< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Littleworld2 -- 25 Eylül 2022; 14:37:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Littleworld2 -- 25 Eylül 2022; 14:37:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Littleworld2 -- 25 Eylül 2022; 14:38:32 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben hep amazondan satıcısı Amazon.com.tr olanlardan aldım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende 4 tane var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eem_2.sinif_behlul -- 25 Eylül 2022; 16:37:39 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Güzel kalem ben normalde 0.5 kullanırım kalem 0.7 ydi kalemin tutuşu başta güzel geliyor ama uzun süre yazı yazınca parmakların arasını ciddi ağrıtıyor birde sanki diğer kalemlere göre daha yumuşak kalemin hissi hafif yani rahat o açıdan güzel. Ama bana sorarsan değer mi diye uzun süre kullanıyorsan durmadan bence değmez rotring tikky kullanıyorum 0.5 senede 1 tane gidiyor o da plastik tutma yeri eriyor diye taş gibi kalem. |
Faber 2317 Tk fine en memnun kaldığımdı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
mevcut ekonomi şartlarından dolayı bu kalem grip plus vs artık gelmiyor ülkeye herhalde resmi satıcısı yok en fazla grip 1345/47 var |