Şimdi Ara

Fabia mı Getz mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
12.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Getz'den uzak durun.Dizeli ekonomikmiş,akraba öyle diyor;ama bindiğimde notumu verdim.Ne yolda oturaklığı var,ne de görünüşü bir şeye benziyor.

Hiç düşünülmeden Fabia alınmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviada23

Fabiada tüp problemi var mı peki yani tüpü kabul etmeme gibi..bide ne kadar yakar ortalama km de kaç kuruş yakar acaba

Rahatlıkla tüp takabilirsiniz herhangibir sorun teşkil etmiyor Tüp taktığınız zaman şehiriçi 150-160 kr şehirdışı ise 110 kr civarı yakıyor.Benzinli kullanımda ise kendi kullandığım aracımdan bahsedersek şehiriçi 220-230 kr şehirdışı 170-180 kr civarı yakıyordu.
  • 1.4 101 hp special
  • fabia
  • fabia
  • tabiki fabia getzden uzak durun
  • dizelde getz benzinlide fabia
  • skoda forumunda 2005 öncesinin bazı kronik sorunları olduğunu okumuştum(ama önemsiz şeylerdi.ampul fln gibi konular).2005 olması sebebiyle size etki etmiyor.yine aynı forumda 101 hp olanın ş.i 7-7,5 litre yakıt sarfiyatı olduğu söyleniyor.ama çok sıkışık trafikte 9 lt gören de varmış.fabia getz den daha oturaklı ve konforludur.şans işidir ama getz kadar çabuk satılmayabilir.hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 20 Ekim 2009; 12:38:25 >
  • İkisi de iyi arabadır , ama kalite olarak fabia üstündür. Servis , garanti ,satış gibi konularda ise getz daha üstündür.
  • gıt fabıa al alamana bın hatta bulabılırsen choıce modelını al derım ben
  • Fabia bana çok dar geldi, iri yarı falan da değilim. Getz'e binmedim hiç gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

fabia ne olursa olsun......FABİA........

hyundai değil.....yanii... anladın sen onu...

fabia,,,, ne olursa olsun daha dün favoriti üreten skoda ..
    hyundai de HYUNDAI.
    bana görede böyle
  • bu paraya bu araçların dizelide alınabilir yakıt sizin için sorun teşkil etmeyecekse benzinli alın ama öncelikle dizelini almaya çalışın bu ikisi arasındada kafanıza hangisi yatıyorsa onu alın donanım düzeylerini karşılaştırın hangisi dha iyi durumdaysa onu alın derim ama yüzeysel olarak konuya baktığımızda burada ağır basan seçenek fabia gözüküyor
  • güncel
  • Konfor açısından Fabia daha tatmin edici olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cygor06

bu paraya bu araçların dizelide alınabilir yakıt sizin için sorun teşkil etmeyecekse benzinli alın ama öncelikle dizelini almaya çalışın bu ikisi arasındada kafanıza hangisi yatıyorsa onu alın donanım düzeylerini karşılaştırın hangisi dha iyi durumdaysa onu alın derim ama yüzeysel olarak konuya baktığımızda burada ağır basan seçenek fabia gözüküyor

• Fabiş Kesinlikle daha sağlam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrfan -- 30 Aralık 2009; 19:45:37 >
  • Her açıdan fabia
  • Fabiaa. Bizim emmoğlu kelepir düşürdü..2008 model TDİ (yeni kasa) şu an çok memnun sıdıkasından
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.