Şimdi Ara

F1 2019 [PS4 ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
11.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Dualshock ile oynuyorum oyunu. Frenleme istediğim gibi olmuyor ağır ani fren yapamıyorum lastiği yakacak şekilde. Herhangi bir ayar yapmam mı gerekiyor, bazen viraja dar açıdan giriyorum bu durumda ani fren yapmam gerekiyor ki yanımdaki arkamdaki geçebilsin beni ve çarpışmayalım. Önerisi olan var mı?
  • Pc ye 1.15 güncellemesi gelmiş sanırım. Albon Red Bull a geçmiş. Xbox da hala 1.12 sürümü mevcut. Güncelleme yok gözüküyor. Sebebini bilen var mı acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Pc ye 1.15 güncellemesi gelmiş sanırım. Albon Red Bull a geçmiş. Xbox da hala 1.12 sürümü mevcut. Güncelleme yok gözüküyor. Sebebini bilen var mı acaba.
    Ps4 e de geldi ama psdekiler nerden bilecek xboxa neden gelmediğini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zippo90 Z kullanıcısına yanıt
    ABS yardımı açıkken lastikleri yakacak şekilde yani bloke edecek şekilde fren yapamazsınız. ABS sistemi lastiğin kilitleneceğini anlayıp fren şiddetini otomatik olarak azaltır. Yani sonuna kadar frene bassanız da fren sisteminin uyguladığı basınç otomatik olarak kısıtlanır. ABS açıkken sonuna kadar bastığınızda lastikleri yakmadan elde edebileceğiniz maksimum fren şiddetini otomatik olarak almış olursunuz. Sistemin amacı kilitlenmeyi engelleyerek sürüş güvenliğini sağlamaktır, yol otomobillerinin çoğunda vardır. Gerçek f1 araçlarında abs yoktur, oyunlarda sürüşü kolaylaştırmak için vardır.

    Lastiğinizi yakarak fren yaptığınızda daha iyi frenlemiş olmazsınız, yani aracınız daha çabuk yavaşlamaz, aksine fren mesafeniz uzar. Abs yardımını kapatıp denerseniz lastiklerinizin kilitleneceğini göreceksiniz, kapalı şekilde oynarsanız aldığınız keyif fazlasıyla artar. Kendiniz ayarlarsınız fren şiddetini. Fazla basarsanız hızınıza, lastiğinize, direksiyonun konumuna göre bir veya iki lastiğiniz kilitlenebilir. Örneğin sağa dönülen bir virajda aracın yükü sol lastiğe bineceği için sağ ön lastiğiniz kilitlenir. Dümdüz giderken sert basarsanız ikisi birden kilitlenir. İkisi kilitlendiğinde çok fazla zaman kaybedersiniz.

    Fren dengeniz arka frenlere daha yakınsa bu durumda arka lastikleriniz kilitlenebilir, bu çok tehlikeli bir durumdur, direkt spin attırır. Dengeyi öne yakın tutmakta fayda var. Kilitlenme olacaksa arka yerine önde olsun, kurtarma şansınız yüksek olur. Fren dengesini setup ekranıdan veya sürüş anında sağ alttan anlık olarak değiştirebilirsiniz. Hatta virajdan viraja bile değiştirebilirsiniz, Michael Schumacher her virajda değiştirirdi. Fren yaparken aynı anda dönüş yapılan virajlar bloke için çok müsaittir, o tarz virajlarda frene az basmakta fayda var. Umarım yardımcı olabilmişimdir

    Abs’yi kapatıp sürüşe alıştıktan sonra bu sefer TC yardımını kapatmanızı öneririm. Traction control açıkken gaza %100 bastığınızda tc devreye girer ve arka lastiklerin patinajsız hızlanmasını sağlar. Tc sistemini kapatırsanız tıpkı abs gibi lastiğe gidecek gücü siz ayarlamış olursunuz. Bir anda tam basarsanız araç patinaj çeker ve aracın arkasını kaybederek spin atarsınız. Fakat tc sistemi kapalı olduğunda daha hızlı sürersiniz, bazı virajlardan hafif patinajla çıkıp ufak bir kontra vererek aracı toparlar ve daha çabuk hızlanırsınız. Çok fazla patinajlı sürerseniz arka lastikler ısınıp çabuk aşınabilir. Oyundan maksimum keyif almak için abs ve tc kapalı olmalı bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43316ACAF -- 26 Ekim 2019; 15:35:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastwarriors

    Ps4 e de geldi ama psdekiler nerden bilecek xboxa neden gelmediğini

    Alıntıları Göster
    Xbox konusu yok o yüzden sordum bilen varsa diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online yarışlarda ne çok kasap var yahu. Öndekini geçmeye korkuyorum resmen. Mutlaka ön kanatta bir hasar oluşuyor. Ben de fren yardımıyla sürüyorum ama en azından sağa sola dikkat ediyorum. Artık sıralama turlarında zaman yapmayıp sondan başlıyorum. En azından ilk 5 turda tüm kasaplar yarış dışı kalmış oluyor Sonra öndekileri yakalamaya çalışıyorum. Zevkli geçiyor ama bir de direksiyon seti olsa tadından yenmezdi sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 bu oyunun pri/sec hesaplarını satmak isteyen var mı beyler ?
  • Bugün gelen 1.18 güncellemesi ile takımların gerçek hayattaki kamera açılarınıda eklemişler hep olsun istediğim güzel bir özellik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldim gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Pri veya sec hesap satan varsa özel mesaj gönderebilir mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lig, turnuva var mı bildiğiniz? Katılmak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunun zorluk seviyesini saniye hesabına göre endeksleyen bir tablo, veri vs. var mıdır?

    mesela zorluk seviyesi 50 seçildiğinde AI nin hızı ve agresifliği % kaç oluyor.

    Kariyer Modunda iken zorluk 50 yapıyorum yavaş kalıyorlar, 52 yapıyorum, ilk 3 e yetişemiyorum. 51 yapıyorum, Mercedesleri yakalayanıyorum.
  • Merhaba,

    Pri ya da sec hesap satan var mı? Güven sorunu yaşanmaz, profilime bakabilirsiniz :)
  • Merhabalar, eğer oyunun pri veya sec hakkını satmak isteyen varsa alabilirim. Teşekkürler
  • Oyun indirime girmiş arkadaşlar. Kardeşlikle almak isteyen varsa alabiliriz uygun fiyat olmuş zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar,

    Bu oyunu satın aldım ama lastiktir hızdır ayardır vs hiç bilmiyorum sadece twitchde yarışanları gördüm canım çekti aldım. Bana bu oyunun tüm inceliklerini anlatacak video var mı?

    Ben normal need for speed oyunları gibi girdim yarıştım çıktım Bütün araba ayarlarını ve F1 kurallarını anlatacak bi yazı yada video var mı?
  • Selam arkadaşlar F1 2019 da pc ile PS4 arasında online oynayabiliyor muyuz var mı çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1802

    Selam arkadaşlar F1 2019 da pc ile PS4 arasında online oynayabiliyor muyuz var mı çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    Crossplay yok pc ile konsol arası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64TL gayet uygun kacırmayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MrAktacir kullanıcısına yanıt
    Merhaba aldınız mı sec hakkı ben alabilirim eğer almadıysanız şuan indirimde 64tl

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.