Şimdi Ara

Fable2 (xbox360) yeni vidyo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fable2 nin yeni trailer nı bu LİNK den indirebilirsiniz oyunun son hali gerçekten harika olmuş gölgelendirmeler kaplamalar filan harika 150 mb lık hd trailer ı üşenmeden indirip izleyin zira değecek beklediğinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Onur23- -- 25 Mayıs 2007; 22:31:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: éM Ré

O Weycell'in Avatar deyil mi?

konuyla ilgili post atalım lütfen.
  • nasıl indircez ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 50_KuRuŞ

nasıl indircez ?

dostum fable2 vidyosuna gelip alttaki wmp ikonuna tıkla daha sonra bi pencere açılacak ordada wmp ikonuna tıkla indirebilirsin.
  • hocam ksuura bakma bulamadım :( SS ten anlatabilcenmi

Fable2 (xbox360) yeni vidyo
  • izledim videoyu cok guzel gorunuyo rpg sevenler icin bir nimet
  •  Fable2 (xbox360) yeni vidyo

dostum sayfanın biraz aşşağısına inersen bu resmin altında wmp ikonu var ona tıkla açılan pencerede tekrar wmpikonuna tıkla dowload edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok hocam eywallah indirebiliom
  • Şu videoyu izlerken kendimden utandım,neden orjinal oyun kullanmıyorum diye.Ama bir yandan da imkansızlıklar bizi bu yola sürüklüyor maalesef ki.

İnanılmaz bir oyun gelecek gibi.Helal olsun....
  • video için saol kardeşim indirmeye başladım
  • Rica ederim arkadaşlar..rpg yağmuru başlayacak gibi fable2,mass effect,lost oddysey,blue dragon valla şu oyunları düşündükçe yemişim online gaming ini diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Onur23- -- 25 Mayıs 2007; 23:27:12 >
  • çok güzel ya, mekanlar, müzik, atmosfer. hemde test aşamasında hala grafik motoru. dinamik ağaç gölgeleri bitirdi zaten beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Mayıs 2007; 0:24:24 >
  • Oyunda çocuk sahibi olabilecekmişiz, yani bayan karakter seçersek.

Hoş iş o duruma gelene kadar hangi aşamaları bizzat canlandıracağız belirsiz, ama yine de nasıl bir fantazidir bu benim aklım almıyor. Kim bayan karakter alıp da hamile kalmak ister ki aramızda?
  • Arkadaşlar, alttaki link' e sağ tıklayıp "Farklı Kaydet" diyerek videoyu bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz...

http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_fable2_lionhead_studiotour.wmv
  • fable 1 i pc de oynamıştım alemin en ii rpglerinden biridir...o zaman çocuktu büyümüş kerata..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undertaker_ -- 26 Mayıs 2007; 0:37:15 >
  • offf oofff yanarım fable a yanarım bir tek xbox ta
  • Fable 2 galiba,XBOX 360'taki sıradışı oyun açığını kapatacak....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.