım sohbet açık. Ama chrome de aynı sorun devam ediyor. Geçici bir çözüm belki ama denemenizi tavsiye ederim.
  • AYNI SORUN BENDE VARDI 5 DAKİKADA HALLETTİM İLK OLARAK EKRAN AYARLARINA GİDEREK ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DÜŞÜRÜYORUZ VE SORUN ORTADAN KALKIYOR BEN BÖYLE HALLETMİŞTİM
  • sorunun çözünürlükle hesapla falan alakası yok genelde ccleaner gibi programlar yapıyor çözüm:

internet expolerer ayarlar kısmından gelişmiş sekmesini açın ilk önce gelişmiş ayarları geri yükle daha sonra altındaki varsayılan ayarlara sıfırla seçeneğine tıklayın işlem bitince pc yi yeniden başlatın büyük ihtimal düzelmiş olacak
  • mrb bu sorunu ben de yaşadım internette araştırırken bu forumdaki yazılar dikkatimi çekti.. ben çözdüm internet gözatma tarama geçmişini sildim sohbet görünüyor şu an.. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mine.

mrb bu sorunu ben de yaşadım internette araştırırken bu forumdaki yazılar dikkatimi çekti.. ben çözdüm internet gözatma tarama geçmişini sildim sohbet görünüyor şu an.. :))

Bende bir türlü olmamıştı.Şuanki yeni pcdede görünmüyor.Kafayı yedirtmişti resmen Emin misin? Bunun çözümü yok.Sanırım facebook kaldırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 16 Temmuz 2013; 1:45:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.