Şimdi Ara

Facebook 'iOS ile' paylaşım yapma ( iOS7 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
11.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farkettiğiniz üzere iOS7 de paylaşma takım aracı yok ve Facebook ve Twitter da hızlı gönderi paylaşamıyoruz. Ayrıca bu paylaşma takım aracı sayesinde Facebook ile gönderi paylaşınca gönderi sonunda "iOS ile" yazıyordu, açıkcası pekte fiyakalı oluyordu, bir çoğunuz genelde böyle paylaşım yapıyordu ve hala yapmak istiyordur benim gibi :) fakat bu paylaşma aracı bildirim alanında olmadığı için artık mümkün değil gibi gözüküyordu ta ki ben SİRİ yi kurcalarken bulana kadar :D nasıl yapılacağına gelecek olursak öncelikle SİRİ yi açıyoruz sonra Facebook diyoruz biraz bekledikten sonra karşınıza aşağıda eklediğim resimdeki gibi paylaşma bölümü çıkarıyor eğer gelmezse facebook açılırsa tekrar siriyi açıp "facebook post" diyoruz o zaman geliyor ve buradan yaptığınız tüm paylaşımlar "iOS ile" olarak paylaşılıyor. Belki size boş konu olarak gelebilir ilk defa konu açıyor işine yarayan olmuşsa ne mutlu :)

Bu arada 27 Eylül 2008 tarihinde vefat eden ultrAslan kurucusu Alpaslan Dikmen abimizi rahmetle anıyorum.. Mekanı Cennet olsun...

edit: "facebook post"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerArslann -- 18 Mayıs 2014; 1:16:22 >

• Teşekkürler denemek lazım ios7 ye geçince. Ama ne kadar kullanışlı tartışılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 6 daki gibi bildirim alanında olmasa bile yine de öğrenenlerin burdan paylaşacağına eminim :)
  • Aynı şekilde twitter içinde geçerli :)) ahh bide bildirim merkezine koysalar çok çok iyi olacak...çok fazla kullanıyordum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

Farkettiğiniz üzere iOS7 de paylaşma takım aracı yok ve Facebook ve Twitter da hızlı gönderi paylaşamıyoruz. Ayrıca bu paylaşma takım aracı sayesinde Facebook ile gönderi paylaşınca gönderi sonunda "iOS ile" yazıyordu, açıkcası pekte fiyakalı oluyordu, bir çoğunuz genelde böyle paylaşım yapıyordu ve hala yapmak istiyordur benim gibi :) fakat bu paylaşma aracı bildirim alanında olmadığı için artık mümkün değil gibi gözüküyordu ta ki ben SİRİ yi kurcalarken bulana kadar :D nasıl yapılacağına gelecek olursak öncelikle SİRİ yi açıyoruz sonra Facebook diyoruz biraz bekledikten sonra karşınıza aşağıda eklediğim resimdeki gibi paylaşma bölümü çıkarıyor ve buradan yaptığınız tüm paylaşımlar "iOS ile" olarak paylaşılıyor. Belki size boş konu olarak gelebilir ilk defa konu açıyor işine yarayan olmuşsa ne mutlu :)

Bu arada 27 Eylül 2008 tarihinde vefat eden ultrAslan kurucusu Alpaslan Dikmen abimizi rahmetle anıyorum.. Mekanı Cennet olsun...

bilgi için saol.

ayrıca adamsın attığın mesaj için..

• EyvAllah birader Alpaslan abimiz unutulmaz
  • Neden kaldırmışlar acaba o güzelim paylaşım aracını. Tweet atmak için kullanıyordum, acayipde hoşuma gidiyordu. Şimdi ise uygulamayı aç sonra tweet butonuna bas falan olmadı

Uygulamayı açmadan tweet veya durum güncellemesi yapılmıyor fakat fotograflar falan yükleyebiliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "ios ile" yazınca çok mu fiyakalı oluyor? Yav takılmayın böyle şeylere ne farkedecek? Görenler "aaa bunda iphone varmış ne havalı çocuk" diyecek diye bekliyorsunuz
  • teşekkürler bence guzel bır bılgı vermıssın ...
  • Usta çok güzel bi paylaşımda bulunmuşsun.bi sorum olucaktı siri yi ilk açınca facebook sesinde gösterdiğin yer açılıyo.ama daha sonra siriye facebook diyince telefondaki facebook uygulamasını açıyo.sürekli siriyi açıp kapamak mı lazım ?
  • Arka planda o şekil açık kaldığı icin tekrar dersen uygulama açılır evet. siriyi tek bunun icin kullanacaksan senin avantajına Facebook demeden direk paylaşımını yazabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk nereye yazicam ? Arkaplanda face uygulamasini kapatiyom gene aciliyo facebook diyince.sirinin actigi yeri biturlu bulamadim

• Eskiden iphone ile yazardi o kaldirildi kac sene geri gelir mi diye beklendi konular acildi. Sonra ios ile yazdilar simdide o kalkti ayip bu apple yaptigi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: chakhan

Direk nereye yazicam ? Arkaplanda face uygulamasini kapatiyom gene aciliyo facebook diyince.sirinin actigi yeri biturlu bulamadim

Onu bilmiyorum birader ayni sorun bi arkadasta da olmuştu uygulama açılıyordu ben kullanmıyorum zaten bilginiz olsun diye konu acmıştım

• Yok eyvallah cok işe yarar bi paylaşım oldu gene de

• CanerArslann kullanıcısına yanıt
    Ben yapamadım lütfen zahmet olmazsa adım adım anlata bilirmisiniz

• Ksmeet K kullanıcısına yanıt
    orta tuşa basılı tutup siriyi açıyoruz sonra "facebook" diyoruz bu yazı yazma ekranı geliyor eğer gelmezse facebook açılırsa tekrar siriyi açıp "facebook post" diyoruz o zaman geliyor
  • Jailbreak ile facebook paylasimlarini bildirim merkezinden ayni ios6da oldugu gibi paylasabilirsiniz ve ios ile paylasildi yazar.

• CanerArslann kullanıcısına yanıt
    Orta tuşa bastığımda siri diye birşeyçıkmıyo ki

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    Jeilbreak nedir ben onu bile bilmiyorum indirmek mi gerekiyo onu benimki ios 7.1.1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.