Size de oluyor mu hiç? Hiç alakam olmayan şeyleri beğenmiş oluyorum. Nasıl iştir bu
quote:
Orijinalden alıntı: Xenom
Size de oluyor mu hiç? Hiç alakam olmayan şeyleri beğenmiş oluyorum. Nasıl iştir bu
fazla asılma genç, öyle sakat sitelerde scriptler var senden habersiz beğenir durur
Uygulamalarını silmelisin.
altın çilek de beğenmişsindir sen şimdi
Bir şey daha sorabilirmiyim? Hesabı dondurunca geri giriş yaptığımda her şey eskisi gibi mi oluyor? Yani taglendiğim fotograflar arkadaş listem begendiklerim vs.??
Bir de kimseye bir mesaj gidiyor mu dondurdupuma dair? MErak ettim.
Spam yemişsin
quote:
Orijinalden alıntı: Cortez01
Uygulamalarını silmelisin.
Çok nadir kullanan birisiyim zaten. Hiç birşey yüklemedim bu tarz. Ara sıra girdiğimde bir bakıyorum justin bieberi fln begenmişim.
E-Sertifika diye birşey var neyse artık, kendi kendisi beğenip duruyor bende de.
Bazı etkinlikler oluyor onlara katılırsan senin haberin olmadan otomatik sayfaları beğeniyorsun.Bi kere bana da oldu zor kurtuldum.Etkinliği spam ve sahtekarlık olarak şikayet ettim sonra sayfalardan tek tek çıktım
quote:
Orijinalden alıntı: Xenom
Bir şey daha sorabilirmiyim? Hesabı dondurunca geri giriş yaptığımda her şey eskisi gibi mi oluyor? Yani taglendiğim fotograflar arkadaş listem begendiklerim vs.??
Bir de kimseye bir mesaj gidiyor mu dondurdupuma dair? MErak ettim.
Teşekkürler, biraz araştırayım. Yukarıdaki sorumu bilen varmı acaba??
quote:
Orijinalden alıntı: mertcanylmaz
altın çilek de beğenmişsindir sen şimdi
Sayfaların kodlarına beğen butonu ekleniyor. Sen tıklayınca sayfayı beğenmiş oluyorsun. Genelde fazla beğenisi olan sayfa sahipleri başka sayfalar daha açıp onlarında beğenisini arttırmak için kullanıyor. Ben de örnek bir sayfa hazırlamıştım ama bu sayfamdan başka sayfam olmadığı için beğeni sayımı yükseltemedik. Paylaşım yaparak yükseltmeye çalışıyoruz.
2-3 günlük uğraşım sonucu durumu çözdüm. Kullandığım explorer'ı kaldırdım , Kaspersky 2012 internet sec. ile güzel bi pc taraması çektim , sonra tekrar kullandığım tarayıcıyı kurdum.
Sorun halloldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme