Şimdi Ara

faal ceng öğrencilerine (veya alaylı yazılımcılara) bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yazılımla uğraşırken müthiş keyif alıyor musunuz? bazen bi şeyi halledemediğinizde çok bunalmak falan olağan şeyler mi?

sevip sevmeyeceğimi anlamak için yazılım öğrenmeye çalışıyorum bazen çok keyif alsam da bazen müthiş bunalıyorum falan tam emin değilim ölene kadar yazılımla uğraşmak isteyip istemediğimden. yazılımı sevmek demek her anından keyif almak demek mi illa? sizde durum nasıl

(tam da anlatamadım sanki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 3 Temmuz 2022; 14:45:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bir şey işe dönüşür ise en keyifli şey olsa da zevk alamazsın kardeşim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayır bir yerden sonra zevk vermiyor. Bazen aklına çok ilginç fikirler geldiğinde onu uygulamaya çalışmak eğlenceli olabiliyor. En eğlenceli kısmı sanırım siber güvenlik tarafı. Açığı bulmaya çalışıyorsun bulunca para eline geçtiği için ödül avına dönüşüyor.

Sanırsam bu yıl yks'ye girdi bu arkadaş. Eskiden kazandığı paralar yazardı şuan yazmıyor sanırsam. 200 dolarlar havada uçuyordu. Şahsen bu paraları kazanacağımi bilsem eglenirim.

hackerone
    HackerOne profile - bugra
    https://hackerone.com/bugra?type=user

Düzeltme: Başlıklara tıklayınca sağda kazandığı tutar yazıyor. Örnek:

faal ceng öğrencilerine (veya alaylı yazılımcılara) bir soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 3 Temmuz 2022; 19:39:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kodu yazmak inanılmaz keyifli değil bir noktadan sonra el alışkanlığı gibi geliyor. Ama problemin matematiksel/mantıksal çözümünü yapmak ömür boyunca uğraşmak isteyeceğim kadar tatmin edici geliyor bana. Ek olarak yapılan işin sonucunu görmek de motive edici (Web geliştirme + tasarım açısından)

Her alan hoşuma gidiyor diyemem, gitmesi gerektiğine de inanmıyorum. Kendimce ilgimi çeken şeylerle uğraşıyorum. Bir şeyleri "optimize etmek" kayda değer bir aktivite olarak öne çıkıyor.

Tabi durumun bende böyle olması yazılım/programlamadan ziyade matematikle yoğun uğraştığım için de olabilir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.