Şimdi Ara

Fable Anniversary [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tür: RPG
    Geliştirici: Lionhead Studios
    Yayımcı: Microsoft
    Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2014

Sistem Gereksinimleri

Minimum:
    Processor: Intel 2GHz Core2 Duo / AMD Athlon 64 x2 2.4GHz
    Memory: 3 GB RAM
    Graphics: Radeon X1800/ Nvidia GeForce 7600GT
    DirectX: Version 9.0
    Hard Drive: 10 GB available space

Önerilen:
    Processor: Intel Core2 Quad 2.33GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: Nvidia GeForce GTX 260
    DirectX: Version 9.0
    Hard Drive: 10 GB available space

Fable Anniversary [PC ANA KONU] Fable Anniversary [PC ANA KONU] Fable Anniversary [PC ANA KONU]

Fable Anniversary [PC ANA KONU] Fable Anniversary [PC ANA KONU] Fable Anniversary [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 4 Eylül 2014; 19:07:53 >

• Gelirse efsane olur.
  • Fable: The Lost Chapters benim için mükemmel bir oyundu haftalarca oynamıştım umarım gelir
  • oyun dunyasina giris oyunlarimdan iyi olunca beyaz sakal kotu olunca boynuz cikiyordu heygidi koyu yakmislardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crowels

Fable: The Lost Chapters benim için mükemmel bir oyundu haftalarca oynamıştım umarım gelir

Katılıyorum hocam.Fable: The Lost Chapters benim için de mükemmel bir oyuncu.Ben de defalarca oynamıştım.Umarım gelir.
  • Gelirse Ekime kadar, gelmezse... öhöm ban yemeyelim bir de :)

Fable : Lost Chapters şu an bile yüklenip oynanabilecek bir oyun, bu aralar firmalar iyi alıştı eski oyunları güya cilalayıp önümüze koymaya.
    Açıkçası bunun yerine bir Fable 2 PC versiyonu görmeyi kat kat isterim. 1. oyundan daha iyiydi her yönden.
  • quote:

Xbox 360 sahibi olduğunuzdan emin olsanız iyi olur.

Ya abi allahın adını verdim şöyle gerizekalı cümleler kurmayın ya. Hay sizin ingilizce özentiliğinizi yesinler be arkadaş. Bunu diyen adam konuşurken parmağıyla tırnak işareti de yapıyordur. Küçükken croissant yerken Nickelodeon mu izliyordun be aristokrat?

Lafım tabii ki de konuyu açan arkadaşa değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Aralık 2013; 13:43:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hoho, Oynarken eğlendiğim nadir oyunlardandır Fable.

Ama Fable 1 diğer serilerinden kat kat iyiydi. O Fable 1 havasını sezdim bu oyunda. Mutlaka gelmeli PC e ölümüne oynarım Çok iyiydi ya ilk oyunu
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Mesajını okuyunca aklıma şu geldi nedense.

• Fable Anniversary, Eylül Ayında Steam'e Gelecek

Lionhead Studios'un beğenilen RPG serisi Fable'ın ilk oyunu, Fable Anniversary adı altında yenilenmiş grafikleriyle bu senenin başında Xbox 360'a gelmişti. Geçtiğimiz günlerde mini bir Teaser videosuyla PC için duyurulan Fable Anniversary'nin PC'ye geleceği ay belli oldu. Yapılan açıklamalara göre oyunu önümüzdeki Eylül ayı itibariyle Steam'de göreceğiz. Net çıkış tarihi henüz tam olarak belirlenmiş değil.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fable_Anniversary_Eylul_Ayinda_Steame_Gelecek-60329.htm

• Oyun çıktı arkadaşlar
  • Steam'da millet fena tokatlamış. Böylesine güzel bir oyunu batırmayı belli ki Pc'ye dandik port ederek başarmışlar.
  • Hangi oyunları kapsıyor bu yapım öncedne xbox 360'a çıkan oyunlarda mı var? Grafikler falan nasıl port deniyor port konusunda ne sıkıntı oynayış grafik optimizasyon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumong88 -- 13 Eylül 2014; 1:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Hangi oyunları kapsıyor bu yapım öncedne xbox 360'a çıkan oyunlarda mı var? Grafikler falan nasıl port deniyor port konusunda ne sıkıntı oynayış grafik optimizasyon?

Sadece ilk oyun. Önceden x360'a çıkmıştı bu Anniversary, sonra Steam'a da geldi. Ama belli ki konsol pörtlemelerinden birine kurban gitti. Umarım gerek patchlerle gerek modlanma desteğiyle fanlar düzeltir. 2. oynamadım ama en güzel fable oyunu olarak hep ilk oyun gösterilir ki bence de öyle.
    Oyunda lag sorunu varmış, menulerde envanterde falan mouse desteği yokmuş. Dediğim gibi umarım düzeltirler.
  • Nasıl oynaya var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

Oyun ne kadar çöpmüş.Bir girdim oyuna grafikler rezalet neyse config ile falan düzelttim de kontrollere çare bulamadım.Fare çok kötü gamepadi de okumuyor oynayamadım doğru dürüst.

İnsan şu kontrolleri pc ye uyarlar sadece grafiği değiştirip sunmuşlar bunun yerine fable legends çıkarsalarmış pc ye.

Gercekten ya azicik ugrassalarmis cakma bir konsol oyunu gibi o kadar dandirik ki kontroller
  • oyunu malum yerlerden indirdim ama öyle böyle kasmıyor, çok iyi bi sistemim yok ama sistemim lowda da olsa metro 2033 ü çok az kasmayla çalıştıran bi sistem ama bu oyunda felaket kasıyor. Bende diekt sildim, optimize etmek için uğraşmamışlar bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.