Şimdi Ara

Facebook 'iOS ile' paylaşım yapma ( iOS7 ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
11.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ksmeet

Jeilbreak nedir ben onu bile bilmiyorum indirmek mi gerekiyo onu benimki ios 7.1.1

Bayağı bi yolun var kardeş araştır iyice cok geri kalmışsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ksmeet K kullanıcısına yanıt
    Jailbreak ile ilgili bilgileri google'da araştırın. Ancak 7.1.1 için jailbreak yok. Belki yakında çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Jailbreak ile ilgili bilgileri google'da araştırın. Ancak 7.1.1 için jailbreak yok. Belki yakında çıkar.

haberler geldi çok yakında a5 ve a6 için gelecekmiş
  • Yeni aldım çok bilmiyorum tek istediğim ios la paylaşım yapmak çünkü arkadaşlar iddaasına girdik 50 lirasına lütfen yardımcı oluun

• Jeilbreak olmadan ios la paylaşım yapılmıyo mu

• quote:

Yeni aldım çok bilmiyorum tek istediğim ios la paylaşım yapmak çünkü arkadaşlar iddaasına girdik 50 lirasına lütfen yardımcı oluun

gitti 50 liran
  • Ya nolur anlatsanız

ilk önce ayarlar-genel-siri yi etkinleştir sonra menüye dön orta tuşa basılı tut açılır
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    Mesajı tekrar okuyunca yaptım durum paylaşınca oldu ama fotoğraf nasıl paylaşıcam

fotoğraflardan paylaşacağın fotoğrafı aç sonra sol attaki oka tıkla sonraki de nerede paylaşacaksan ona dokun
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    Yaptım sonunda çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun

• quote:

Ya nolur anlatsanız

Apple Store'dan Post uygulamasını indirin. Oradan bişey yazınca "iOS ile" yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaşlar iOS 7 den sonrasında durum haricinde telefondaki resim veya videoları paylaştığımızda iOS yazısını görünmesini istiyosanız işte cevap burda

Telefondan Fotoğraflara giriyoruz ve alt tarafta bir karenin içinde yukarı doğru ok olan işarete ( İphonelarda Paylaşma sembolu ) tıklıyoruz. Sonra paylaşmak istediğimiz fotoğrafı veya videoyu seçiyoruz. Yayımla dedikten sonra Facebook ta paylaştığımız telefonumuzdaki foto veya videonun üstünde iOS yazıyor.. hayırlı uğurlu olsun.. :D

Bu arada Ksmeet arkadaşım sende arkadaşlarından 50 TL yi verdiysen geri alabilir ve hatta kazandığın için onların 50 TL sinide alabilirisin :)
  • sırf meraktan deneyeyim dedim, iOS 8'de maalesef olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.