Şimdi Ara

Facebook > Kingdoms of Camelot oyunu oynayanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Facebook > Kingdoms of Camelot oyunu oynayanlar ?

Taktik,strateji,yapılanma hakkında bilgi alışverişini bu konu altında yapıyoruz,Aynı serverda oynuyanlarla iletişim ve yardımlaşmada yapabiliriz.Katılıma bağlı olarak bu mesajı editleyip kimin hangi serverda oynadığını ve Kudretini bir liste halinde hazırlayabilirim.

Yeni başlıcak arkadaşlarda bu konu altında merak ettikleri soruları sorup tarafımdan ve burdaki diğer arkadaşlardan yardım alabilirler.

Kingdoms of Camelot burdan erişebilirsiniz >http://www.facebook.com/kingdomsofcamelot

Giriş seviyesi için Oyun Rehberi >http://www.alpagu.com/pratik-bilgiler-oyun/2010-10-18/kingdoms-of-camelot-talimatname.html

Bu rehberi baz alarak gelişmeniz sizin yararınıza olacaktır faydalı bilgiler içeriyor.Zaten 3-4 Milyon kudrete geldiğinizde oyunu çoktan çözmüş olcaksınız rehbere ihtiyacınız kalmıcaktır.

Culwich286 bölgesinde oynuyorum, 7 şehrim ve 42.8Milyon kudretim var.

Şuan ki kalemden bir resim.

Facebook > Kingdoms of Camelot oyunu oynayanlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 31 Ocak 2012; 13:27:14 >

• Yukarı
  • bakayrum

edit: oynamıştım ben bunu daha önce beğenmemiştim, baktım hâla beğenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilton -- 31 Ocak 2012; 13:19:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

bakayrum

edit: oynamıştım ben bunu daha önce beğenmemiştim, baktım hâla beğenmiyorum.

Ne kadar süre oynadınız ve kaç milyon kudrete geldiniz ?
  • Bir ara oynamıştım, bir yerden sonra sıkıyor.
  • Ben sıkılmadım ,konuyu Haziranda açmışım hala oynuyorum Sıkılıp sıkılmamak sizin elinizde oyun zaten belli bir seviyeden sonra başlıyor.Güçlü bir ordu kurduğunuzda karşı adama saldırıp onu kesmek ham maddelerini sömürmek gelen takviyeleri kesmek filan acayip zevkli oluyor.
  • Tablette ve telefnda oynuyorum

Edit : ben baya bir hort yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan153 -- 13 Temmuz 2013; 9:35:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan153

Tablette ve telefnda oynuyorum

Edit : ben baya bir hort yapmışım

Vay be ne gunlerdi :) Cok iyi oyundu ama throne room bozdu o yuzden biraktim ben millet 250k okcu ile 600k mancinik kesmeye baslayinca tadi kacti isin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 5-6 ay once oynuyordum şimdi yine başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Taktik,strateji,yapılanma hakkında bilgi alışverişini bu konu altında yapıyoruz,Aynı serverda oynuyanlarla iletişim ve yardımlaşmada yapabiliriz.Katılıma bağlı olarak bu mesajı editleyip kimin hangi serverda oynadığını ve Kudretini bir liste halinde hazırlayabilirim.

Yeni başlıcak arkadaşlarda bu konu altında merak ettikleri soruları sorup tarafımdan ve burdaki diğer arkadaşlardan yardım alabilirler.

Kingdoms of Camelot burdan erişebilirsiniz >http://www.facebook.com/kingdomsofcamelot

Giriş seviyesi için Oyun Rehberi >http://www.alpagu.com/pratik-bilgiler-oyun/2010-10-18/kingdoms-of-camelot-talimatname.html

Bu rehberi baz alarak gelişmeniz sizin yararınıza olacaktır faydalı bilgiler içeriyor.Zaten 3-4 Milyon kudrete geldiğinizde oyunu çoktan çözmüş olcaksınız rehbere ihtiyacınız kalmıcaktır.

Culwich286 bölgesinde oynuyorum, 7 şehrim ve 42.8Milyon kudretim var.

Şuan ki kalemden bir resim.

Ağır hort oldu ama hocam açılmıyor site ölü oyuna yeni başladım rehbere ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E180F0C38 -- 4 Kasım 2015; 1:41:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.