Yaa iyice uyuz olmaya başladım. Evli barklı kuzenim bile feys dedi geçende dondum kaldım. Neden arkadaş, çok mu zor şunun tam adını söylemek? Evet yorumlar
facebook ----> book unu çıkart (bok unu) ----> face kaldı-----> oku: Feys YAni anlayacağın boku çıktı artık bu facenin
quote:Orijinalden alıntı: Garfield^ facebook ----> book unu çıkart (bok unu) ----> face kaldı-----> oku: Feys YAni anlayacağın boku çıktı artık bu facenin
quote:Orijinalden alıntı: Garfield^ facebook ----> book unu çıkart (bok unu) ----> face kaldı-----> oku: Feys YAni anlayacağın boku çıktı artık bu facenin
quote:Orijinalden alıntı: Garfield^ facebook ----> book unu çıkart (bok unu) ----> face kaldı-----> oku: Feys YAni anlayacağın boku çıktı artık bu facenin devlet bahçeli detected
quote:Orijinalden alıntı: Garfield^ facebook ----> book unu çıkart (bok unu) ----> face kaldı-----> oku: Feys YAni anlayacağın boku çıktı artık bu facenin face'i nasıl okuyorsun? merak ettim
quote:Orijinalden alıntı: Vikernes quote:Orijinalden alıntı: Garfield^ facebook ----> book unu çıkart (bok unu) ----> face kaldı-----> oku: Feys YAni anlayacağın boku çıktı artık bu facenin feys diye anlatiyosun ama kendin fac e diyosun
abdullah'a neden apo diyorlar mustafa'ya neden musti diyorlar fikret'e neden fiki diyorlar önce bunların cevabını araştırmak lazım
quote:Orijinalden alıntı: K.a.a.N abdullah'a neden apo diyorlar mustafa'ya neden musti diyorlar fikret'e neden fiki diyorlar önce bunların cevabını araştırmak lazım FİKİ NE YA ÖF Bİ GİT ÇAY KOY
quote:Orijinalden alıntı: Hyperkin quote:Orijinalden alıntı: K.a.a.N abdullah'a neden apo diyorlar mustafa'ya neden musti diyorlar fikret'e neden fiki diyorlar önce bunların cevabını araştırmak lazım FİKİ NE YA ÖF Bİ GİT ÇAY KOY sus çocuğum yaşanmış olay bunlar
quote:Orijinalden alıntı: Hyperkin quote:Orijinalden alıntı: K.a.a.N abdullah'a neden apo diyorlar mustafa'ya neden musti diyorlar fikret'e neden fiki diyorlar önce bunların cevabını araştırmak lazım FİKİ NE YA ÖF Bİ GİT ÇAY KOY fikibok