Şimdi Ara

fac e hacklenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • fac e pokeer oynarken nasıl hackleniyor.korunma yolu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agsar -- 27 Nisan 2012; 0:09:39 >

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Belki server yemiş olabilirsin keylogger yani trojen bunlar şifre çalıcı virüs olarak tanımlanabiir .

Katılıyorum..

Bende de bir aralar mt2 oynarken oluyodu bütün çarlarımin paralarini her gece çalıyolardı. Bu birtür virüs format atmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || Nvidia GeForce GTX660M 2GB GDDR5 || 8 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 17.3" Full HD Non-Glare Type

Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Belki server yemiş olabilirsin keylogger yani trojen bunlar şifre çalıcı virüs olarak tanımlanabiir .

Katılıyorum..

Bende de bir aralar mt2 oynarken oluyodu bütün çarlarımin paralarini her gece çalıyolardı. Bu birtür virüs format atmalısın.

format atmadan da çözülebilir, zibilyon tane antivirüs ve casus yazılım temizleme aracı var. formatı en son atın.

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.