Şimdi Ara

f81se200dv-f81se240dv kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • f81se200dv-f81se240dv kullananlardan laptoplarla ilgili yorumları almak istiyorum. bi de aralarındaki işlemci farkı ne gibi farklılıklar oluşturur?

acil cevap lazım

• İşlemciler arasındak ifark oldukça fazla
    P8600 çok çok daha iyi bir işlemci
  • peki bu örneğin oyun oynarken fark yaratır mı
    ya da neyde fark yaratır örnek verirsek?
  • 240dv modeli için bir ön inceleme sayılabilek bi şeyler yazmıştım. Şuradan ulaşabilirsin.http://forum.donanimhaber.com/m_32370868/tm.htm

Ben de diğer kullanıcılara bir şey sormak istiyorum başlığa istinaden. Acaba diğer bu modellerin kullanıcıları pil ömrü ve ses'ten benim gibi şikayetçiler midir? Normal bir kullanımla 2 saati geçebilen bir arkadaş olmuş mudur? Bu akşam eve gidince bi benchmark uygulamayı düşünüorm, eğer onda da 1:30 saati falan görmessem servise yollamayı düşünüyorum da.
  • Ben de inceleme yapmıştım M51VR240DV için. 2:20 saat normal kullanım.
    Tasarruf ile 3:30 saat olduğu oluyordu.
    Şu an kargoda. yarın elimde olacak Servisten geliyor. Yine yazarım
  • Arkadaşlar bu modele fınger prınt nasıl yükleriz drıver cd sinden yükleyemedim yükleyen arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler
  • Benim bildiğim driver cd sinde ASPM yazılımını yüklemen lazım,bu yazılım parmak izi okuyucusunu güvenlik uygulamalarına dahil ediyor.
  • CD de aspm maalesef yok kullanım kulavuzundada hiç fınger prıntten bahsetmemiş(parmak izi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 28 Haziran 2009; 17:17:22 >
  • fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz?
  • ASUS X61SL240DV kullanan varmı nasıl bir bilgisayar?bu hafta almayı düşünüyorum, hp Pavilion DV6-1125ET ile ASUS X61SL240DV arasında kaldım,, hangisini almamı önerirsiniz??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.