Bildirim
Fabia vs i20
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Mrb fabia
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mrb fabia yerine rapid
Benzili alacaksan i20 den uzak dur derim. Ben hayatımda böyle gitmeyen bir araba görmedim. 140 tan sonra direksiyon titremesi de cabası. Bu iki seçenek arasından Polo alt yapılı Fabia daha güzel bir tercih olacaktır.
Fabia tâbi ki lafı mı olur.
fabia şuan ki polodan bile üstün bir araç.sadece dsg soru işareti -
aynen internette dsg hariç bi olumsuz yorum görmedim fabia da sadece hız sabitleyicisi yokmuş o kadar. i20 de her bi şey var ama çok feci yakıt tüketimi var. bu arada fabia ikinci el piyasası nasıldır acaba 5 yıl sonra satmaya kalksam rahat satabilir miyim? -
ibiza mı fabia mı desem ne dersiniz arkadaşlar? -
Ibiza kullanan arkadasim da memnundu (aracin cok dar olmasi disinda), fabia kullanan arkadadim da.
Bence butcenize gore hangisinin temizini bulabiliyorsaniz alin. (Forumlarda fabia nin direksiyonla ilgili kronik sorunlari oldugu soyleniyordu, yorumlardan cabuk etkilenen biri oldugum icin fabia dan vazgecmistim)
Ibiza'dan da test surusu yaptiktan sonra vazgectim (cok dar, basik, mezar gibi hissettirdi)
Ben almadan B sevmekti baktım nerdeyse hepsine i20 benzinli kullanıyorum bence sınıfının en az yakan ilk üç araçtan biri. Ayrıca hiçte malzeme kalitesi öyle sınıfında hafife atılacak bir araç değil bence. Ne kadar tutulduğunuda söylememe gerek de var mı
quote:
Orijinalden alıntı: oguz707
Ben almadan B sevmekti baktım nerdeyse hepsine i20 benzinli kullanıyorum bence sınıfının en az yakan ilk üç araçtan biri. Ayrıca hiçte malzeme kalitesi öyle sınıfında hafife atılacak bir araç değil bence. Ne kadar tutulduğunuda söylememe gerek de var mı
Hocam otomatik 4 ileri vites fazla yakıyormuş
Otomatik araç konusunda doğrudur hocam yorumlar o yönde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X