Şimdi Ara

Fabia mı Getz mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
12.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Getz deli ...miş gibi gidiyor.

Fabia kullanmadım ama Getz'den daha oturaklı, daha güven veren bir araç olsa gerek.
  • Merhaba,

1,4 skoda fabia 1 yıl kadar kullandım. Üzerinde vw polo motoru var. 1,4 101 beygir. İçinde ki malzeme kalitesi çok iyi. vites geçişleri sorunsuz ve motoruda sessiz bir araç, yalnız 1,4 olduğu için 100 km.yi geçince çok ses yapıyor. Araçla 150'nin üzerine çıkarsanız araba yerden kesiliyor gibi oluyor. Ayrıca aracın yürüyeni çok sağlam, ank.da düşmediğim çukur yok, hiç bişe olmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Bence çirkin ama fabia...

Getz den de mi çirkin?
  • 2009 Getz var bizde araç 35 bin km ye geldi her yerinden çıtırtı sesi geliyor. Sürücü koltuğu çok yüksekte kullanımı rahat değil. Konfor namına pek birşey yok tamamen iş için kullanılıcak bir araç.

Fabia daha günlük kullanıma uygun bir araç konforlu kalite olarak biraz daha yüksek kesinlikle fabia alın derim.
  • Fabia

Görünüş +

malzeme kalıtesı+

şürüş bilmiyorum

donanım +

SADECE KİŞİSEL GÖRÜŞÜM SİZE KALMIŞ

Getz

görünüş -

malzeme kalitesi -

sürüş +

donanım +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alijii -- 3 Ocak 2010; 0:52:55 >
  • Fabia
  • Peki Fiestayla da kıyaslar mısınız zahmet olmazsa :)
  • Herkes doğru seçimi yazmış zaten, yoruma gerek kalmamış
  • Sanki Mini ' yi andırıyor Fabia.Ben gene de Fabia alırdım Fiestanın bagaj hacminin küçük olduğunu söyleniyor. ( ki gerçekten de küçük ) Bana göre sürücü kısmıda çok dar ben hiç rahat edemedim
  • Not:Söylediğim araç geçen yeni kasadır.
  • Fabia tabiy ki sonucta vw grubunda artı 1,4tdi si vardı 1250kg tok araba yani.
  • Tabiki Alman güvencesi ile FABİA, 2 sene kullandım octavia ile takasa girdim.Çok şükür tek sorun bile yaşamadım..... Ne getzi yavv.. İsmi bile get işine diyo :)
  • Skoda Fabia
  • Fabia nın bu kadar sevildiğini bilmiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Fabia nın bu kadar sevildiğini bilmiyordum.

Hyundai Getz ile karşılaştırıldıgından dolayı olmalı
    Renault Clio HB yada Opel Corsa ile karşılaştırılsa bu kadar yüksek oy alabilecegini sanmıyorum tabiki bu benim kişisel görüşüm
  • eski bir skoda kullanıcısı ve skoda forumlarının takipçisi olarak .ben fabıa diyorum .fabıa nın malzeme kalitesi ve konforu tartışılmaz .zemine daha sağlam basıyor ve daha güvenli . fabıa nın içi çok geniştir ön konsol çok rahat ve ferahtır .kendim bizzat kullandım ve test ettim .

şu anda renault forumumda bile skoda ya yer verdim .skoda aşkı bambaşkadır .
  • satmak içi ise GETZ (( yani fazla binmem değiştiririm diyorsanız ))

binmek içinse tabiki FABIA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Focuser

quote:

Renault Clio HB yada Opel Corsa ile karşılaştırılsa bu kadar yüksek oy alabilecegini sanmıyorum tabiki bu benim kişisel görüşüm

Aynı düşüncedeyiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Focuser

quote:

Teneke yığını Clio HB , Fabia'dan daha iyi bi arabamı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.