Şimdi Ara

facebook.com sitesi ne kadar guvenli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facebook.com sitesi ne kadar guvenli ? yahoo mail sifremi istiyor siteye giris yapmam icin:

facebook.com  sitesi ne kadar guvenli

• Genelde netten sevgili bulmak için kullanılan bir site... Sence netten sevgili bulmak ne kadar güvenli?
  • Şu sıralar birden popülerliği arttı bu sitenin galiba bende birkaç gün önce bir arkadaşımın davetiyle katıldım buraya. Ancak o bölüme mail şifremi yazmadım. Orada şifreni istemesinin amacı mail listendeki herkezi facebook sitesine davet etmek. Bende böyle gereksiz bir uygulamaya girmek istemediğim için yazmadım şu anda siteyi gayet güzel kullanabiliyorum fotoğraf yorum minik oyunlar falan ingilizceyi geliştiriyor.

Kız bulma konusunu bilmiyordum bana öyle bir site gibi gelemedi ilk bakışta bilemiycem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one
    Kız bulma konusunu bilmiyordum bana öyle bir site gibi gelemedi ilk bakışta bilemiycem.

Zaten kullananlara göre "yonja nın daha entelektüel, elit hali" deniyor. Benim böyle sitelerle işim olmadığı için bana söyleyenlerin yalancısıyım. Alakasız, aksi bir durum varsa mesajları editleyeyim.
  • Hunter_one'ın da dediği gibi mail adresini yazmana gerek yok.
  • seliner S kullanıcısına yanıt
    Edit: Şu anda daha fazla —tam olarak— o fikirde olmadığım ya da yanlış yönleri/anlamları olabilecek bir yorum yapmışım. Kusura bakmayın; o yüzden editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_hs -- 10 Ocak 2022; 13:7:7 >
  • erdem_hs kullanıcısına yanıt
    Edit: Şu anda daha fazla —tam olarak— o fikirde olmadığım ya da yanlış yönleri/anlamları olabilecek bir yorum yapmışım. Kusura bakmayın; o yüzden editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_hs -- 10 Ocak 2022; 13:7:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: veneficia

bole sitelere insanlar neden uye olup zamanlarini bosa harcarlar ki sonucta bu gibi sitelere uye olan insanlarin yuzde 90i da bos gezenin bos kalfasi diye tabir edilen insanlar...
    Yine de yonja imis hi5 mis onlardan cok daha kaliteli oldugunu soyleyebilirim arkadasin olmayan bi insanin sayfasina bakamiyosun sadece orda oldugunu gorebiliyosun bu da bi anlamda kalitesiz bi mentaliteye kalite getiriyor :))

Yalnız şöyle birşey var; arkadaşının arkaşlarına bakabiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: !brahim

Genelde netten sevgili bulmak için kullanılan bir site... Sence netten sevgili bulmak ne kadar güvenli?

Kusursuz bir yorum :D
  • "facebook.com sitesi ne kadar guvenli "

Dostum facebook'u google almak istedi site sahibi çocuğun cevabı

Size satmam siz benim sitemi BATIRIRSINIZ oldu.

Microsoft iş için sabah 09:00'da çağırmış K

Kusura bakmayın o kadar erken kalkamam demiş.

Sanırım bu kadar açıklama yeter sitenin büyüklüğü için.
  • peki o zaman sorumu degistireyim. akademik arkadaslar bulmam icin hangi sosyal siteyi onerirsiniz?
  • up
  • mustklc M kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_hs -- 10 Ocak 2022; 13:8:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: veneficia

bole sitelere insanlar neden uye olup zamanlarini bosa harcarlar ki sonucta bu gibi sitelere uye olan insanlarin yuzde 90i da bos gezenin bos kalfasi diye tabir edilen insanlar...

sanırım ben ve listemdeki kisilerin en az yuzde 90 ı senin ayırdıgın yuzde 10 luk bolume giriyor :) bir sure yurt dısında kalmıstım yaklasık 8 sene once ve oradan irtibatim kesilen bircok kisiyle tekrardan konusmaya haberlesmeye basladım... cok da zaman kaybı gormuyorum bu siteleri eger gununuzun 2-3 saatini ona buna bakarak gecirmiyorsanız...
  • ya bana educational technologies ile ilgili bi network lazim. ama dogru durust bisey yok ki
  • arkadaşlar ben profilimi gizleyemiyorum yani resmin üstüne tıklayanlar hemen benim profile girebiliyor yardımm eder misiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fastkomodo

arkadaşlar ben profilimi gizleyemiyorum yani resmin üstüne tıklayanlar hemen benim profile girebiliyor yardımm eder misiniz

Bu da ayrı bir komedi. Profil bilgilerini internete kim verdi? Sen. Kim gizlemek istiyor? Yine sen !

Madem gizleyecektin neden profilini tüm dünyaya ilan ettin ve de daha da ilginci senin profilini görmek için can atan milyonlar var da saklaman mı lazım? Senin profilini gerçekte bilen ve seni tanıyan arkadaşların hariç kim neden bakıcak profiline...

Aman neyse bana ne, üye olmam ama üye olana da takılmadan duramam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orjinalden alıntı: fastkomodo

arkadaşlar ben profilimi gizleyemiyorum yani resmin üstüne tıklayanlar hemen benim profile girebiliyor yardımm eder misiniz

Bu da ayrı bir komedi. Profil bilgilerini internete kim verdi? Sen. Kim gizlemek istiyor? Yine sen !

Madem gizleyecektin neden profilini tüm dünyaya ilan ettin ve de daha da ilginci senin profilini görmek için can atan milyonlar var da saklaman mı lazım? Senin profilini gerçekte bilen ve seni tanıyan arkadaşların hariç kim neden bakıcak profiline...

Aman neyse bana ne, üye olmam ama üye olana da takılmadan duramam.

evet kardeş rica edecem sus ben de cevap geldi sandım

nası anlamıyorsun sadece ekleyenler görsün istiyorum bilgilerimi

• Sitedeki fotoğraflar süper.
  • güvenli .D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 10 Ekim 2007; 0:49:06 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.